Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

Επισκέπτης
και οχι γεροντια τους δικους μου γονεις δεν τους ξερεις και απο χθες
να εχεις καλυτερους τροπους... τελειως χωριατης εισαι?
η οικογενεια σου δεν σου εμαθε τροπους οταν ησουν πιο μικρος? τελειως αναγωγο σε βγαλανε? :P
Ειναι αληθεια οτι δεν τους ξερω τους γονεις σου,αν και μια ορισμενη ευθυνη την εχουνε ομολογουμενως...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγώ το παραδέχομαι, αγορίνα. Εσύ μας λες άλλοτε ότι κέρδισες το τζακποτ της τύχης και άλλοτε ότι πήγες περίπου "αυτοδικαίως" λόγω προσόντων.
Και όπως σε κόβω παίζει πρώτα να περίμενες να βρεθεί το βύσμα και μετά να έκοψες την αναβολή!

Δεν με αφορα φιλε τι κανεις εσυ... εσυ εχεις λογους και το παραδεχεσαι
αλλο εγω αλλο εσυ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι αληθεια οτι δεν τους ξερω τους γονεις σου,αν και μια ορισμενη ευθυνη την εχουνε ομολογουμενως...

Καμια ευθυνη δεν εχουν μαζι μου μιλας δεν μιλας με τους γονεις μου
οποτε αναφορες σε αυτους και μαλιστα με χαρακτηρισμους "γεροντια" δεν τους δεχομαι
ειναι τελειως αξεστο να αναφερεται καποιος στους γονεις του αλλου με τετοιους χαρακτηρισμους... αξεστο και αμορφωτο.

θα μαθεις να μιλας ευθεως στο ατομο που εχεις απεναντι σου... ολα τα αλλα δεν ειναι αντρικια φιλε.
Στο λεω να το ξερεις...

Επισκέπτης
Kόφτε τις μαλακίες μη στραβώσει ο Αντώνης και μας παρατήσει λέμε..

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Δεν με αφορα φιλε τι κανεις εσυ... εσυ εχεις λογους και το παραδεχεσαι
αλλο εγω αλλο εσυ.

Απλά σαν συμβουλή:
Αν τύχει και βρεθείς με κανέναν ταλαίπωρο φανταράκο που πήζει, πχ στο 401 όταν πας για ακτίνα απολύσεως, μην του πεις τέτοιες μαλακίες γιατί θα σε αρχίσει στις φάπες.

Επισκέπτης
Καμια ευθυνη δεν εχουν μαζι μου μιλας δεν μιλας με τους γονεις μου
οποτε αναφορες σε αυτους και μαλιστα με χαρακτηρισμους "γεροντια" δεν τους δεχομαι
Τοσο καλο ηταν το φαι σημερα δηλαδη και σε πηρε η καβλα για το"γεροντια"? :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενταξει,πες μας τοτε τους λογους,εναν λογο τουλαχιστον,που ΔΕΝ το παραδεχεσαι... :2funny:

Μα δεν ειμαι υποχρεωμενος να δωσω αναφορα εδω μεσα... λαθος τα χεις καταλαβει τα πραγματα

και αν ημουν και περισσοτερο εξυπνος δεν θα ελεγα καν εδω μεσα οτι ειμαι στρατευμενος

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Σε λιγο μαζι μας ο Γιαννης Πρετεντερης για να μας φωτισει με το τελικα θα συμβει για να ξερουμε  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τοσο καλο ηταν το φαι σημερα δηλαδη και σε πηρε η καβλα για το"γεροντια"? :2funny:

Δεν επιτρεπω στον καθενα αξεστο και τυχαιο να μιλαει οπως θελει για την οικογενεια μου
απλα τα πραγματα.

Δεν ειναι αντρικιο να μιλας για την οικογενεια των αλλων οταν ο αλλος δεν εχει μιλησει για την δικια σου το κακο με σενα ειναι οτι δεν καταλαβαινεις με το καλο ορισμενα πραγματα....  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απλά σαν συμβουλή:
Αν τύχει και βρεθείς με κανέναν ταλαίπωρο φανταράκο που πήζει, πχ στο 401 όταν πας για ακτίνα απολύσεως, μην του πεις τέτοιες μαλακίες γιατί θα σε αρχίσει στις φάπες.

εμενα θα αρχισει στις φαπες? θα τον τσακισω επι τοπου  :P

για να κανει το λαθος...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ενταξει,πες μας τοτε τους λογους,εναν λογο τουλαχιστον,που ΔΕΝ το παραδεχεσαι... :2funny:

Γιατί όπως κάθε καπιτάλας(στην ιδεολογία φυσικά γιατί στην τσέπη  :2funny:) που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο Μπολντ κόπτεται για την αξιοκρατία.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οταν δεν ειστε ικανοι να κανετε συζητηση θα αποχωρειτε...

αλλιως θα μιλας στον ιδιο τονο που σου μιλαει και ο αλλος.... θα με αρχισει στις φαπες?

θα του κοψω τα χερια επιτοπου  :P

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Καλησπέρα καβλιάρηδες.

Χοτελι ΜΙΡΑΝΤΑ Γλυφάδα πριν από λίγο.

2 φουσέκια σε μιλφάκι ξανθό, μπαμπάτσικο με μεγαλούτσικα στηθάκια και κωλάραααα!

Ο αγώνας εξελίχθηκε δριμύς με ποδολαγνείες, γλειφομούνια, πίπες, γαμήσι με γόβες λουστρινάτες στιλετο, κώλο και όλα τα παρελκομενα (χυμός περτικάλι, REDBULL, ρωμαικά σταφύλια, εμφιαλωμένο νιράκι)

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ !!!

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
:lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
:tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατί όπως κάθε καπιτάλας(στην ιδεολογία φυσικά γιατί στην τσέπη  :2funny:) που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο Μπολντ κόπτεται για την αξιοκρατία.

Επιτοπου θα σου εκοβε τα χερια ο Bold  :P

αυτο να το χεις υποψιν σου που μου λες για φαπες...

Επισκέπτης
Μα δεν ειμαι υποχρεωμενος να δωσω αναφορα εδω μεσα... λαθος τα χεις καταλαβει τα πραγματα

και αν ημουν και περισσοτερο εξυπνος δεν θα ελεγα καν εδω μεσα οτι ειμαι στρατευμενος
Εχεις και οι μεγαλοι αντρες σα και σενα τις αδυναμιες τους,τι να κανουμε?

Φερ'ειπειν η κουζινας της μαμας...ειναι και αυτο μια αδυναμια...το χαρτζιλικι απο τον γερο τους επισης...

Δεν πειραζει ομως,οταν γινεις καπιταλιστης θα τους φτιαξεις...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
 Καλησπέρα καβλιάρηδες.

Χοτελι ΜΙΡΑΝΤΑ Γλυφάδα πριν από λίγο.

2 φουσέκια σε μιλφάκι ξανθό, μπαμπάτσικο με μεγαλούτσικα στηθάκια και κωλάραααα!

Ο αγώνας εξελίχθηκε δριμύς με ποδολαγνείες, γλειφομούνια, πίπες, γαμήσι με γόβες λουστρινάτες στιλετο, κώλο και όλα τα παρελκομενα (χυμός περτικάλι, REDBULL, ρωμαικά σταφύλια, εμφιαλωμένο νιράκι)

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ !!!

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
:lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
:tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

;)

Για πες ονομα να δω αν το εψαξα και αυτο σημερα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σουπερμαους ειναι τραγικο να λες τον πατερα καποιου γερο... και τον δικο σου ετσι τον αποκαλουσες?

ετσι μιλανε τα αποβρασματα της κοινωνιας ρε φιλε... ολοι οι αξεστοι και αμορφωτοι

θα επρεπε να ντρεπεσαι. Γυρευε ποια υπηρεσια σε τρεφει

15.000 επιορκοι του δημοσιου καθονται και πληρωνονται κανονικα και αλλοι τοσοι να ειναι εδω μεσα
να γραφουνε θεωριες. Δεν ντρεπεστε λιγακι και μετα μιλατε για τον Σαμαρα και τους υπολοιπους....

να εβλεπα αμα ο Σαμαρας δεν δεχοτανε τους ορους γιατι ο μαους νομιζει οτι ειναι μονος του στο κοσμο... να δεις πως θα σε τσακιζανε στο λεπτο θα κλαιγες εξω απο το ΑΤΜ να σου δωσουν 2 ευρω να αγορασεις να φας κατι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom