Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εαν εννοεις οτι η Ελλαδα ειναι τιποτε για τη Γερμανια κλπ.,φυσικα και ειναι τιποτε.Και η Κυπρος επισης.

Αλλα απ'οτι φαινεται ο καημος μερικων ειναι η Ελλαδα να ειναι ΚΑΤΙ ακριβως για τη Γερμανια-η οποιον αλλον-και οχι για τους ελληνες.

σιγά ρε υπερπατριώτη .. κόψε κάτι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Τσιπρας τωρα τι σκατα λεει που ελεγε για Μερκελιστες?????

τι μλκας ρε πουστη μου θα γινει η κωλοτουμπα της ιστοριας μολις βγει χειροτερος και απο Σαμαρα  :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
κανεις απο εσας δεν θα πεινασει επειδη ειστε του δημοσιου ή καθεστε και τρωτε απο ετοιμα
καθε μερα ειστε εδω μεσα και γραφετε θεωριες... ειδες τι εγινε στην Κυπρο οταν σε στριμωχνουν μονο να ειρωνευεσαι ξερεις... δεν εχεις αποψεις ρε φιλε τα χουμε ξαναπει

Και το δημόσιο μέσω τραπεζών πληρώνει! ;)
Και τα έτοιμα στις τράπεζες είναι! ;) ;)

Θα πάμε στο Νάτσο με τις κότες και τα μποστάνια του να του κατσικωθούμε! :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φαε την τυροπιτα και ασε την πολιτικη

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και το δημόσιο μέσω τραπεζών πληρώνει! ;)
Και τα έτοιμα στις τράπεζες είναι! ;) ;)

Θα πάμε στο Νάτσο με τις κότες και τα μποστάνια του να του κατσικωθούμε! :grin:

Εγώ θα κατέβω το τριήμερο κάτω να εορτάσω την εθνική επέτειο.

Άμα μου κρυφτεί θα τον βρω...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ψόφησε ο γάιδαρός μου
κι είναι και προς όφελος μου
το μαλλί θα κάνω γούνα
και τ' αρχίδια του κουδούνα
και την πούτσα του φλογέρα

[size=15pt]ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖ[size=50pt]Ω[/size] ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ [/size]

:2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

τι μλκας ρε πουστη μου θα γινει η κωλοτουμπα της ιστοριας μολις βγει χειροτερος και απο Σαμαρα  :2funny: :2funny: :2funny:

Αλ. Τσίπρας: Γκάνγκστερ οι ηγέτες του ευρωπαϊκού βορρά

TSIPRAS%2BSOIBLE.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εσεις λεγατε οτι υπαρχει και αλλος δρομος εκτος απο την ΕΕ για πες μας ποιος ειναι....
αυτη τη στιγμη δεν εισαι τιποτα σαν χωρα το ξερεις?

ενω η γερμανια ρε φιλε...που στηριζεται ως χωρα ?? στο τραπεζικο συστημα φυσικα μιας και δεν εχει καν πρωτες υλες....ολες τις αγοραζει και τις εισαγει για να σου φτιαξει το μερσεντες !!! Μια χωρα που δεν εχει τιποτα ,με 8 μηνες τον χρονο κρυο,χιονια που δε φυτρωνει ουτε χορτο ,παραμονο σε κλειστα θερμοκηπια !!! Επειδη εχεις ξεπουλημενους πολιτικους που κοιταζουν την προσωπικη τσεπη τους και διαλλαλουν οτι η ελλαδα ειναι τιποτα ,πρπει να το δεχτουμε ??? θυμασε που γελουσαν ,παπανδρεου και σαμαρας ,οταν τους ρωτουσαν αν εχουμε πετρελαια και αερια ?? παραμυθια μας ελεγαν ,και ξαφνικα σημερα στο αιγαιο και στην κυπρο υπατχουν τα μεγαλυτερα κοιτασματα ...με μια γερμανια οπου σε 4 ετη ειναι ζητημα αν μπορει ο ρωσος να τους πουλαει αεριο μιας και τα αποθεματα και αυτων παπαλα !!! Το οτι επεβαλλαν μνημονια ,εγινε ακριβως για τον λογο που εσυ βγαινεις και λες οτι ειμαστε ενα τιποτα ....οπως και αλλοι πιστευουν το ιδιο σαν εσενα!!!εισαι στο καλυτερο οικοπεδο της ευρωπης με αχρηστους πολιτικους !
το 2009 που εβγαιναν στα καναλια οι γεωλογοι και το φωναζαν....οι δημοσιογραφοι του συστηματος ελεγαν ..."οτι και υδρογονανθρακες να εχουμε, θελουμε 4-5 χρονια να το εξορυξουμε,μεχρι τοτε με τι θα ζουμε ?? ".....εεεε, περασαν ηδη τα 4 χρονια ,χωρις να εχουμε κανει τιποτα συν αλλα 5 αν κανουμε την αρχη....χαιρετισματα ....το 2018-20 να το εξορυξεις...τοτε ειναι και καλα που μας λενε οτι θα εχουμε βγει απο την κριση...τυχαιο? δε νομιζω!!!θα τα εχεις ξεπουλησει ολα στο ονομα των περικοπων,στο ονομα της καταργησης των συμβασεων,στο ονοομα των κατωτατων μισθων,με ενα συστημα υγειας ανυπαρκτο,παιδειας επισης και μια αμυνα εξαθλιωμενη και ανικανη να κανει κατι....με λιγα λογια μια λατινικη αμερικη της ευρωπης οπου οργιαζει οποιος γουσταρει !!!

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

τι μλκας ρε πουστη μου θα γινει η κωλοτουμπα της ιστοριας μολις βγει χειροτερος και απο Σαμαρα  :2funny: :2funny: :2funny:

Να δω τι θα λες όταν θα παρακαλάς συριζαίους κομματάρχες να σε διορίσουν!
Από το βύσμα στο στρατό, βύσμα στο δημόσιο θα 'σαι!

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
ακατανοητη κατασταση ?
προτιμουν την διαλυση απο το κουρεμα ?

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Με τον νεο εκλογικο νομο που θα ψηφιστει συντομα....τελος οι μπονους εδρες στο πρωτο κομμα.....και με τα ποσοστα που θα εχει το καθε κομμα , δεν υπαρχει περιπτωση αυτοδυναμιας .....οποτε και πρωτο το συριζα να βγει , θα γλυφει τα αρχιδια του καθε κομματος που ισως συμπραξει μαζι του για κυβερνηση....τα νομοσχεδια δε θα περνανε με ευκολια καν.....και γενικα ο ενας θα εχει τον αλλον δεμενο !!! Εκτος τα μνημονια ειναι και τα εθνικα θεματα...και εθνικα θεματα με συριζα ,ειναι οτι και ο ΓΑΠ με μνημονιο....με λιγα λογια τα ΜΜΕ θα παιζουν μονο τουρκικα!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Για βυσματα χωρις να ξερουν μιλανε μονο οι ζηλιαρηδες και οι κακοπροαιρετοι....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ενω η γερμανια ρε φιλε...που στηριζεται ως χωρα ?? στο τραπεζικο συστημα φυσικα μιας και δεν εχει καν πρωτες υλες....ολες τις αγοραζει και τις εισαγει για να σου φτιαξει το μερσεντες !!! Μια χωρα που δεν εχει τιποτα ,με 8 μηνες τον χρονο κρυο,χιονια που δε φυτρωνει ουτε χορτο ,παραμονο σε κλειστα θερμοκηπια !!! Επειδη εχεις ξεπουλημενους πολιτικους που κοιταζουν την προσωπικη τσεπη τους και διαλλαλουν οτι η ελλαδα ειναι τιποτα ,πρπει να το δεχτουμε ??? θυμασε που γελουσαν ,παπανδρεου και σαμαρας ,οταν τους ρωτουσαν αν εχουμε πετρελαια και αερια ?? παραμυθια μας ελεγαν ,και ξαφνικα σημερα στο αιγαιο και στην κυπρο υπατχουν τα μεγαλυτερα κοιτασματα ...με μια γερμανια οπου σε 4 ετη ειναι ζητημα αν μπορει ο ρωσος να τους πουλαει αεριο μιας και τα αποθεματα και αυτων παπαλα !!! Το οτι επεβαλλαν μνημονια ,εγινε ακριβως για τον λογο που εσυ βγαινεις και λες οτι ειμαστε ενα τιποτα ....οπως και αλλοι πιστευουν το ιδιο σαν εσενα!!!εισαι στο καλυτερο οικοπεδο της ευρωπης με αχρηστους πολιτικους !
το 2009 που εβγαιναν στα καναλια οι γεωλογοι και το φωναζαν....οι δημοσιογραφοι του συστηματος ελεγαν ..."οτι και υδρογονανθρακες να εχουμε, θελουμε 4-5 χρονια να το εξορυξουμε,μεχρι τοτε με τι θα ζουμε ?? ".....εεεε, περασαν ηδη τα 4 χρονια ,χωρις να εχουμε κανει τιποτα συν αλλα 5 αν κανουμε την αρχη....χαιρετισματα ....το 2018-20 να το εξορυξεις...τοτε ειναι και καλα που μας λενε οτι θα εχουμε βγει απο την κριση...τυχαιο? δε νομιζω!!!θα τα εχεις ξεπουλησει ολα στο ονομα των περικοπων,στο ονομα της καταργησης των συμβασεων,στο ονοομα των κατωτατων μισθων,με ενα συστημα υγειας ανυπαρκτο,παιδειας επισης και μια αμυνα εξαθλιωμενη και ανικανη να κανει κατι....με λιγα λογια μια λατινικη αμερικη της ευρωπης οπου οργιαζει οποιος γουσταρει !!!

Ποιοι εφταιξαν που δεν ξεκινουσαν πιο νωρις οι εξορυξεις ξερεις ?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εγω αυτο που βλεπω απο τους κυπριους ειναι οτι δεν θελουν να κανουν κουμαντο στο νησι οι αλλοι, ειναι μεγαλη μαγκια μεχρι στιγμης ευχομαι να την βγαλουν καθαρη στο τελος. Οι χειρισμοι που κανουν παντως εχουν περισσοτερο συναισθηματικη φορτιση παρα πρακτικες λυσεις.
Οι χειρισμοί τους δεν είναι καθόλου συναισθηματικοί,αλλά κατευθυνόμενοι από Μόσχα μεριά ! Διαλύουν τη χώρα τους για να σώσουν τα Ρώσικα λεφτά ! Αυτό θα πει ξενόδουλοι και δοσίλογοι !!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ποιοι εφταιξαν που δεν ξεκινουσαν πιο νωρις οι εξορυξεις ξερεις ?

οι αχρηστοι πολιτικοι μας ,που ζουσαν στον μικροκοσμο των τραπεζικων λογαριασμων τους ...με ανυπαρκτες γνωσεις στην διεθνη διπλωματια και ανικανοι να χειριστουν μεγαλα θεματα εθνικων συμφεροντων!!!

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Για βυσματα χωρις να ξερουν μιλανε μονο οι ζηλιαρηδες και οι κακοπροαιρετοι....

Τύπε μου, τη θητεία που έκανα θα τη ζήλευαν κ οι σμηνίτες του Κάκαλου.
Για το διορισμό δεν μου σχολίασες. Σου καλαρέσει η ιδέα κουφαλίτσα, ε!  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom