Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Τύπε μου, τη θητεία που έκανα θα τη ζήλευαν κ οι σμηνίτες του Κάκαλου.
Για το διορισμό δεν μου σχολίασες. Σου καλαρέσει η ιδέα κουφαλίτσα, ε!
μεχρι και τον υπουργο ειδα να περναει απο μπροστα μου
μεχρι και τον υπουργο ειδα να περναει απο μπροστα μου μαζι με τους αρχηγους των ενοπλων δυναμεων...
Όχι ρε φίλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλάκα με κάνεις, έτσι??
Δεν ξερω τι θητεια εκανες..... εγω δεν εχω θεμα να ζηλεψω γιατι μεχρι και τον υπουργο ειδα να περναει απο μπροστα μου μαζι με τους αρχηγους των ενοπλων δυναμεων...
Εσυ λες για βυσματα χωρις να ξερεις
Αφηστε τον Μπολντη ησυχο με την θητεια...
σπαμαρετε καθικια...εδω μιλαμε για την μαρτυρικη μεγαλονησο...
Τώρα υποτιμάς τη νοημοσύνη μας, ρε δικέ μου. Πήγαμε και εμείς φαντάροι και ξέρουμε τι παίζει. Φανταριλίκι με τους όρους που μας περιγράφεις δεν υπάρχει χωρίς βύσμα.
Δεν ξερω τι θητεια εκανες..... εγω δεν εχω θεμα να ζηλεψω γιατι μεχρι και τον υπουργο ειδα να περναει απο μπροστα μου μαζι με τους αρχηγους των ενοπλων δυναμεων...
Εσυ λες για βυσματα χωρις να ξερεις
Και μολις σηκωθηκες κατευθειαν στο τραπεζι για μασαμπουκα,ετσι?Ας ειναι καλα τα γεροντια...Σημερα ειχα ρεπο φιλε
κλααααψε
ξερεις τι ωρα σηκωθηκα? στη 1
κοιμομουν απο τη 1 χθες το βραδυ ενα 12ωρακι το εκλεισα !!!!
Τι να κλάψω ρε φιρφιρίκο;
Ο μόνος τρόπος να είχες πιο χαλαρό φανταριλίκι από μένα είναι
να ήσουν "φάντασμα". Να σε γράφανε στις καταστάσεις και να μην πάταγες ποτέ δηλ.
Και μολις σηκωθηκες κατευθειαν στο τραπεζι για μασαμπουκα,ετσι?Ας ειναι καλα τα γεροντια...
Κοιταχτε να δειτε κατι πραματα τωρα,πως απο τα γεροντια που τον θρεφουνε ο νους του μπολντη παει στον Σαμαρα που αν μας παρατησει-προσεχτε-ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...τυχαιο?δε νομιζω...Ασε τα δικα μου τα γεροντια και κοιτα εκει να τρεφεσαι απο το δημοσιο
και να αφησεις τις θεωριες και τις αρλουμπες που λες τοσο καιρο εδω μεσα
γιατι ειδες τι εγινε με την Κυπρο... τωρα το βουλωνετε ολοι δεν μιλατε γιατι δεν εχετε τι να πειτε...
καταλαβες? αμα φυγει ο Σαμαρας και σε παρατησει θα πεινασεις πραγματικα... κοιτα τους σημερα που ετρεχαν στα ΑΤΜ και δεν ειχαν φραγκο να παρουν ενα καρβελι ψωμι.... εσυ νομιζεις οτι εισαι εξυπνος
αλλα μονο εξυπνος δεν εισαι γιατι δεν ξερεις τι σημαινει χρεοκοπια και καθεσαι και γραφεις τα δικα σου.
Αρα εσυ εισαι το βυσμα και λες για μενα καταλαβες τι λαμογιο εισαι?
Κοιταχτε να δειτε κατι πραματα τωρα,πως απο τα γεροντια που τον θρεφουνε ο νους του μπολντη παει στον Σαμαρα που αν μας παρατησει-προσεχτε-ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...τυχαιο?δε νομιζω...