Επισκέπτης
Φωστηρες του μπου.κομ τι μου προτινουν?
Να στοκαρω κονσερβες μακρας διαρκειας η να στοκαρω οσπρια αυριο απ το Βεροπουλο?
Να στοκαρω κονσερβες μακρας διαρκειας η να στοκαρω οσπρια αυριο απ το Βεροπουλο?
Μα δεν ειμαι υποχρεωμενος να δωσω αναφορα εδω μεσα...
κοκκινα φασολια heinz στην μπλε κονσερβα...τυπε γαμανε...Φωστηρες του μπου.κομ τι μου προτινουν?
Η ΔΗΜΑΡ παντως νοιαζεται και για τα"δικα της παιδια",εκτος απο το καλο της πατριδας...Έχεις Μπενιζέλο και Κουβέλη στο σχήμα, μη φοβάσαι.
Ειπαμε μην βιαζεστε με το θεμα της Κυπρου....
Κατσε να βρω το ποσταρισμα της εριναλ που ελεγε μακαρι οι τραπεζες να χασουν τα λεφτα τους
πατε να τα βαλετε με τους τραπεζιτες... που ειναι πανισχυροι που οταν εσεις κοιμαστε αυτοι κλεινουν συμφωνιες... θα σας τσακισουν διχως ελεος. Και ο νατσο και η παρεα του μονο θεωριες ξερουν να λενε και να το παιζουν εξυπνοι με ουδετερες και θολες αποψεις
κοκκινα φασολια heinz στην μπλε κονσερβα...τυπε γαμανε...
Φωστηρες του μπου.κομ τι μου προτινουν?
Ενώ οι υπόλοιποι είναι υποχρεωμένοι ν' αναφέρουν το επάγγελμά τους, έτσι??
οχι σαρδελα ρε μαν... :S :S :SΣαρδελα. Στις κονσερβες ολα τα αλλα ειναι μια κλαση κατω απο την σαρδελα
εμενα θα αρχισει στις φαπες? θα τον τσακισω επι τοπου
για να κανει το λαθος...
Οταν δεν ειστε ικανοι να κανετε συζητηση θα αποχωρειτε...
αλλιως θα μιλας στον ιδιο τονο που σου μιλαει και ο αλλος.... θα με αρχισει στις φαπες?
θα του κοψω τα χερια επιτοπου
Για πες ονομα να δω αν το εψαξα και αυτο σημερα....
οχι σαρδελα ρε μαν... :S :S :S
Να αγορασω να φαω?Γιατι?να εβλεπα αμα ο Σαμαρας δεν δεχοτανε τους ορους γιατι ο μαους νομιζει οτι ειναι μονος του στο κοσμο... να δεις πως θα σε τσακιζανε στο λεπτο θα κλαιγες εξω απο το ΑΤΜ να σου δωσουν 2 ευρω να αγορασεις να φας κατι.
Δοκίμασε να το κάνεις σε κάποιον που έχει αυτό ραμμένο στο μανίκι.
Θα πάρεις και αναρρωτική, τυχερούλη!
red bull
μόνο μία πίνει.
Διότι δίνει φτεράαααα...
Και ο bestman το κωλοβυσμα να λεει σε εμενα οτι θα με αρχιζε στις φαπες...
η πλακα θα ειναι να το κανει καποιος αυτο... να δεις μετα γελιο
πως θα του κοψω τα χερια (μεταφορικα παντα)
Πιωμένος είσαι ρε ή σε νευρίασε τόσο ο πόντικας που δεν βλέπεις μπροστά σου;
Συμβουλή σου έδωσα να μην λες τέτοιες μαλακίες σε ανθρώπους που όντως έχουν ταλαιπωρηθεί.