Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Θα σηκωσει ο αλλος χερι χωρις να το εχω κανει εγω και θα τον αφησω?

ετσι νομιζεις? δε πα να ειναι και στην λεγεωνα των ξενων στα αρχιδια μου...ελεος

Σηκωσε το κι εσυ man
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/temp/75813E7CF9E27EFDA26017463ACC7DC2.jpg[/img[/URL]]

Μην το κατεβασεις καθολου. Για να σκιαχτει  :headbang3:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν με νευριασε εμενα ο ποντικος γιατι δεν ξερει τι λεει ... δεν ξερει τι σημαινει χρεοκοπια απο αυτη την εννοια. Ευχομαι να μην μαθουμε....

εσυ γραφεις τα δικα σου bestman αμα ο αλλος διαφωνει σηκωνεται και φευγει δεν θα μεινει να σηκωσει χερι γιατι τα μακρυα χερια κοβονται να ξερεις  :P

κρατησε το σαν συμβουλη αυτο και απο μενα ειτε προς εσενα που σκεφτεσαι για φαπες ειτε σε οποιον μαγκα του κωλου στο ειπε και δεν ημουν μπροστα να τον βαλω στη θεση του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αντε μπραβο με ορισμενους... που ανακαλυψαν οτι ειναι αντρακια μεσα στο στρατο.

Εγω το εχω ανακαλυψει αυτο απο πιτσιρικος να ξερεις. Οποτε οταν μιλαμε θα μιλαμε με τον τονο τον σωστο ουτε μαναδες ουτε βρισιες ουτε σηκωματα χεριων... αμα διαφωνεις και νομιζεις οτι σου λεω μαλακιες σηκωνεσαι και φευγεις και αμαυρωνεις μετα την φημη μου απο πισω απλα τα πραγματα.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Φωστηρες του μπου.κομ τι μου προτινουν?
Να στοκαρω κονσερβες μακρας διαρκειας η να στοκαρω οσπρια αυριο απ το Βεροπουλο?

Τα όσπρια φίλος κρατάνε λιγότερο άσε που απαιτούν και βράσιμο.
Σε θέματα επιβίωσης η κονσέρβα έίναι μια κατηγορία μόνη της.

Επισκέπτης
Δεν με νευριασε εμενα ο ποντικος γιατι δεν ξερει τι λεει ... δεν ξερει τι σημαινει χρεοκοπια απο αυτη την εννοια. Ευχομαι να μην μαθουμε....
Εσυ πως τη φανταζεσαι? Οτι θα ξυπνας ας πουμε το μεσημερι και δεν θα ειναι γεματο το κατσαρολι απο τη μαμα? :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Νταξει bold you made your point.
Ας συνεχισει το thread για κυπρο τωρα(και για τις κονσερβες  :rockon:), τα του στρατου τα λετε και αλλου  ;)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
αμα διαφωνεις και νομιζεις οτι σου λεω μαλακιες [size=20pt]σηκωνεσαι και φευγεις και αμαυρωνεις μετα την φημη μου απο πισω [/size]απλα τα πραγματα.

Ότι πιο αντρικό έχω διαβάσει ποτέ μου!
Τίγκα στην τεστοστερόνη λέμε!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τα όσπρια φίλος κρατάνε λιγότερο άσε που απαιτούν και βράσιμο.
Σε θέματα επιβίωσης η κονσέρβα έίναι μια κατηγορία μόνη της.
Και οι γαλετες ειναι καλη περιπτωση,μπορουν να μεινουν βρωσιμες για δεκαετιες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Νταξει bold you made your point.
Ας συνεχισει το thread για κυπρο τωρα(και για τις κονσερβες  :rockon:), τα του στρατου τα λετε και αλλου  ;)

Οχι δεν καταλαβες φιλε γιατι προχθες συναντησα και εναν των ειδικων δυναμεων και αρχισε να παριστανει τον μαγκα εγω εκανα στρατο και εσεις ειστε φλωροι... σωπα σοβαρα του κανω? καταρχην δεν δηλωσα ειδικες δυναμεις... Ι1 ειμαι.... γυμναζομαι οποτε γουσταρω μονος μου εχω κανει πολεμικες τεχνες.... δεν καταλαβα. Ποιος ειναι φλωρος? εγω δεν δηλωσα ειδικες δυναμεις.

Του τα ειπα ενα χερακι... οπως τα λεω και εδω.

Την εχουν ετοιμη την κασετα... να σε προσβαλουν και να στην πουν.. οτι και καλα αυτοι ειναι οι αντρες και εσυ εισαι η αδερφη που καθεσαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ότι πιο αντρικό έχω διαβάσει ποτέ μου!
Τίγκα στην τεστοστερόνη λέμε!  :2funny: :2funny: :2funny:

Το αντρικιο ποιο ειναι? να κατσεις και να επιβαλλεις την αποψη σου με τις φαπες?

τον περιμενω τον οποιονδηποτε κινηθει ετσι... να κινηθει με φαπες ενω εγω δεν τον εχω πειραξει και λεω απλα τη γνωμη μου.  ;)

Τοτε θα γινει η "αντροποιηση" του... γιατι ως τοτε δεν ηταν αντρας νομιζε οτι ηταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom