Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.693
Πόντοι
6.515
Ξέρεις, το μοντέλο της Σοβιετίας πλέον θέλουμε πολλά καρβέλια να το φτάσουμε.
Γιατί εκεί μπορεί να μην όριζες ούτε τα κωλομέρια σου, αλλά είχες τουλάχιστον δεδομένα τα στοιχειώδη. Στην Ελλάδα του 2013 πας για πλάκα σαν το σκυλί στ'αμπέλι.

δεν ειχαν ενα στοιχειωδες. Την ελευθερια εκφρασης και διακινησης. Εστω και αν την πρωτη την εχουμε εξευτελισει, η δευτερη επιτρεπει τουλαχιστον στα νεα παιδια να ψαξουν για ενα καλυτερο μελλον καπου αλλου  :(

Σχετικα με κουρεμα στην ελλαδα δεν θα γινει οχι γιατι μας λυπουνται αλλα γιατι οι καταθεσεις πανω απο 100.000 ειναι πολυ λιγες. Και οι κατοχοι τους προφανως θα λαμβαναν τα μετρα τους νωριτερα.
Κουρεμα ομως γινεται καθε μερα που χιλιαδες καταθετες κανουν αναληψεις για να καλυψουν χαρατσια, κλπ  :headbang:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

Ο Βολταιράκος είναι καλό παιδί ,αλλά έκανε

καιρό να θεραπευτεί από την Πασοκίτιδα !  :2funny: :2funny:

Ολοι καλοί είμαστε.

Τα κακά παιδιά είναι φυλακή.

images

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΡΕ ΚΟΚΟΒΙΕ

[«Λίγο πριν το Eurogroup μέλος της οικογένειας του Αναστασιάδη ‘φυγάδευσε’ χρήματα»]
«Λίγο πριν το Eurogroup μέλος της οικογένειας του Αναστασιάδη ‘φυγάδευσε’ χρήματα»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013, 13:15

Με δημοσίευμά της, η εφημερίδα «Χαραυγή» που πρόσκειται στο ΑΚΕΛ, εμπλέκει τον Κύπριο πρόεδρο και την οικογένειά του σε σκάνδαλο «φυγάδευσης» χρημάτων στο εξωτερικό λίγο πριν καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα.

Σε έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα φαίνεται πως η εταιρεία Loutsios & Sons ltd που ανήκει στον πατέρα του γαμπρού του Προέδρου της Δημοκρατίας, διοχέτευσε στο εξωτερικό μεγάλο χρηματικό ποσό.

την θεία της πεθεράς του κουνιάδου της πρώτης ξαδέλφης του τριακοστού πρώτου κουμπάρου την έχουνε ψάξει ????

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Το ποιός κάνει κωλοτούμπες είναι εμφανέστατο. Και πετάει συνεχώς την μπάλλα στην εξέδρα.

Ο Κουρτίνας (λέμε τώρα) με διορθώνει ότι στα Κέϋμαν δεν μπαίνουν διαλυτικά.

Του απαντώ ότι πρωτίστως είναι θέμα αισθητικής. Και του παραθέτω Καργάκο ο οποίος παραθέτει Ελύτη και Βρεττάκο που έχουν την ίδια άποψη για την ιστορική γραμματική.

Εκεί ο Κουρτίνας (λέμε τώρα) αφρίζει.

Μου προσάπτει ότι θέλω να γίνω Σεφέρης σε ένα ιστότοπο για πουτάνες.

ΠΟΙΟΣ όμως άνοιξε ΠΡΩΤΟΣ το θέμα με τα διαλυτικά στον ιστότοπο;;;;;

Και στην συνέχεια μας κατηγορεί ότι όταν κάνουμε γραμματικό λάθος (τα διαλυτικά) βρίσκουμε σαν δικαιολογία την καθαρεύουσα και το πολυτονικό. Και μας κωτσάρει και έναν Τριανταφυλλίδη.

Για να δούμε τι θα πει τώρα για το ξύδι (το οποίο σημειωτέον και εγώ το γράφω με ύψιλον).

Και ιδού η απάντηση του:

Όποιος μπορεί κρίνει.......

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ξύπνιε πρωτευουσιάνε (κι όχι σαν εμάς τους βλάχους) αν έβρισκα τα αναγνωστικά του Δημοτικού μου (το δημοτικό το ξεκίνησα το 1961!) θα έβρισκα όντως διαλυτικά στο "πρωινός".
Για πολλά χρόνια ΕΤΣΙ το έγραφα, αλλά να το δεχθώ πως είναι πλεονασμός αφού το "ωι" δεν αποτελεί δίφθογγο. Κάποια στιγμή κι εγώ το κατάργησα (μου έλλειπε στην αρχή, μου φαινόταν κάτι λάθος)
Γράφοντας σε p/c κατάργησα και το πολυτονικό (αναγκαστικά) και προσωπικά με μονοτονικό δεν θα έβαζα διαλυτικά στο δεύτερο γράμμα διφθόγγου όταν τονίζεται το πρώτο.

ΑΛΛΑ το τραίνο θα το γράφω με "αι" μέχρι να πεθάνω και το αυγό με "ύψιλον" και τον Τριανταφυλλίδη τον έχω επίσης γραμμένο εκεί που έχω και τον Μπαμπινιώτη, όπως και όλους τους υποστηριχτές του!
Εγώ Τζάρτζανο διδάχθηκα κι αυτόν Θυμάμαι!
Τον, κατά τον Άγγελο Σικελιανό, "Άγιο και καλλιτέχνη"!

Mαγκιά σου. Από κει και πέρα η γραμματική της δημοτικής που χρησιμοποιούμε είναι συγκεκριμένη.

Μπορείς κάλλιστα να πεις ναι κάνω λάθος αλλά εγώ έτσι γουστάρω να γράφω. Πέραν αυτού εάν λες το κάνω σωστά από γινάτι ή εγωισμό, ή αισθητική και μάλιστα να φέρνεις ως παράδειγμα τον Ελύτη πχ, εκτός απο ιεορσυλία είναι και ντροπή, κάτι που εσχάτως έχει λείψει πλήρως απο τη νεοελληνική ράτσα ειδικά απο αυτούς που προέρχονται απο τον χώρο του νεοπαλαιοπασόκ.

Αυτά και το κλείσαμε το ζήτημα αυτό, πάμε παρακάτω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Mαγκιά σου. Από κει και πέρα η γραμματική της δημοτικής που χρησιμοποιούμε είναι συγκεκριμένη.

Μπορείς κάλλιστα να πεις ναι κάνω λάθος αλλά εγώ έτσι γουστάρω να γράφω. Πέραν αυτού εάν λες το κάνω σωστά από γινάτι ή εγωισμό, ή αισθητική και μάλιστα να φέρνεις ως παράδειγμα τον Ελύτη πχ, εκτός απο ιεορσυλία είναι και ντροπή, κάτι που εσχάτως έχει λείψει πλήρως απο τη νεοελληνική ράτσα ειδικά απο αυτούς που προέρχονται απο τον χώρο του νεοπαλαιοπασόκ.

Ξύδι, ξύδι....

Έτσι ε;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το ποιός κάνει κωλοτούμπες είναι εμφανέστατο. Και πετάει συνεχώς την μπάλλα στην εξέδρα.

Ο Κουρτίνας (λέμε τώρα) με διορθώνει ότι στα Κέϋμαν δεν μπαίνουν διαλυτικά.

Του απαντώ ότι πρωτίστως είναι θέμα αισθητικής. Και του παραθέτω Καργάκο ο οποίος παραθέτει Ελύτη και Βρεττάκο που έχουν την ίδια άποψη για την ιστορική γραμματική.

Εκεί ο Κουρτίνας (λέμε τώρα) αφρίζει.

Μου προσάπτει ότι θέλω να γίνω Σεφέρης σε ένα ιστότοπο για πουτάνες.

ΠΟΙΟΣ όμως άνοιξε ΠΡΩΤΟΣ το θέμα με τα διαλυτικά στον ιστότοπο;;;;;

Και στην συνέχεια μας κατηγορεί ότι όταν κάνουμε γραμματικό λάθος (τα διαλυτικά) βρίσκουμε σαν δικαιολογία την καθαρεύουσα και το πολυτονικό. Και μας κωτσάρει και έναν Τριανταφυλλίδη.

Για να δούμε τι θα πει τώρα για το ξύδι (το οποίο σημειωτέον και εγώ το γράφω με ύψιλον).

Και ιδού η απάντηση του:

Όποιος μπορεί κρίνει.......

Παραδίνομαι.

Είσαι εντελώς καμενος αγαπητέ. Ανίατη περίπτωση. ( για το ξύδι σε είχε διορθώσει ο kosnik26) και τότε το είχα γράψει με γιώτα.

Εγώ;

3 το λάδι, 3 το ξίδι.....

Αλλοι κλαίνε με μαύρο δάκρυ σήμερα.

Ασε που έχουν βάλει και τις μαύρες πλερέζες.

Κύπρος τέλος για τα οφσόρ τύπου Βατοπεδίου.

που το παε αυτό ξινέ μας;  

Τώρα για να σε πικάρω το έγραψα όπως και συ ......

Είπαμε. Εκτός απο ψωνισμένος έχεις και παντελή έλλειψη του χιούμορ.

Συνέχισε.....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Παραδίνομαι.

Είσαι εντελώς καμενος αγαπητέ. Ανίατη περίπτωση. ( για το ξύδι σε είχε διορθώσει ο kosnik26) και τότε το είχα γράψει με γιώτα.

Τώρα για να σε πικάρω το έγραψα όπως και συ ......

Μόνο που δεν συνομιλούσες με εμένα αλλά με τον Τραμουντάνα.

Έτσι μπράβο.

Σου έχω γίνει εμμονή.

Ξύδι, ξύδι.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Περσονειάδας το ανάγνωσμα.

Τεύχος δεύτερον.

Τι άλλο θα δούμε....

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Έτσι μπράβο.

Σου έχω γίνει εμμονή.

Ξύδι, ξύδι.

χαχαχα

ναι εσεις μου έχετε γίνει εμμονή.

Οχι σε εσάς ο υποτιθέμενος κλώνος μου.

χαχαχα

Αρρώστια απο αγαμία. Θανατηφόρος συνδυασμός.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Έτσι μπράβο.

Σου έχω γίνει εμμονή.

Ξύδι, ξύδι.

με ποιόν συνομιλούσα;

χαχα

κεφάκια ο ξινός του ιστοτόπου.

Εγώ;

3 το λάδι, 3 το ξίδι.....

Αλλοι κλαίνε με μαύρο δάκρυ σήμερα.

Ασε που έχουν βάλει και τις μαύρες πλερέζες.

Κύπρος τέλος για τα οφσόρ τύπου Βατοπεδίου.

που το παε αυτό ξινέ μας;  

Ξαναγράφω.....

Υπάρχουν καλά κομμάτια στην Κασσάνδρας. Θα σου κάνει καλό θα ξελαμπικάρεις......

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Οχι σε εσάς ο υποτιθέμενος κλώνος μου.

Ρε παπάρα.

ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ.

Ο "υποτιθέμενος κλώνος" προϋπήρξε.

Δεν μπορεί να είναι κλώνος σου. Μόνον όσοι ακολουθούν μπορεί να είναι κλώνοι του πρωταρχικού.

Ξέρεις πως θα το έγραφε κάποιος αυτό που θέλεις να πείς;

"Όχι σε εσάς το ότι ΕΙΜΑΙ υποτιθεμένος κλώνος"

Είπαμε, ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206

Το θέμα το έκλεισες εσύ (ο οποίος το είχες ανοίξει κι όλας) όταν κατάλαβες πως "στριμώχνεσαι"! ;)
Δεν με ενδιαφέρει το αν θα "στριμωχθείς" ή αν θα "ξεφύγεις" διότι δεν έχω και κάτι να κερδίσω.
Μόνο πες μου ειλικρινά. Το τραίνο εσύ το γράφεις με έψιλον και το αυγό με βήτα, επειδή (μετά από τόσα χρόνια που τα έγραφες διαφορετικά) ήρθε κάποιος και σου είπε πως όλα αυτά τα χρόνια έκανες λάθος και τώρα στα γεράματα (τα δικά μου τουλάχιστον) οφείλεις να το διορθώσεις; Κι αν όντως έτσι το γράφεις (πλέον) δεν "πονάνε" τα μάτια σου, γιατί τα δικά μου πονάνε και πολύ.
Κι αν έκανα τόσα χρόνια λάθος (σύμφωνα με τον κύριο ξερόλα βέβαια) θα συνεχίσω και το υπόλοιπο της ζωής μου να κάνω το ίδιο!

Επί τέλους η γραμματική ΔΕΝ είναι φυσική, βιολογία ή ιατρική να ανακαλύπτουμε μετά από χρόνια πως οι προηγούμενες θεωρίες ήταν λανθασμένες. Απλά κάποιος που έχει τώρα τη "ισχύ" επιβάλει τους δικούς του κανόνες (με απόλυτα δικτατορικό τρόπο μάλιστα!).
Αν ήμουν 18χρονος και έδινα Πανελλήνιες (ή Πανελλαδικές, πως διάολο τις λένε τώρα) θα ήμουν υποχρεωμένος να τον "υπακούσω".
Τώρα τον "γράφω", ξαναλέω!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παπάρα.

ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ.

Ο "υποτιθέμενος κλώνος" προϋπήρξε.

Δεν μπορεί να είναι κλώνος σου. Μόνον όσοι ακολουθούν μπορεί να είναι κλώνοι του πρωταρχικού.

Ξέρεις πως θα το έγραφε κάποιος αυτό που θέλεις να πείς;

"Όχι σε εσάς το ότι ΕΙΜΑΙ υποτιθεμένος κλώνος"

Είπαμε, ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ.

χαχαχα

μα με τον tramountana δεν συνομιλούσα;

τι πίνεις φίλτατε και δε μας δίνεις;

χαχαχα

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το θέμα το έκλεισες εσύ (ο οποίος το είχες ανοίξει κι όλας) όταν κατάλαβες πως "στριμώχνεσαι"! ;)
Δεν με ενδιαφέρει το αν θα "στριμωχθείς" ή αν θα "ξεφύγεις" διότι δεν έχω και κάτι να κερδίσω.
Μόνο πες μου ειλικρινά. Το τραίνο εσύ το γράφεις με έψιλον και το αυγό με βήτα, επειδή (μετά από τόσα χρόνια που τα έγραφες διαφορετικά) ήρθε κάποιος και σου είπε πως όλα αυτά τα χρόνια έκανες λάθος και τώρα στα γεράματα (τα δικά μου τουλάχιστον) έκανες λάθος; Κι αν όντως έτσι το γράφεις (πλέον) δεν "πονάνε" τα μάτια σου, γιατί τα δικά μου πονάνε και πολύ.
Κι αν έκανα τόσα χρόνια λάθος (σύμφωνα με τον κύριο ξερόλα βέβαια) θα συνεχίσω και το υπόλοιπο της ζωής μου να κάνω το ίδιο!

Επί τέλους η γραμματική ΔΕΝ είναι φυσική, βιολογία ή ιατρική να ανακαλύπτουμε μετά από χρόνια πως οι προηγούμενες θεωρείες ήταν λανθασμένες. Απλά κάποιος που έχει τώρα τη "ισχύ" επιβάλει τους δικούς του κανόνες (με απόλυτα δικτατορικό τρόπο μάλιστα). Αν ήμουν 18χρονος και έδινα Πανελλήνιες (ή Πανελλαδικές, πως διάολο τις λένε τώρα) θα ήμουν υποχρεωμένος να τον "υπακούσω".
Τώρα τον "γράφω", ξαναλέω!

Αμα εσύ διαπίστωσες ότι έχω στριμωχθεί, (αφού άλλωστε έκανα διάλογο με τον tramountana-αυτό μένει να επικαλεστείς και ότι έχω εμμονή μαζί σου εγώ) πάω πάσο.

στα άλλα συμφωνούμε.

Δες ξανά τι έγραψα.

Συνοπτικά γράφε όπως θες αρκει να μην το παίζεις Καβάφης ή Σεφέρης. Οταν θα γίνεις θα έχεις την άδεια. Μέχρι τότε θα είσαι απλά ένας εγωιστής καραγκιόζης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom