Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Και για να ολοκληρώσουμε με τον ΕΓΚΡΙΤΟ

Ο Σαμαράς το 2009 ήταν ΗΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και υποψήφιος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
Αρθρο απο τον Αύγουστο του 2012:

Αντώνη, διατηρείς ακόμα τις καταθέσεις σου στο εξωτερικό;
[size=14pt]8/25/2012 10:18:00 π.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική[/size]

Με την ιδιότητα του πρωθυπουργού της Ελλάδας, ο Αντώνης Σαμαράς περιφέρεται ανά την Ευρώπη ζητώντας σωστά από τους Ευρωπαίους εταίρους και δανειστές μας να εμπιστευτούν την Ελλάδα και τις προσπάθειες των πολιτών της.

Αναρωτιέμαι αν ο ίδιος ο κ.Σαμαράς έχει δώσει πρώτος το σωστό παράδειγμα. Τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και δημοσιοποιήθηκαν οι δηλώσεις πόθεν έσχες των Ελλήνων βουλευτών [size=14pt]για το έτος 2009,[/size] αποκαλύφθηκε ότι...

...ο τότε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διατηρούσε 285.000 ευρώ σε τράπεζα του Βελγίου, [size=14pt]ποσό που αποτελεί περίπου τα 4/5 των προσωπικών του καταθέσεων[/size].

Εκείνη την εποχή, η Νέα Δημοκρατία απέφυγε το οποιοδήποτε σχόλιο, επενδύοντας στην κοντή μνήμη που διαχρονικά χαρακτηρίζει την ελληνική κοινή γνώμη. Σήμερα όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά και πρέπει να γνωρίζουμε αν ο Έλληνας πρωθυπουργός εμπιστεύεται τις καταθέσεις του στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Οι μαλάκες αυτοί ζούσαν με χρυσά κουτάλια όταν εσύ έκανες πίπες σε Ευρωπαίους να σε βοηθάνε να πάρεις φρατζόλα.

Βεβαίως όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή, η απληστία κάποια στιγμή έχει το ανάλογο τίμημα εάν ξεπεράσει το όριο.

Ποτε εγινε αυτο? Και πες πως εγινε, ειναι επιχειρημα? Τωρα δεν τους βλεπεις?

Η απληστια δεν εχει οριο, για αυτο την λενε και ετσι :grin: Απο την στιγμη που μπαινεις σε αυτο το τριπακι νομοτελειακα θα την φας την πουτσα. Το ιδιο εγινε και εδω μεσες ακρες

Παντως καυμαν και λουξ που δεν διναν επιτοκια εχουν business as usual. Oι Κυπριοι παλι δεν...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλά, μη δίνεις σημασία.
Εσύ μείνε στο "έγκριτος"  :2funny: :2funny:

Σαφώς:

Συνέχεια.....

[size=14pt] Τις καταθέσεις του στο εξωτερικό διατηρούσε και το 2010 ο Αντώνης Σαμαράς[/size]
12/11/2012 04:02:00 μ.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική

Η μεγάλη είδηση που βγήκε από την περσινή ανάρτηση των δηλώσεων πόθεν έσχες των βουλευτών ήταν ότι ο Αντώνης Σαμαράς διατηρούσε τις περισσότερες καταθέσεις του στο εξωτερικό.

Η σημερινή ανάρτηση των πόθεν έσχες του οικονομικού έτους 2010 επιβεβαιώνει ότι...

[size=14pt]...ο Σαμαράς εξακολουθούσε να διατηρεί τα χρήματα του στο εξωτερικό, την εποχή που διακυβευόταν η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.[/size]

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δες. Αμόρφωτος δεν είναι αυτό είναι σίγουρο.

Μπορεί βεβαίως να την έχει ψωνίσει και νομίζει ότι είναι ο Σεφέρης του ιστοτόπου για πουτάνες οπότε ποιητική αηδία του επιτρέπονται όλα

Εσύ γιατί μπαίνεις;

Και μπαίνεις και βγαίνεις.

Και ξαναμπαίνεις και ξαναβγαίνεις.......

Και άντε πάλι από την αρχή....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206
ρε αμμορφωτε δε θελουν διαλυτικα αυτες οι λεξεις

που κολλαει η αισθητικη?

θεμα γραμματικης ειναι

Θέμα γραμματικής είναι να μην βάζεις καν τόνους να υποθέσω;

Εγώ ας πούμε όταν γράφω με το χέρι βάζω και πνεύματα και περισπώμενες και διαλυτικά μετά από τονιζόμενο φωνήεν, διότι ΑΥΤΗ τη γραμματική είχα μάθει στο δημοτικό μου και τις μαλακίες  που λέει τώρα ο Μπαμπινιώτης να γράφουμε το τραίνο με έψιλον, το αυγό με βήτα, τη μπύρα και το πάρτυ με γιώτα και ότι άλλο του καυλώσει αυτού επειδή έχει αυτοανακηρυχθεί "αυθεντία" της Ελληνικής γλώσσας, τα γράφω στ' αρχίδια μου, ακριβώς επειδή ενοχλούν την αισθητική μου!
Τη ΔΙΚΗ μου αισθητική!

Τη δική σου την ενοχλούν οι τόνοι. Σε λίγο θα την ενοχλεί και το Ελληνικό αλφάβητο, οπότε να το καταργήσουμε κι αυτό να γράφουμε όλοι με greeklish...  

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Κύπρος

Απεμπλοκή από την Τρόικα ζητά το ΑΚΕΛ
Web only

31/03/2013  12:46

«Το μνημόνιο Eurogroup – Αναστασιάδη οδηγεί στην αστάθεια, την ανεργία και την εξαφάνιση των οικονομικών πόρων για την ανάπτυξη», δήλωσε ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Σταύρος Ευαγόρου σήμερα, σημειώνοντας ότι το ζητούμενο «είναι η απεμπλοκή από το μνημόνιο και τα επαχθή μέτρα που το συνοδεύουν».

το ακρον αωτον της θρασυτητας των αριστεραντζαιων

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Θέμα γραμματικής είναι να μην βάζεις καν τόνους να υποθέσω;

Εγώ ας πούμε όταν γράφω με το χέρι βάζω και πνεύματα και περισπώμενες και διαλυτικά μετά από τονιζόμενο φωνήεν, διότι ΑΥΤΗ τη γραμματική είχα μάθει στο δημοτικό μου και τις μαλακίες  που λέει τώρα ο Μπαμπινιώτης να γράφουμε το τραίνο με έψιλον, το αυγό με βήτα, τη μπύρα και το πάρτυ με γιώτα και ότι άλλο του καυλώσει αυτού επειδή έχει αυτοανακηρυχθεί "αυθεντία" της Ελληνικής γλώσσας, τα γράφω στ' αρχίδια μου, ακριβώς επειδή ενοχλούν την αισθητική μου!
Τη ΔΙΚΗ μου αισθητική!

Τη δική σου την ενοχλούν οι τόνοι. Σε λίγο θα την ενοχλεί και το Ελληνικό αλφάβητο, οπότε να το καταργήσουμε κι αυτό να γράφουμε όλοι με greeklish...  

ΟΙ βλάχοι όπως λάχει. Το μπέρδεμα της καθαρεύουσας με τη δημοτική, του πολυτονικού με το μονοτονικό και γενικά τη δικαιολογία της κάθε γραμματικής αστοχίας μας με επίκληση καθαρεύουσας, ψιλών δασειών κλπ μόνο κόμπλεξ και εγωκεντρισμό κουβαλάει τίποτα παραπέρα.

http://[URL unfurl="true"]www.cityofilioupolis.gr/images/stories/newspaper-asyrmatos-1940okt28.jpg[/img[/URL]]

Είναι άσχετο με το θέμα, αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω τα διαλυτικά πάνω από το "πρωινοί". Πράγμα που δικαιώνει την άποψη του Τριανταφυλλίδη για την ενιαία γραμματική, [size=14pt]μιας και οι κανόνες γραφής είχαν γίνει μπουρδέλο από τις συνεχείς αψιμαχίες και τις προσωπικές απόψεις μεμονωμένων φιλολόγων και επίδοξων φιλολόγων. Από εκεί και ο ενιαίος κανόνας "διαλυτικά σημειώνονται όπου υπάρχει περίπτωση φωνήεντα στην σειρά να θεωρηθούν δίφθογγοι ενώ δεν είναι". Το "ωι" δεν είναι δίφθογγος· ούτε καν καταχρηστικός. Το πιο σημαντικό που έκανε ο Τριανταφυλλίδης δεν ήταν η ίδια η συμβολή του στην καταγραφή των διαφορετικών κανόνων αλλά η ίδια η άποψή του για το πως πρέπει να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο των πολλαπλών γραφών και της τριγλωσσίας.[/size]

Υ.Γ.

Εσύ τώρα κατατάσσεσαι στην κατηγορία των επίδοξων Ελύτηδων

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ΟΙ βλάχοι όπως λάχει. Το μπέρδεμα της καθαρεύουσας με τη δημοτική, του πολυτονικού με το μονοτονικό και γενικά τη δικαιολογία της κάθε γραμματικής αστοχίας μας με επίκληση καθαρεύουσας, ψιλών δασειών κλπ μόνο κόμπλεξ και εγωκεντρισμό κουβαλάει τίποτα παραπέρα.

http://[URL unfurl="true"]www.cityofilioupolis.gr/images/stories/newspaper-asyrmatos-1940okt28.jpg[/img[/URL]]

Είναι άσχετο με το θέμα, αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω τα διαλυτικά πάνω από το "πρωινοί". Πράγμα που δικαιώνει την άποψη του Τριανταφυλλίδη για την ενιαία γραμματική, [size=14pt]μιας και οι κανόνες γραφής είχαν γίνει μπουρδέλο από τις συνεχείς αψιμαχίες και τις προσωπικές απόψεις μεμονωμένων φιλολόγων και επίδοξων φιλολόγων. Από εκεί και ο ενιαίος κανόνας "διαλυτικά σημειώνονται όπου υπάρχει περίπτωση φωνήεντα στην σειρά να θεωρηθούν δίφθογγοι ενώ δεν είναι". Το "ωι" δεν είναι δίφθογγος· ούτε καν καταχρηστικός. Το πιο σημαντικό που έκανε ο Τριανταφυλλίδης δεν ήταν η ίδια η συμβολή του στην καταγραφή των διαφορετικών κανόνων αλλά η ίδια η άποψή του για το πως πρέπει να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο των πολλαπλών γραφών και της τριγλωσσίας.[/size]

Υ.Γ.

[/quote]

Γιατί, το να μπαίνουν διαλυτικά παντού δεν είναι κανόνας;

Αλλά μέσα στην ατελείωτη ανοησία σου εσύ θα εγκαλέσεις τον Ελύτη, τον Βάρναλη, τον Σεφέρη και τον Παπαδιαμάντη επειδή γράφουν με διαλυτικά.

Μία φορά ανόητος, για πάντα και μέ όσα νικ ανόητος ........

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Αλλά μέσα στην ατελείωτη ανοησία σου εσύ θα εγκαλέσεις τον Ελύτη, τον Βάρναλη, τον Σεφέρη και τον Παπαδιαμάντη επειδή γράφουν με διαλυτικά.

Οχι δεν εγκαλώ ούτε τον Ελύτη ούτε τον Βάρναλη ούτε τον Σεφέρη. Εσένα εγκαλώ που φέρεσαι και άγεσαι ως Βάρναλης, Σεφέρης και Ελύτης.

Και όχι μόνον αυτό. Κατηγορείς όποιον σε εγκαλεί ως ανόητο και δεν ντρέπεσαι να το παίζεις Σεφέρης με αιτιολογία κιόλας. Και πού; Σε ιστοτόπο για ιερόδουλες.

Είπαμε. Συνέχισε.

Αυτοί που διαβάζουν κρίνουν.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.247
Πόντοι
1.686

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί βρίζεις το παιδί που είχε σαν αβαταρ
φωτό με τόσο νυσταλέο βλέμμα ;  :2funny: :2funny:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.247
Πόντοι
1.686
Εχει περάσει σε άλλο επίπεδο φίλτατε.

Είναι ο Σεφέρης του ιστοτόπου οπότε όλα του επιτρέπονται.

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο Βολταιράκος είναι καλό παιδί ,αλλά έκανε

καιρό να θεραπευτεί από την Πασοκίτιδα !  :2funny: :2funny:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κύπρος

Απεμπλοκή από την Τρόικα ζητά το ΑΚΕΛ
Web only

31/03/2013  12:46

«Το μνημόνιο Eurogroup – Αναστασιάδη οδηγεί στην αστάθεια, την ανεργία και την εξαφάνιση των οικονομικών πόρων για την ανάπτυξη», δήλωσε ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Σταύρος Ευαγόρου σήμερα, σημειώνοντας ότι το ζητούμενο «είναι η απεμπλοκή από το μνημόνιο και τα επαχθή μέτρα που το συνοδεύουν».
[size=14pt]
το ακρον αωτον της θρασυτητας των αριστεραντζαιων [/size]

ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΡΕ ΚΟΚΟΒΙΕ

[«Λίγο πριν το Eurogroup μέλος της οικογένειας του Αναστασιάδη ‘φυγάδευσε’ χρήματα»]
«Λίγο πριν το Eurogroup μέλος της οικογένειας του Αναστασιάδη ‘φυγάδευσε’ χρήματα»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013, 13:15

Με δημοσίευμά της, η εφημερίδα «Χαραυγή» που πρόσκειται στο ΑΚΕΛ, εμπλέκει τον Κύπριο πρόεδρο και την οικογένειά του σε σκάνδαλο «φυγάδευσης» χρημάτων στο εξωτερικό λίγο πριν καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα.

Σε έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα φαίνεται πως η εταιρεία Loutsios & Sons ltd που ανήκει στον πατέρα του γαμπρού του Προέδρου της Δημοκρατίας, διοχέτευσε στο εξωτερικό μεγάλο χρηματικό ποσό.

[size=18pt]Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η εν λόγω εταιρεία φέρεται στις 12 Μαρτίου, τρεις μέρες, πριν το κρίσιμο Εurogroup που ελήφθησαν οι αποφάσεις για το «κούρεμα» καταθέσεων να «έσπασε» πέντε γραμμάτια που είχε στη Λαϊκή τράπεζα και να τα έστειλε στο Λονδίνο.

Η συνολική αξία των γραμματίων φέρεται να ανέρχεται στα 21 εκατ. ευρώ.[/size]

Το επίμαχο έγγραφο:

ΑΚΕΛ: Υπουργός διοχέτευσε 300.000 ευρώ

Συνεχίζοντας τις καταγγελίες, το ΑΚΕΛ δια στόματος του εκπροσώπου του Σταύρου Ευαγόρου, ανέφερε:«Kαλούμε τόσο τη νεοδιορισθείσα ερευνητική επιτροπή όσο και το [size=14pt]Γενικό Εισαγγελέα να διερευνήσουν σε βάθος τις καταγγελίες αυτές όπως και όλες τις άλλες που είδαν το φως της δημοσιότητας, όπως για παράδειγμα ότι και Υπουργός της Κυβέρνησης είχε μετακινήσει ποσό ύψους 300.000 ευρώ».[/size]

Για το δημοσίευμα της «Χαραυγής» σχολίασε: «Eξ αγχιστείας συγγενείς του Προέδρου Αναστασιάδη φέρονται να μετακίνησαν προς διάφορες κατευθύνσεις από την Λαϊκή Τράπεζα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στις 12/3/2013 και 13/3/2013, παραμονές δηλαδή της συμφωνίας για κούρεμα των καταθέσεων».

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206

Υ.Γ.

[/quote]

Ξύπνιε πρωτευουσιάνε (κι όχι σαν εμάς τους βλάχους) αν έβρισκα τα αναγνωστικά του Δημοτικού μου (το δημοτικό το ξεκίνησα το 1961!) θα έβρισκα όντως διαλυτικά στο "πρωινός".
Για πολλά χρόνια ΕΤΣΙ το έγραφα, αλλά να το δεχθώ πως είναι πλεονασμός αφού το "ωι" δεν αποτελεί δίφθογγο. Κάποια στιγμή κι εγώ το κατάργησα (μου έλλειπε στην αρχή, μου φαινόταν κάτι λάθος)
Γράφοντας σε p/c κατάργησα και το πολυτονικό (αναγκαστικά) και προσωπικά με μονοτονικό δεν θα έβαζα διαλυτικά στο δεύτερο γράμμα διφθόγγου όταν τονίζεται το πρώτο.

ΑΛΛΑ το τραίνο θα το γράφω με "αι" μέχρι να πεθάνω και το αυγό με "ύψιλον" και τον Τριανταφυλλίδη τον έχω επίσης γραμμένο εκεί που έχω και τον Μπαμπινιώτη, όπως και όλους τους υποστηριχτές και θαυμαστές τους!
Εγώ Τζάρτζανο διδάχθηκα κι αυτόν Θυμάμαι!
Τον, κατά τον Άγγελο Σικελιανό, "Άγιο και καλλιτέχνη"!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom