machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
χαχαχα
τσέκαρε ξανά τη λίστα χαζοβιόλη.......
ερώτηση του ενός εκατομμυρίου.
που είναι οι Βρυξέλλες;
χαχαχα ρε το βλάκα
Τα νησια Κεϋμαν είναι στην ευρωζώνη ;
Από ότι βλέπω όλοι αυτοί που έχουν καταθέσεις σε τράπεζες των Βρυξελλών ήταν ή είναι ευρωβουλευτές.
Πράγμα λογικό, στις Βρυξέλλες μπαίνει ο μισθός που θα γίνονταν κατάθεση;
Δηλαδή αν κάποιος, Έλληνα πολίτης ας πούμε, δουλεύει στην Κύπρο που θα κατατίθεται ο μισθός του; Στην Ελβετία;
Δίνουν τόκο 5% για τις καταθέσεις στα Κέϋμαν;
To μεμπτό δεν είναι το ότι κάποιος έχει ή εργάζεται σε ξένη χώρα.
Είναι να δηλώνει πως πρέπει όλοι να φερθούμε πατριωτικά να φέρουμε πίσω τα χρήματα στην πατρίδα και αυτός να τα αφήνει έξω ή να στέλνει κι άλλα για ασφάλεια.
Η λίστα όπως είδα περιλαμβάνει πολιτικούς απο όλο το φάσμα οποτε δεν είναι ούτε κομματική ούτε οιλιτική η τοποθέτηση.
Το θέμα είναι καθαρά ηθικό.
Εάν εσύ δεν το καταλαβαίνεις (καλά για το troll το καταλαβαίνουμε σε 3 ποστ) λυπάμαι.
Για πε για πε που λέει και ένα έγκριτο μέλος του ιστοτόπου;
Τα ξέρεις καλά τα επιτόκια στα Κέυμαν;
Υ.Γ.
τι δουλειά εχουν τα διαλυτικά στο ύψιλον όταν τονίζεται το Εψιλον έγκριτε;
Άρες, μάρες, κουκουνάρες.
Πρώτον, η μπάλα στην εξέδρα. Ως συνήθως. Το θέμα μας δεν είναι αν είναι μεμπτό να δουλεύει κάποιος στο εξωτερικό ή όχι. Το κατάλαβες ή το πετάς για να θολώσεις τα νερά;
Ως συνήθως όταν ζορίζεσαι;
Το θέμα είναι που θα πρέπει να διατηρεί κάποιος που πληρώνεται με μισθό στο εξωτερικό τις καταθέσεις του.
Δεύτερο, δεν μας λες του πότε είναι η λίστα.
Τρίτον, δηλαδή κάποιος Έλληνας ευρωβουλευτής θα πρέπει μόλις μπει ο μισθός το να τον μεταφέρει σε Ελληνική Τράπεζα;
Και πως θα καλύπτει τα καθημερινά του έξοδα στις Βρυξέλλες.
Συνέχισε, καλά τα πας.
Πάντα ακλόνητος στην παπαρολογία.
Γιατί; Ξέρεις εσύ;
Εγώ ξέρω ότι πάντως 5% δεν είναι.
Εσύ τι ξέρεις;
Υ.Γ. Μιά χαρά είναι τα διαλυτικά στα Κέϋμαν. Εγώ βάζω και στο Μάϊος. Είναι θέμα αισθητικής πάνω απ' όλα.
Αισθητικής που εσύ σαφώς δεν την έχεις.
Γιατί; Ξέρεις εσύ;
Εσύ τι ξέρεις;
Υ.Γ. Μιά χαρά είναι τα διαλυτικά στα Κέϋμαν. Εγώ βάζω και στο Μάϊος. Είναι θέμα αισθητικής πάνω απ' όλα.
Αισθητικής που εσύ σαφώς δεν την έχεις.
Τώρα εάν εσύ θεωρείς 250 χιλιάρικα πχ που εχει ο Αντώνης Σαμαράς στο Βέλγιο καθημερινά έξοδα εν έτει 2013 δλδ χρόνια ολάκερα μετά την αποχώρησή του απο την Ευρωβουλή συνέχισε απτόητος να μας λες παπαρολόγους.
Μα έχω γίνει πρωταθλητής στην παπαρολογία.Να μην έχει να κεράσει κανα φιλαράκι άμα τον βγάλει ο δρόμος στα μπρασέλια??
Μην είσαι παράλογος κι εσύ..
Γιατί; Ξέρεις εσύ;
Εσύ τι ξέρεις;
τυπε ΠΑΣΟΚος ειναι ο σαβρουκος, λογικο ειναι να θεωρει τα 250Κ καθημερινα εξοδα, do it like uncle Akis ;)Τώρα εάν εσύ θεωρείς 250 χιλιάρικα πχ που εχει ο Αντώνης Σαμαράς στο Βέλγιο καθημερινά έξοδα εν έτει 2013 δλδ χρόνια ολάκερα μετά την αποχώρησή του απο την Ευρωβουλή συνέχισε απτόητος να μας λες παπαρολόγους.
ρε αμμορφωτε δε θελουν διαλυτικα αυτες οι λεξεις
που κολλαει η αισθητικη?
θεμα γραμματικης ειναι
τυπε ΠΑΣΟΚος ειναι ο σαβρουκος, λογικο ειναι να θεωρει τα 250Κ καθημερινα εξοδα, do it like uncle Akis ;)
Βολταιρος = σαβρα του διαδυχτιου = σαβρουκος ;)Ποιός είναι ο σαβρούκος; ο voltaire45;
τι εστί σαβρούκος; Είναι κάποια ιδιότητα εντός ιστοτόπου;
Απο οσο ξερω τα επιτοκια στα καυμαν ειναι κατω του 1% και αυτο σε μεγαλα ποσα
Οι μονοι μαλακες που επλεναν και πληρωναν και επιτοκιο παραλληλα ηταν οι Κυπριοι
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τον συνειρμό αλλά τελος πάντων. Εσείς ξέρετε καλύτερα.Βολταιρος = σαβρα του διαδυχτιου = σαβρουκος ;)
Παπαρολόγος εγώ κατά τα λοιπά
χαχαχα
Οι κανόνες της γραμματικής δεν είναι θέμα αισθητικής αλλά άγνοιας.
Και μετά μου λες ότι εγώ πετώ την μπάλλα στην εξέδρα.
[size=14pt]
Διαλυτικά χρησιμοποιούμε μόνο εκεί που είναι απαραίτητο[/size]. Ο παρεξηγημένος ο τόνος μπορεί να διασαφηνίσει την προφορά καλύτερα, και προτιμάται (μια και οι περισσότερες λέξεις είναι τονισμένες).
Παράδειγμα: «Μάιος». Το μυστικό έγκειται στο πού βρίσκεται ο τόνος. Κανονικά ο τόνος μπαίνει στο τελευταίο γράμμα του διφθόγγου («παίζω»).
[size=14pt]Αν ο τόνος τοποθετηθεί στο πρώτο γράμμα ενός διφθόγγου, ο δίφθογγος έχει ήδη διαλυθεί, και τα διαλυτικά δεν είναι πια απαραίτητα[/size]. Γράφουμε «Μάιος» και «γάιδαρος», αλλά «του Μαΐου» και «γαϊδούρι».