Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αμα εσύ διαπίστωσες ότι έχω στριμωχθεί, (αφού άλλωστε έκανα διάλογο με τον tramountana-αυτό μένει να επικαλεστείς και ότι έχω εμμονή μαζί σου εγώ) πάω πάσο.

στα άλλα συμφωνούμε.

Δες ξανά τι έγραψα.

Συνοπτικά γράφε όπως θες αρκει να μην το παίζεις Καβάφης ή Σεφέρης. Οταν θα γίνεις θα έχεις την άδεια. Μέχρι τότε θα είσαι απλά ένας εγωιστής καραγκιόζης.

Ρε άθλιε διαστρεβλωτή της αλήθειας εγώ δεν το έπαιξα ΠΟΤΕ Ελύτης ή Βάρναλης.

Εγώ είπα μόνον ότι ακολουθώ την ιστορική ορθογραφία του Βάρναλη και του Ελύτη όταν γράφω: δίκηο, Μάϊος.

Τέλος.

Συνέχισε να διαστρεβλώνεις αυτά που γράφω.

Ως Κουρτίνας τώρα .....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206
Αυτός που αποκαλεί τον όποιον δεν συμφωνεί μαζί του "βλάχο" και "καραγκιόζη" έχει ταυτόχρονα το θράσσος να αναφέρεται και σε εγωισμό!

Παραπάει νομίζω και πλέον το θέμα άπτεται της αρμοδιότητος των ψυχιάτρων.

Καλά να περνάτε αγαπητέ, αλλά ξεπεζέψτε από το καλάμι σας και λίγο, διότι και άλλοι νόμιζαν πως είναι ο Μέγας Ναπολέων και τώρα βρίσκονται "έγκλειστοι"! ;)

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε άθλιε διαστρεβλωτή της αλήθειας εγώ δεν το έπαιξα ΠΟΤΕ Ελύτης ή Βάρναλης.

Εγώ είπα μόνον ότι ακολουθώ την ιστορική ορθογραφία του Βάρναλη και του Ελύτη όταν γράφω: δίκηο, Μάϊος.

Τέλος.

Συνέχισε να διαστρεβλώνεις αυτά που γράφω.

Ως Κουρτίνας τώρα .....

χαχαχα

εγώ διαστρεβλώνω,

πες μας τώρα τρισάθλιε ΨΕΥΤΗ ότι έκανα διάλογο με τον τραμουντάνα.

χαχαχα

Υ.Γ. 1

Ηρέμησε μη μας πάθεις και τίποτα και μετά πού θα διαβάζουμε το Μάιο όπως το γραψε ο Σεφέρης και ο Ελύτης;

Υ.Γ. 2

Ξύδι; Ξύδι;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτός που αποκαλεί τον όποιον δεν συμφωνεί μαζί του "βλάχο" και "καταγκιόζη" έχει ταυτόχρονα το θράσσος να αναφέρεται και σε εγωισμό!

Παραπάει νομίζω και πλέον το θέμα άπτεται της αρμοδιότητος των ψυχιάτρων.

Καλά να περνάτε αγαπητέ, αλλά ξεπεζέψτε από το καλάμι σας και λίγο, διότι και άλλοι νόμιζαν πως είναι ο Μέγας Ναπολέων και τώρα βρίσκονται "έγκλειστοι"! ;)

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Επίσης δεν είπα κανενα βλάχο (έκανα χρήση λαικής έκφρασης)

Ούτε καραγκιόζη. αφού είπα ότι έαν κάνουν κάτι που δεν πρέπει είναι καραγκιόζηδες.

Οποτε.

Για το μόνο που μπορώ να σας κατηγορήσω είναι για διαστρέβλωση όπως εκανε ο έγκριτός μας που σεφεροφέρνει.

Υ.Γ.
διαβλέπω εμπάθεια. Λογικό χαρακτηριστικό της ράτσας όταν δεν της βγαίνουν τα κουκιά.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206
διαβλέπω εμπάθεια. Λογικό χαρακτηριστικό της ράτσας όταν δεν της βγαίνουν τα κουκιά.

Ρε φίλε σε ξέρω κι από χθες; Γιατί να έχω λοιπόν "εμπάθεια"; :think:

Ή μάλλον (ακόμα καλύτερα!) μήπως χθες είχα συμφωνήσει μαζί σου και διαφωνήσει με τον Τραμ; Αυτός γιατί δεν διείδε εμπάθεια δηλαδή; Εσύ ποιος είσαι, ο Πάπας και διεκδικείς το αλάθητο;

Αυτά τα περί "ράτσας" και "κουκιών που δεν βγαίνουν" ομολογώ πως δεν τα κατάλαβα (δεν γίνεται να είμαστε και όλοι μας ΤΟΣΟ ξύπνιοι!), αλλά μην μπαίνεις στον κόπο να μου τα εξηγήσεις διότι δεν με ενδιαφέρουν καν.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φίλε σε ξέρω κι από χθες; Γιατί να έχω λοιπόν "εμπάθεια"; :think:

Ή μάλλον ακόμα καλύτερα μήπως χθες είχα συμφωνήσει μαζί σου και διαφωνήσει με τον Τραμ; Αυτός γιατί δεν διείδε εμπάθεια δηλαδή; Εσύ ποιος είσαι, ο Πάπας και διεκδικείς το αλάθητο;

Αυτά τα περί "ράτσας" και "κουκιών που δεν βγαίνουν" ομολογώ πως δεν τα κατάλαβα (δεν γίνεται να είμαστε και όλοι μας ΤΟΣΟ ξύπνιοι!), αλλά μην μπαίνεις στον κόπο να μου τα εξηγήσεις διότι δεν με ενδιαφέρουν καν.

ΟΚ.

Αφού δε σε ενδιαφέρουν μη μπαίνεις τότε καν στη διαδικασία διαλόγου.

Για το άλλο περί συμφωνίας το αποδέχομαι. Εχεις δίκαιο. Απο την άλλη δεν είμαι εγώ αυτός που διαρκώς ειρωνεύεται εδώ και σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα με βάση τη δική του οπτική γωνία.

Καλώς κάνει και την έχει. Εάν έχει προσωπικά προβλήματα καλό θα είναι να τα βγάζει στο περιβάλλον του. Εδώ κάνουμε διάλογο και εκθέτουμε απόψεις.

Εάν γουστάρει(ς) να γράφει όπως ο Σεφέρης, έτσι γουστάρω και γω να τον διορθώνω βάσει της επίσημης γραμματικής που έχω διδαχθεί.

Εάν βεβαίως είναι ο Σεφέρης, τότε πάω πάσο.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Δεν τα έλεγε απο πρίν ώστε να είχαν κάποια αξία;.

«Η Γερμανία είχε προσχεδιάσει όσα έγιναν στην Κύπρο» λέει ο Γιώργος Χατζημαρκάκης

Προμελετημένες και προσχεδιασμένες από τους Γερμανούς ήταν οι εξελίξεις στην Κύπρο σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του γερμανικού Κόμματος των Φιλελευθέρων, Γιώργο Χατζημαρκάκη.  

Προμελετημένη και προσχεδιασμένη ήταν η επιμονή και η εμμονή της Γερμανίας να επιβάλει «τάξη» στο οικονομικό καθεστώς της Κύπρου, υποστήριξε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma ο γερμανός ευρωβουλευτής ελληνικής καταγωγής του κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP), Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Οι μυστικές γερμανικές υπηρεσίες, υποστήριξε, με «παραγγελία» του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, παρήγγειλαν τη έκθεση που είδε το φως της δημοσιότητας από τις στήλες του περιοδικού Σπίγκελ στις 3 Νοεμβρίου, και η οποία παρουσίαζε την Κύπρο ως εστία ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ παρουσιάζεται ως η γυναίκα που κάνει κουμάντο σε μια χώρα της ΕΕ, κι αυτό της δίνει προβάδισμα ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου, ανέφερε ο Γερμανός ευρωβουλευτής.

«Πρέπει να αναδείξουμε το άδικο που έγινε στην Κύπρο» είπε, ενώ αναφερόμενος στην αποστολή εμπειρογνωμόνων που εγκρίθηκε από την Ευρωζώνη, ανέφερε ότι η Κύπρος δεν χρειάζεται δημόσιους υπάλληλους της ΕΕ. «Στην Ελλάδα η ίδια ομάδα δεν απέδειξε ότι είναι απαραίτητη», κατέληξε ο κ. Χατζημαρκάκης.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206

Οι μυστικές γερμανικές υπηρεσίες, υποστήριξε, με «παραγγελία» του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, παρήγγειλαν τη έκθεση που είδε το φως της δημοσιότητας από τις στήλες του περιοδικού Σπίγκελ στις 3 Νοεμβρίου, και η οποία παρουσίαζε την Κύπρο ως εστία ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Τώρα αν το άρθρο του Σπήγκελ προέρχεται από τις Γερμανικές Μυστικές Υπηρεσίες και κατά παραγγελίαν του Σόιμπλε δεν το ξέρω και ενδεχομένως να αληθεύει.

Άλλο τόσο όμως αληθεύει πως η Κύπρος ΗΤΑΝ (και το προσπαθεί να παραμείνει) πλυντήριο βρώμικου χρήματος! ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τώρα αν το άρθρο του Σπήγκελ προέρχεται από τις Γερμανικές Μυστικές Υπηρεσίες και κατά παραγγελίαν του Σόιμπλε δεν το ξέρω και ενδεχομένως να αληθεύει.

Άλλο τόσο όμως αληθεύει πως η Κύπρος ΗΤΑΝ (και το προσπαθεί να παραμείνει) πλυντήριο βρώμικου χρήματος! ;)
το αυτό προσπαθούν και άλλα κράτη - πιο ανεπτυγμένα
και αν το θες, δεν είναι και κακό κατά τη γνώμη μου.
Το μάυρο χρήμα κυκλοφορεί παντού, το ποιος καταφέρνει να το διαχειρίζεται και να κερδοφορεί επί αυτού...αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

επί της ουσίας, προσωπικά δεν θεωρώ πως το πρόβλημα της Κύπρου ήταν οικονομικό. Πολιτικό και γεωστρατηγικό θα το χαρακτήριζα.

Και όπως πίστευα και πιστεύω ακόμα πως οι ξεπουλημένοι πολιτικοί μας είτε δεν βλέπουνε πέρα από τη μύτη τους είτε είναι πολύ μπλεγμένοι στο παιχνίδι με την Ελλάδα, το αυτό πιστεύω και για την Κύπρο. Απλά στην Κύπρο ατύχησαν να βγει πρώτα το φυσικό αέριο στη φόρα και να βγάζει μάτι η όλη επιχείρηση.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
   Aρχισαν τα όργανα στην Ιταλία....  Φτάσαμε και στο διά ταύτα.

Όποιος παρακολουθεί τι έχει η Ιταλία, που θέλουν τόοοοοοοσο πολύ.... θα φρίξει.

Α ρε ποδολάγνε.... πόσο μέσα πέφτω ώρες ώρες...

αυτοι γιατρε λεν εχουν 4 τρις καταθεσεις περιπου αν δεσμευσουν τις μισες λεν ξεχρεωσαν
θα ριξουμε πολυ γελιο τωρα και μ αυτους μυριζει κατι απο κυπρο η υποθεση :grin: :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Πολύ κοντά πέφτει το άρθρο. Εχουν αρχίσει όλοι και το βλέπουν σιγά σιγά.

Χτες στις 11.48 δημοσίευσα το σχόλιό μου για την Ιταλία.

Στις 01.20 σήμερα βγήκε αυτό το αρθράκι στο Κάπιταλ...

Ο σκοπός είναι άλλος. Πολύ πιο σοβαρός από τις καταθέσεις και την δέσμευσή των.

Φάτε ό,τι μπορείτε. Το τσουνάμι έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις. Το πραγματικό του μέγεθος δεν το έχουμε δει ακόμη.

Καλημερούδια, καλή εβδομάδα, καλό μήνα.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Πολύ κοντά πέφτει το άρθρο. Εχουν αρχίσει όλοι και το βλέπουν σιγά σιγά.

Χτες στις 11.48 δημοσίευσα το σχόλιό μου για την Ιταλία.

Στις 01.20 σήμερα βγήκε αυτό το αρθράκι στο Κάπιταλ...

Ο σκοπός είναι άλλος. Πολύ πιο σοβαρός από τις καταθέσεις και την δέσμευσή των.

Φάτε ό,τι μπορείτε. Το τσουνάμι έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις. Το πραγματικό του μέγεθος δεν το έχουμε δει ακόμη.

Καλημερούδια, καλή εβδομάδα, καλό μήνα.

Εδώ οι σύμβουλοι του Μπαρόζο δίνουν συμβουλές για έξοδο απο το Ευρώ......

«Το “κούρεμα” θα εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες της Ε.Ε.»
1/4/2013 8:56:00 πμ

Συνέντευξη στον Θάνο Αθανασίου

Έκκληση στην Κύπρο να φύγει από το ευρώ όσο είναι καιρός και στην Ε.Ε. να απορρίψει την καταστροφική ιδέα της συμμετοχής των καταθετών στις τραπεζικές εκκαθαρίσεις και διασώσεις απευθύνει, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην Realnews ο διαπρεπής Βέλγος οικονομολόγος Πoλ Ντε Χράουε, καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Λέουβεν.

Ο Πολ Ντε Χράουε, βασικός ερευνητής του πολύ επιδραστικού think tank CEPS και σύμβουλος του προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, προειδοποιεί για την τεράστια ύφεση που έρχεται από το ντόμινο των τραπεζικών καταρρεύσεων στον ευρωπαϊκό Νότο και ασκεί αυστηρή κριτική στη «μυωπική» πολιτική στάση της Γερμανίας που έχει μπλέξει την ηθική με την οικονομία.

Εν τω μεταξύ βλέπω σαμαροβενιζέλους να τρέχουν να γλιτώσουν. Το Ευρωφετίχ θα γίνει ανέκδοτο λογικά πριν τις εκλογές στη Γερμανία.

Πρακτικά τα Γερμάνια ξεκίνησαν να κάνουν με τις καταθέσεις ότι έκανε ο Χίτλερ με το χρυσό απο τα θησαυροφυλάκια των κρατών που εισέβαλε...

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλό μήνα σε όλους, για να δούμε τι θα ακολουθήσει μετά την Κύπρο

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206
το αυτό προσπαθούν και άλλα κράτη - πιο ανεπτυγμένα
και αν το θες, δεν είναι και κακό κατά τη γνώμη μου.
Το μάυρο χρήμα κυκλοφορεί παντού, το ποιος καταφέρνει να το διαχειρίζεται και να κερδοφορεί επί αυτού...αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Δεν έχεις άδικο! Η Ελβετία ας πούμε, το Λιχτενστάιν, ακόμα και το Λουξεμβούργο και η Μάλτα που ανήκουν στην Ε.Ε. και την ευροζώνη.
Μόνο που αν κάνεις (ως χώρα και ως οικονομία) αυτή τη δουλειά φροντίζεις να μην χρειαστεί να καταφύγεις στο μηχανισμό στήριξης και το "έλεος" της Γερμανίας (και των Ολλανδο-Φινλανδών συμμάχων της), διότι μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένεις κανένα έλεος!

Εδώ η Ελβετία που είναι διαχρονικά ουδέτερη, με δικό της ισχυρό νόμισμα και κάνει αιώνες αυτή τη δουλειά και πάλι δέχεται συνεχείς πιέσεις από τους Γερμανούς και τους Αμερικάνους και ενίοτε αντί να τους στείλει στο διάολο (που θα το μπορούσε) δέχεται κάποιους συμβιβασμούς, του στυλ δεν σας αποκαλύπτω ονόματα χωρίς την συγκατάθεση των πελατών μου, αλλά αντ' αυτού δέχομαι να υποχρεώσω τους πελάτες μου να πληρώσουν (ανώνυμα) φόρους προς στη χώρα τους!

Το Λιχτενστάιν είναι το μόνο που ακόμα αντιδρά σθεναρά. Ο Μέγας Δούκας το έχει πάρει πάνω του το θέμα (της προστασίας των διεθνών μεγαλοφοροφυγάδων) και έχει κανονίσει να σου φιάχνουν σε μια βδομάδα δήθεν "μη κερδοσκοπικό σωματείο" με μέλη του Δ.Σ. εσένα και την οικογένειά σου (και κάποιον ντόπιο αρμόδιο) και έχει δηλώσει στους Γερμανούς πως "αυτά τα ονόματα δεν σας τα δίνω που να χτυπιέστε κάτω!" (Μάγκας!)
Αλλά τώρα τί καθόμαστε και συζητάμε; Για να μπουν σε τέτοια διαδικασία εξυπακούεται πως προϋπόθεση είναι τουλάχιστον μεγάλο εφταψήφιο νούμερο κατάθεσης. :(
Αν πάει κάποιος με 50.000 π.χ. μάλλον ούτε η εκεί τελευταία τράπεζα θα τον βάλει από κουβέντα!  

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Το ευρώ σαν συναλλαγματικό απόθεμα, αποτελεί μόλις το 24%  στα σεντούκια των αναδυόμενων αγορών. Όσο δηλαδή ήταν το 2002 που η σχέση ευρώ - δολαρίου ήταν στο 0,875

Το δολάριο αποτελεί το 60% των συναλλαγματικών αποθεμάτων εν τω μεταξύ...

Κι ακόμα το ευρώ βρίσκεται στο 1,28...  χε χε χε

Ε ρε φάπες που ρχονται.... Αν δεν κόψουν χρήμα θα πέσει φάπα αεροπλανική και κεραυνοβολώδης....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Το ευρώ σαν συναλλαγματικό απόθεμα, αποτελεί μόλις το 24%  στα σεντούκια των αναδυόμενων αγορών. Όσο δηλαδή ήταν το 2002 που η σχέση ευρώ - δολαρίου ήταν στο 0,875

Το δολάριο αποτελεί το 60% των συναλλαγματικών αποθεμάτων εν τω μεταξύ...

Κι ακόμα το ευρώ βρίσκεται στο 1,28...  χε χε χε

Ε ρε φάπες που ρχονται.... Αν δεν κόψουν χρήμα θα πέσει φάπα αεροπλανική και κεραυνοβολώδης....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το δολάριο δεν μετέβαλε το ποσοστό του περέμεινε σταθερό.Η μείωση του ευρώ ως απόθεμα δεν έχει μοναδική ερμηνεία, επιδέχεται και άλλες ερμηνείες. Εύκολες λύσεις και κυρίως βέβαιες δεν υπάρχουν, η έκδοση χρήματος στην ευρωζώνη,πληθωρισμός, θα είχε τελείως διαφορετικά αποτελέσματα μεταξύ χωρών που έχουν προβλήματα και χωρών με ισχυρές οικονομίες.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
  Το δολάριο δεν μετέβαλε το ποσοστό του περέμεινε σταθερό.Η μείωση του ευρώ ως απόθεμα δεν έχει μοναδική ερμηνεία, επιδέχεται και άλλες ερμηνείες. Εύκολες λύσεις και κυρίως βέβαιες δεν υπάρχουν, η έκδοση χρήματος στην ευρωζώνη,πληθωρισμός, θα είχε τελείως διαφορετικά αποτελέσματα μεταξύ χωρών που έχουν προβλήματα και χωρών με ισχυρές οικονομίες.

Αντιθέτως φίλε μου. Είναι η μοναδική ερμηνεία. Το ευρώ θα υποχωρήσει σε σχεση με το δολάριο.

Οι χώρες BRICS αποφάσισαν να στραφούν σε άλλο νόμισμα, μέχρι να τελειώσει η κρίση στην Ευρωζώνη.

Και άλλες χώρες θα πράξουν το ίδιο εντός ολίγου. Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι κινήσεις των χωρών αυτών, που απομακρύνθηκαν από το ευρώ.

Το τι θα επακολουθήσει με πρόγράμματα LTRO και ποσοστικής χαλάρωσης, εν πολλοίς το ξέρουμε. Η Γερμανία χάνει βραχυπρόθεσμα, οι άλλοι κερδίζουν.

Μετά θα υπάρξει χρόνος να μπούμε όλοι σε κανάλι δημοσιονομικής προσαρμογής.

Μόνο έτσι θα μείνει ενωμένη η Ευρωπη. Αν θέλουν βέβαια να την έχουν ενωμένη.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Περιμενα αυτο το thread να το μονοπωλει ο ξερολας που μετοικησε στην Κυπρο πριν μερικα χρονια. Και μας εσπαγε τ αρχιδια ποσο γαμω ειναι εκει, ποσο γατες ειναι οι Κυπριοι και ποσο αχρηστοι εμεις οι Ελληνες.
Δεν τονε βλεπω ενεργο, μαλλον θα τον εχουν σε κανα συμβουλιο να σωσει τη Μεγαλονησο.

Η πουτσα θα φτασει σε ολους, απλα θα χρειαστει χρονος.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:grin:

Συνημμένα