Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Όταν ως τραπεζικό σύστημα (αλλά και ως κράτος) έχεις απευθυνθεί στους ανά τον κόσμο "μαφιόζους", εν επιγνώσει σου μάλιστα του τί είναι αυτοί, για να τους προσφέρεις την "σίγουρη φύλαξη" των χρημάτων τους και τώρα τα βρίσκουν να έχουν χαθεί, δεν πρέπει να κοιμάσαι καλά σίγουρα! ;)
Στην Αμερική είναι γνωστό πως δεν σκοτώνεις μπάτσο και δεν κλέβεις τη Μαφία, γιατί θα σε κλάψουν οι δικοί σου. Τώρα το δεύτερο ενδέχεται να το μάθουν κάποιοι και στη Νότιο Ευρώπη.

Τα περί "καλής σύνταξης και σωστών Ελληνικών" μικρή σημασία έχουν διότι σιγά να μην δεν έχει στη δούλεψή του ο κάθε μαφιόζος με πάρε δώσε στην Κύπρο κάποιον με καλή γνώση της Ελληνικής...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Όταν ως τραπεζικό σύστημα (αλλά και ως κράτος) έχεις απευθυνθείς στους ανά τον κόσμο "μαφιόζους", εν επιγνώσει σου μάλιστα του τί είναι αυτοί, για να τους προσφέρεις την "σίγουρη φύλαξη" των χρημάτων τους και τώρα τα βρίσκουν να έχουν χαθεί, δεν πρέπει να κοιμάσαι καλά σίγουρα! ;)
Στην Αμερική είναι γνωστό πως δεν σκοτώνεις μπάτσο και δεν κλέβεις τη Μαφία, γιατί θα σε κλάψουν οι δικοί σου. Τώρα το δεύτερο ενδέχεται να το μάθουν κάποιοι και στη Νότιο Ευρώπη.

Τα περί "καλής σύνταξης και σωστών Ελληνικών" μικρή σημασία έχουν διότι σιγά να μην δεν έχει στη δούλεψή του ο κάθε μαφιόζος με πάρε δώσε στην Κύπρο κάποιον με καλή γνώση της Ελληνικής...

Εμένα μου φαίνεται μούφα πάντως η επιστολή. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως πρώτα "χτυπάνε" και μετά "προειδοποιούν".

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
-Bασικα ,επειδη ειναι προεδρος ο αναστασιαδης,ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ..."ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ"....ΟΙ απειλες ειναι του κωλου μαγκες και αντε το πολυ πολυ να  τις εχει συνταξει και στειλει κανας πικραμενος δασκαλος(ηξερε καλη συνταξη)....Μαφιοζικο χτυπημα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να ανακοινωθει απο πριν-τι μαφιοζικο θα ηταν τοτε???Βεβαια μια χαρα βολευουν και οι δηθεν απειλες στην διαμορφωση ταχα μου ηρωικου κλιματος γυρω απο τον αναστασιαδη,που του ελαχε το πικρο ποτηριο του 'κοντρα ξυρισματος'....και καμια ξεκουδουνη μπιστολια σε κανα μαντροτοιχο ,σε καμια εξωπορτα ,θα εκανε ακομα ποιο σενιο το σκηνικο απειλων!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Εμένα μου φαίνεται μούφα πάντως η επιστολή. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως πρώτα "χτυπάνε" και μετά "προειδοποιούν".

Δηλαδή τί μούφα; Κάποιος Κύπριος δεν είχε τί να κάνει και απειλεί τον πρόεδρο της δημοκρατίας για πλάκα και με κίνδυνο να συλληφθεί; :think:

Ή μήπως κάποιος καταθέτης των 120.000 που έχασε τις 20.000;

Τώρα αυτό το "πρώτα χτυπάμε" ισχύει για τους "πολύ μικρούς". ;)
Τους πιο μεγάλους σίγουρα τους "διαπραγματεύεσαι".

Βέβαια τί να περιμένει να βγάλει κανείς; Ουκ αν λάβεις παρά του μή έχοντος!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Βεβαια μια χαρα βολευουν και οι δηθεν απειλες στην διαμορφωση ταχα μου ηρωικου κλιματος γυρω απο τον αναστασιαδη,που του ελαχε το πικρο ποτηριο του 'κοντρα ξυρισματος'....και καμια ξεκουδουνη μπιστολια σε κανα μαντροτοιχο ,σε καμια εξωπορτα ,θα εκανε ακομα ποιο σενιο το σκηνικο απειλων!

Αυτό όντως παίζει ως ενδεχόμενο! ;)
Αλλά ο δάσκαλος τώρα, άλλη δουλειά δεν είχε;...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Να ζητήσουμε να δούμε το πρωτότυπο κείμενο ρε σεις.
Αν έχει χρησιμοποιήσει μεγάλες γραμματοσειρές αυτός θα είναι! Αλλιώς δεν το νομίζω.
Ο Λάκης δεν "κρατιώταν" να εκφραστεί διαφορετικά. :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να ζητήσουμε να δούμε το πρωτότυπο κείμενο ρε σεις.
Αν έχει χρησιμοποιήσει μεγάλες γραμματοσειρές αυτός θα είναι! Αλλιώς δεν το νομίζω.
Ο Λάκης δεν "κρατιώταν" να εκφραστεί διαφορετικά. :)

αμα δεν έχει μέσα τον όρο "ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ" τότε δεν είναι ο Λάκης...  :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
-Ηταν γραμμενο σε γραφομηχανη,αρα δυσκολο να κανεις κολπα με γραμματοσειρες....Θα μπορουσε βεβαια στον επιλογο ,εκει που γραφει "«Ομάδα διάσωσης των καταθέσεων, ορκισμένοι μέχρι θανάτου» να εγραφε «Ομάδα διάσωσης των καταθέσεων, ορκισμένοι μέχρι θανάτου,γαμω το πολυτεχνειο σας και ΧΕΖΩ τον ταφο του αντρεα" ,αλλα θα γινοταν μεγαλο καρφωμα!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
-Ηταν γραμμενο σε γραφομηχανη,αρα δυσκολο να κανεις κολπα με γραμματοσειρες....Θα μπορουσε βεβαια στον επιλογο ,εκει που γραφει "«Ομάδα διάσωσης των καταθέσεων, ορκισμένοι μέχρι θανάτου» να εγραφε «Ομάδα διάσωσης των καταθέσεων, ορκισμένοι μέχρι θανάτου,γαμω το πολυτεχνειο σας και ΧΕΖΩ τον ταφο του αντρεα" ,αλλα θα γινοταν μεγαλο καρφωμα!

χαχαχαχαχαχαχα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η επιστολή για την κρίση στην Κύπρο που κάνει θραύση στο ίντερνετ – «Τhe party is over»

Ποιός το έγραψε είναι ένα ζήτημα.

κάποιος ο οποίος διαθέτει τον στοιχειώδη δείκτη νοημοσύνης....

να τον βρούμε .. να τον βάλουμε σε γυάλα ως προστατευόμενο είδος... να του βάλουμε και διατίμηση ως είδος εν ανεπαρκεία

Επισκέπτης
κάποιος ο οποίος διαθέτει τον στοιχειώδη δείκτη νοημοσύνης....

Ή απλάν κάποιοςν φίλοςν τουν Μπάμπην πουν πρόλαβεν ναν βγάλειν ούλα ταν φράγκαν τουν απόν την Τσύπρον την Παρασκευήν πρινν τον νταβαντούριν..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ή απλάν κάποιοςν φίλοςν τουν Μπάμπην πουν πρόλαβεν ναν βγάλειν ούλα ταν φράγκαν τουν απόν την Τσύπρον την Παρασκευήν πρινν τον νταβαντούριν..

αυτό σημαίνει ότι είχε τον στοιχειώδη δείκτη νοημοσύνης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom