maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Ιστορίες συνωμοσίας ή θα αρχίσει το ξεκαθάρισμα?
Ιστορίες συνωμοσίας ή θα αρχίσει το ξεκαθάρισμα?
Όταν ως τραπεζικό σύστημα (αλλά και ως κράτος) έχεις απευθυνθείς στους ανά τον κόσμο "μαφιόζους", εν επιγνώσει σου μάλιστα του τί είναι αυτοί, για να τους προσφέρεις την "σίγουρη φύλαξη" των χρημάτων τους και τώρα τα βρίσκουν να έχουν χαθεί, δεν πρέπει να κοιμάσαι καλά σίγουρα! ;)
Στην Αμερική είναι γνωστό πως δεν σκοτώνεις μπάτσο και δεν κλέβεις τη Μαφία, γιατί θα σε κλάψουν οι δικοί σου. Τώρα το δεύτερο ενδέχεται να το μάθουν κάποιοι και στη Νότιο Ευρώπη.
Τα περί "καλής σύνταξης και σωστών Ελληνικών" μικρή σημασία έχουν διότι σιγά να μην δεν έχει στη δούλεψή του ο κάθε μαφιόζος με πάρε δώσε στην Κύπρο κάποιον με καλή γνώση της Ελληνικής...
Εμένα μου φαίνεται μούφα πάντως η επιστολή. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως πρώτα "χτυπάνε" και μετά "προειδοποιούν".
Βεβαια μια χαρα βολευουν και οι δηθεν απειλες στην διαμορφωση ταχα μου ηρωικου κλιματος γυρω απο τον αναστασιαδη,που του ελαχε το πικρο ποτηριο του 'κοντρα ξυρισματος'....και καμια ξεκουδουνη μπιστολια σε κανα μαντροτοιχο ,σε καμια εξωπορτα ,θα εκανε ακομα ποιο σενιο το σκηνικο απειλων!
...βαλε οδοντιατρος αν θελεις ;)...εχει χαθει τελευταιαΑυτό όντως παίζει ως ενδεχόμενο! ;)
Αλλά ο δάσκαλος τώρα, άλλη δουλειά δεν είχε;...
...βαλε οδοντιατρος αν θελεις ;)...εχει χαθει τελευταια
Να ζητήσουμε να δούμε το πρωτότυπο κείμενο ρε σεις.
Αν έχει χρησιμοποιήσει μεγάλες γραμματοσειρές αυτός θα είναι! Αλλιώς δεν το νομίζω.
Ο Λάκης δεν "κρατιώταν" να εκφραστεί διαφορετικά.
...βαλε οδοντιατρος αν θελεις ;)...εχει χαθει τελευταια
....ΘΑ γινει "μεγαλη σειρα" ...ειναι πολυ ισοδυναμες οι ομαδες!Ήπια καφεδάκι με τον πρώην μαλλιά χθες..
-Ηταν γραμμενο σε γραφομηχανη,αρα δυσκολο να κανεις κολπα με γραμματοσειρες....Θα μπορουσε βεβαια στον επιλογο ,εκει που γραφει "«Ομάδα διάσωσης των καταθέσεων, ορκισμένοι μέχρι θανάτου» να εγραφε «Ομάδα διάσωσης των καταθέσεων, ορκισμένοι μέχρι θανάτου,γαμω το πολυτεχνειο σας και ΧΕΖΩ τον ταφο του αντρεα" ,αλλα θα γινοταν μεγαλο καρφωμα!
....ΘΑ γινει "μεγαλη σειρα" ...ειναι πολυ ισοδυναμες οι ομαδες!
Η επιστολή για την κρίση στην Κύπρο που κάνει θραύση στο ίντερνετ – «Τhe party is over»
Ποιός το έγραψε είναι ένα ζήτημα.
κάποιος ο οποίος διαθέτει τον στοιχειώδη δείκτη νοημοσύνης....
Ή απλάν κάποιοςν φίλοςν τουν Μπάμπην πουν πρόλαβεν ναν βγάλειν ούλα ταν φράγκαν τουν απόν την Τσύπρον την Παρασκευήν πρινν τον νταβαντούριν..
αυτό σημαίνει ότι είχε τον στοιχειώδη δείκτη νοημοσύνης...