aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τωρα το καταλαβες μονο ιεροδουλες
Για γαμήσι μια χαρά. Με τη μοναξιά τι κάνεις.
τωρα το καταλαβες μονο ιεροδουλες
Για γαμήσι μια χαρά. Με τη μοναξιά τι κάνεις.
Φτηνη δικαιολογια αυτη......ΤΑ 10 Η 15 Η 20 Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.
http://[URL unfurl="true"]www.petsfoto.com/wp-content/uploads/2010/05/Labrador-Retriever2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Καλος και ωραιος ο σκυλος, η γατα, η οποιοδηποτε αλλο ζωντανο ...
Ομως με αυτα δεν μπορεις να επικοινωνισεις, ουτε να κανεις πραγματα .....
Δεν θα σε καταλαβουν σε καθε δεδομενη στιγμη ..... Καποιες αντιδρασεις ισως γινονται ενστικτωδως αλλα αυτο δεν σε καλυπτει σε καμια περιπτωση......
Οσο παιρνουν τα χρονια και αλλαζουν τα θελω και τα πρεπει, τοσο δυσκολευουν τα πραγματα στο θεμα σχεση ......
με κανα μπουκαλακι ολες θα σου κανουν κλικ τυπεΦτηνη δικαιολογια αυτη......
Θα πας με οποιαδηποτε δεν σου κανει κατι κλικ πανω της ?
Θα πας με οποιαδηποτε δεν σου κανει κατι κλικ πανω της ?
με κανα μπουκαλακι ολες θα σου κανουν κλικ τυπε
δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες
υπαρχουν αντρες που δεν πινουν αρκετα
Αλιμονο αν μαθει ενα παιδι τις ιεροδουλες .....
Καλο ειναι η φυσικη επαφη να ειναι μεσα απο το περιβαλλον που ζεις και οχι να γινεται τεχνιτα με ανταλλαγμα....
Σε καμια περιπτωση ενα παλικαρι δεν θα πρεπει να καταφευγει εκει ευκολα.........
Εχω εξηγησει τους λογους σε παλαιοτερο ποστ μου και βαριεμαι να εξηγω παλι.
Καλη ειναι αυτη η επαφη ΜΟΝΟ σε περιπτωσεις που δεν υπαρχει σχεση για μακρυ διαστημα και εφοσον γινεται συνηδειτα...
Ξερεις πολυ καλα οτι δεν ειναι ετσι .....με κανα μπουκαλακι ολες θα σου κανουν κλικ τυπε
ενω οι ελλεεινιδες θα σε καταλαβουν τυπεΟμως με αυτα δεν μπορεις να επικοινωνισεις, ουτε να κανεις πραγματα .....
Δεν θα σε καταλαβουν σε καθε δεδομενη στιγμη .....
Μια χαρα επικοινωνουν,οποτε θελει κατουρημα,μου φερνει το λουρι του,τον εχω μαθει να μου φερνει τις παντοφλες,καθεται ησυχος οταν βλεπω τηλεοραση.Καλος και ωραιος ο σκυλος, η γατα, η οποιοδηποτε αλλο ζωντανο ...
Ομως με αυτα δεν μπορεις να επικοινωνισεις, ουτε να κανεις πραγματα .....
Δεν θα σε καταλαβουν σε καθε δεδομενη στιγμη ..... Καποιες αντιδρασεις ισως γινονται ενστικτωδως αλλα αυτο δεν σε καλυπτει σε καμια περιπτωση......
Οσο παιρνουν τα χρονια και αλλαζουν τα θελω και τα πρεπει, τοσο δυσκολευουν τα πραγματα στο θεμα σχεση ......
Μια χαρα επικοινωνουν,οποτε θελει κατουρημα,μου φερνει το λουρι του,τον εχω μαθει να μου φερνει τις παντοφλες,καθεται ησυχος οταν βλεπω τηλεοραση.
Διαφωνώ. Όσο νωρίτερα μάθει να κάνει σεξ ένας άντρας τόσο καλύτερα.
Και ποιος για σενα ειναι ο ιδανικος κοσμος ?Αυτά θα ήταν τα ιδανικά σε έναν ιδανικό κόσμο, με ιδανικές συνθήκες. Κάτι τέτοιο δε παίζει.
Παραδεχεσαι την σχετικοτητα τουλαχιστον......Δεν υπάρχουν πρέπει και δε πρέπει. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να χαίρεται τη ζωή του με όποιον τρόπο μπορεί και επιθυμεί (αφού δεν προβάλλει ή δεν κάνει κακό σε τρίτους). Να φτάνει σε μια ηλικία και να ξέρεις ότι χόρτασε τη ζωή του (όπως εννοεί το χόρτασμα ο καθένας μπας περιπτώση .....).
με κανα μπουκαλακι ολες θα σου κανουν κλικ τυπε
στο matrix τυπεΞερεις πολυ καλα οτι δεν ειναι ετσι .....
Εκτος και αν θες να ζεις σε ενα παραμυθι.................................
Εκει παω πασο !!!!!!
Για καποιους οι ιεροδουλες ειναι η μέγιστη λύση
Για κάποιους αλλους ειναι απλα μια λύση
ενω για καποιους άλλους δεν ειναι καν λυση
και ολοι ξέρουμε ποιοι σιχαμενοι ανηκουν στην 3η κατηγορια ετσι?
ειναι οι τυποι που ολοι θα θελαμε να πλακωσουμε στις κλωτσες καποια στιγμη
επειδη εχουν καταστρεψει την πιατσα με τα κολπα τους. :-
Μα δεν θελω να επικοινωνισω με ολες ....ενω οι ελλεεινιδες θα σε καταλαβουν τυπε
και θα επικοινωσεις μαζι τους