Νέα

Μηπως ειναι καλυτερη λυση οι ιεροδουλες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

• [li]

• [li]κοιταχτε εδω να τρελλαθειτε...ειμαι φανατικος των στουντιο και των οικων,παντα κανονιζα τις εξορμησεις μου εκει και ουδεποτε μου ειχε δημιουργηθει οικονομικο θεμα.Ωστοσο απο συστασεις φιλων συχνα πυκνα μου ελεγαν "δεν βρισκεις μια κοπελιτσα να  :knockinb: τσαμπα? γιατι να σκορπας λεφτα εδω και εκει" και ετσι εγινε.Μετα απο μερικες ημερες μου συστηθηκε κοπελα απο γνωστο η οποια ηταν αξιας εμφγανισης !! Το πιστευετε οτι η κοπελα 2 μηνες που ημασταν μαζι δεν χαλασε ουτε 1 !! ευρω μαζι μου ?? τιποτα καμμια κινηση !! και με δουλεια λεμε αυτη οχι ανεργη...με εβγαλε εκτος προυπολισμου και βρεθηκα στριγμωμενος στο τελος του μηνα..!!!ευτυχως για αλλους λογους η κοπελια πηρε ποδι και την θεση της πηρε μια αλλη η οποια για τον επομενο μηνα που τα ημασταν μαζι δεν εβαζε το χερι στην τσεπη και αυτη επισης !! Ε ρε λεω που επεσα στις τσιγγουνες ? 20ε τη μια μερα 40ε την αλλη 15 την αλλη κλπ,καθε μερα και απο ενα ποσο ...την εστειλα και αυτη και βρηκα την ησυχια μου ,ωστοσο αναρωτιεμαι μηπως ειναι καλυτερα με ιεροδουλες ? και οταν ερθει η ωρα, οχι να θελουμε να κανουμε σεξ αλλα να γνωρισουμε εσωτερικα καποια γυναικα τοτε να κανουμε σχεση ? [/li]
      [li][/li]
    [/li]
    [li][/li]

Α ρε "Μαλάκα" να ήξερες ποσα λεφτα πέταξες απο το παραθυρο και πόσα στουντιακια έχασες ....

Ρε φίλος τωρα τις μαθαινεις τις γυναίκες ???, όλες ετσι είναι και τωρα με την κρίση
δεν σπαταλανε ουτε ενα ευρο και χωρια οτι το γαμισακι θα σου πιγαινει κανα 100ρι μεσο ορο
ενω με ενα 60 γαμας σε στουντιο και σου μενει και ενα 40ρι ρεστα για τα χομπι σου.

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Οι γκόμενες γκόμενες και οι πουτάνες πουτάνες. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και τα δύο χρειάζονται και το ένα δεν υποκαθιστά το άλλο. :sunglasses:

Τώρα αν έπεσες σε τσιγκούνες δεν σε φταίει κανείς, ο κόσμος είναι γεμάτος από γκομενάκια βρες καμιά άλλη κοπελιά.

Τις πουτανίτσες όμως δεν θα τις αφήσεις ποτέ, θα είναι αυτές που θα σε ξεμπουκώσουν αν χρειαστεί, και θα σε κρατάνε σε καλή φυσική κατάσταση και πάντοτε φρέσκο, ώστε να μπορείς με πολύ φαντασία να γαμάς και την γκόμενα σου ακόμη και μετά από πολλά χρόνια που ίσως γίνει και γυναίκα σου. :sunglasses:

εισαι Gameover εντελως

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

Επισκέπτης
Του προτείνω στουντιο για να χει και μια ποιότητα ο συναγωνιστης
παντος νταξι εαν θελει να γαμαει εκει που κατουρανε οι πακιδες
παω πασο

Αντε παλι με τα ρατσιστικα... Ξεκολλατε ρε μαλακες, ξερετε τι βρωμιαρηδες Ελληνες υπαρχουν? Στα αρχιδια μου βεβαια, εσεις χανετε με τα κομπλεξ σας.  :2funny:

Το studio φιλε, το εχουμε ξαναπει, ειναι απατη. Με τα ιδια λεφτα γαμας 3-4 φορες σε μπουρδελο και οι διαφορες ειναι ελαχιστες. Συγκριτικα με τα studio σε συμφερει να εχεις γκομενα, συγκριτικα με τα μπουρδελα οχι!

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αντε παλι με τα ρατσιστικα... Ξεκολλατε ρε μαλακες, ξερετε τι βρωμιαρηδες Ελληνες υπαρχουν? Στα αρχιδια μου βεβαια, εσεις χανετε με τα κομπλεξ σας.  :2funny:

Το studio φιλε, το εχουμε ξαναπει, ειναι απατη. Με τα ιδια λεφτα γαμας 3-4 φορες σε μπουρδελο και οι διαφορες ειναι ελαχιστες. Συγκριτικα με τα studio σε συμφερει να εχεις γκομενα, συγκριτικα με τα μπουρδελα οχι!
:thumbsup:

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
συγκριτικα με τα μπουρδελα οχι!

ελάτε ρε μην τα παραλέτε.
υπάρχουν και γυναίκες που έρχεται μηδενική η ταρίφα σε θέμα χρημάτων..αλλά αυτές θέλουν άλλα. :grin: είναι ψυχοφθόρες... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
υπάρχουν και γυναίκες που έρχεται μηδενική η ταρίφα σε θέμα χρημάτων..αλλά αυτές θέλουν άλλα. :grin: είναι ψυχοφθόρες... :2funny: :2funny:

Θες να ειμαστε απολυτα ακριβεις? Αν μενεις μονος σου ή μενει μονη της και υπαρχει χωρος για σεξ, τοτε μπορει να σου ερχεται φτηνα το να εχεις γκομενα. Αν δεν υπαρχει χωρος και πρεπει να πληρωνεις ξενοδοχεια, τοτε πραγματικα συμφερει οικονομικα το μπουρδελο.

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.810
Πόντοι
41.129
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ..ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΤΖΤΙΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ..

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ..ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΤΖΤΙΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ..

Φιλτατε νομιζω οτι εκανες Copy/Paste απο λιακοπουλο ....

http://[URL unfurl="true"]www.patrokosmas.gr/images/Exof_oKairosEggys.jpg[/img[/URL]]

το γραφει μεσα , σελις 34

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

:2funny: :2funny: :2funny:  θα τους δινουμε δωρακι για τα εξτρα τυπε  :2funny:

περα απο την πλακα μου εχει κατσει 2 φορες σε σχεση να εχω βγει εγω στο + κανονικο ζιγκολικι δηλαδη  :2funny:

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Θες να ειμαστε απολυτα ακριβεις? Αν μενεις μονος σου ή μενει μονη της και υπαρχει χωρος για σεξ, τοτε μπορει να σου ερχεται φτηνα το να εχεις γκομενα. Αν δεν υπαρχει χωρος και πρεπει να πληρωνεις ξενοδοχεια, τοτε πραγματικα συμφερει οικονομικα το μπουρδελο.

ε τα περισσότερα ζευγάρια του πούστη έχει ο ένας από τους δυο χώρο...αλλά να σου πω και το άλλο.στο ξενοδοχείο την κοπέλα σου θα την ξεσκίσεις για όση ώρα θες και όσες φορές θες...το θέμα όμως δεν είναι τα φράγκα του ξενοδοχείου αλλά το ότι θα πληρώνεις μόνιμα για δυο σε ότι και να κάνεις από ένα σημείο και μετά.και αν υπολογίσεις στο τέλος τα φράγκα..άστο μην το υπολογίσεις καν!! :2funny: :2funny:θα ψάχνεις κολώνα για το κεφάλι σου..

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ε τα περισσότερα ζευγάρια του πούστη έχει ο ένας από τους δυο χώρο...αλλά να σου πω και το άλλο.στο ξενοδοχείο την κοπέλα σου θα την ξεσκίσεις για όση ώρα θες και όσες φορές θες...το θέμα όμως δεν είναι τα φράγκα του ξενοδοχείου αλλά το ότι θα πληρώνεις μόνιμα για δυο σε ότι και να κάνεις από ένα σημείο και μετά.και αν υπολογίσεις στο τέλος τα φράγκα..άστο μην το υπολογίσεις καν!! :2funny: :2funny:θα ψάχνεις κολώνα για το κεφάλι σου..

ΣΥΜΦΩΝΩ

ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΕ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ....

.... ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ(ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ Η ΡΩΣΙΔΑ)....

Επισκέπτης
ε τα περισσότερα ζευγάρια του πούστη έχει ο ένας από τους δυο χώρο...αλλά να σου πω και το άλλο.στο ξενοδοχείο την κοπέλα σου θα την ξεσκίσεις για όση ώρα θες και όσες φορές θες...

Αυτο μην το λες, σε ηλικιες μεχρι 30-35 πλεον μενουν παρα πολλοι με τους γονεις τους ή ας πουμε υπαρχουν πολλες χωρισμενες με παιδι.

Στο ξενοδοχειο επισης θα γαμησεις 2-3 φορες σε 3 ωρες, ok. Tις υπολοιπες μερες ομως τι θα κανεις? Ποσες φορες τη βδομαδα θα πας σε ξενοδοχειο? Σε μπουρδελο με 15 ευρω μπορεις να πηγαινεις μερα παρα μερα με 45-60 ευρω τη βδομαδα. Σκεψου το λιγο.  ;)

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Αυτο μην το λες, σε ηλικιες μεχρι 30-35 πλεον μενουν παρα πολλοι με τους γονεις τους ή ας πουμε υπαρχουν πολλες χωρισμενες με παιδι.

Στο ξενοδοχειο επισης θα γαμησεις 2-3 φορες σε 3 ωρες, ok. Tις υπολοιπες μερες ομως τι θα κανεις? Ποσες φορες τη βδομαδα θα πας σε ξενοδοχειο? Σε μπουρδελο με 15 ευρω μπορεις να πηγαινεις μερα παρα μερα με 45-60 ευρω τη βδομαδα. Σκεψου το λιγο.  ;)

Που ρε φιλαρακι γαμας με δεκαπεντε ?

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.810
Πόντοι
41.129
NAI ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΧΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ...ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΖΗΣΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΤΡΕΛΛΑ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣΑ ΝΟΡΜΑΛ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ ΚΛΠ,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ..ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ 1 ΧΡΟΝΟ..

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
NAI ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΧΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ...ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΖΗΣΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΤΡΕΛΛΑ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣΑ ΝΟΡΜΑΛ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ ΚΛΠ,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ..ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ 1 ΧΡΟΝΟ..

Εκλεγες 1 χρονο???

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Stories