Επισκέπτης
και οι αρρώστιες ???
Βαλε το σκουφακι σου και μη φοβασαι τιποτα.
και οι αρρώστιες ???
ΤΑ 10 Η 15 Η 20 Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.
Βαλε το σκουφακι σου και μη φοβασαι τιποτα.
παντως τυπε για να λεμε και του γκαβου το δικιο, στο μεταξι δεν ευχαριστιεσαι γαμησι, ειναι μονο για τα χοντρα
Μπα, εγω μια χαρα περναω.
τυπε μου και στα καμμουνιστικα καθεστωτα, πριν πεσει ο κομμουνισμος και δουνε τον εξω κοσμο, οι ανθρωποι καλα ελεγαν πως περνουσαν
τυπε μου και στα καμμουνιστικα καθεστωτα, πριν πεσει ο κομμουνισμος και δουνε τον εξω κοσμο, οι ανθρωποι καλα ελεγαν πως περνουσαν
Ναι ρε φίλε αλλά εσύ δεν γαμάς κώλο... :-Μπα, εγω μια χαρα περναω.
καλα φιλε συμφωνω 1000% επιτελους καποιος τα ειπε οπως ειναι με την εκμεταλευση της μαλακιας του νεοελληνα που ντεπεται να παραδεχτει στον εαυτο του οτι γαμαει σε μπουδελα και παει στα στουντιο και γαμαει αυτες που γαμουσα εγω στη φυλης με 20€ και δινει 50 και 70 και 100!!!!!!Φιλε καποτε ειχα αρχισει να πηγαινω σε studio για να δω ποια ειναι αυτη η μεγαλη διαφορα που λενε! Οταν αρχισαν να μου ζητανε μεσα στο δωματιο 10 ευρω παραπανω για να τους φιλησω τις πατουσες καταλαβα οτι τα studio ειναι σκετο εμποριο, μια μαλακια και μιση. Στα μπουρδελα του 15-ευρου, πιστεψε το ή οχι, μπορεις να κανεις πραγματικο ερωτα ειδικα αν εισαι τακτικος πελατης και σε μαθουν οι κοπελες! Και φυσικα δεν προκειται να σου ζητησουν 10 ευρω παραπανω για να τις φιλησεις στο στομα ή τις πατουσες. Αυτο θα ερθει αυθορμητα αν γουσταρει και η αλλη και δεν θα το δει ψυχρα πελατειακα, οπως κανουν οι ψηλομυτες των studio. Mεταξι φιλε μου, τα κοριτσια εκει δεν πουλιουνται, κανουν κοινωνικο εργο!
καλα φιλε συμφωνω 1000% επιτελους καποιος τα ειπε οπως ειναι με την εκμεταλευση της μαλακιας του νεοελληνα που ντεπεται να παραδεχτει στον εαυτο του οτι γαμαει σε μπουδελα και παει στα στουντιο και γαμαει αυτες που γαμουσα εγω στη φυλης με 20€ και δινει 50 και 70 και 100!!!!!! ρε φιλε εδω ακουσα +10€ το ισπανικο!!!!!!
αλλα αφου υπαρχουν μαλακες ψευτοκυριλε νεοελληνες που τα σκανε καλα τους κανουν!
;)καλα φιλε συμφωνω 1000% επιτελους καποιος τα ειπε οπως ειναι με την εκμεταλευση της μαλακιας του νεοελληνα που ντεπεται να παραδεχτει στον εαυτο του οτι γαμαει σε μπουδελα και παει στα στουντιο και γαμαει αυτες που γαμουσα εγω στη φυλης με 20€ και δινει 50 και 70 και 100!!!!!!
ρε φιλε εδω ακουσα +10€ το ισπανικο!!!!!!
αλλα αφου υπαρχουν μαλακες ψευτοκυριλε νεοελληνες που τα σκανε καλα τους κανουν!!!!
Αμα γαμας σε μπουρδελα μερα παρα μερα - 15 φορες το μηνα - δεν σε νοιαζει καθολου να κανεις σχεση. Εγω δεν φλερταρω καμια γκομενα πλεον, δεν τους δινω την παραμικρη αξια.
Σε καμια να μην την πεφτεις. Μπουρδελο μερα παρα μερα και στα αρχιδια σου.
Ουτε κοπλιμεντο!
Αυτο μην το λες, σε ηλικιες μεχρι 30-35 πλεον μενουν παρα πολλοι με τους γονεις τους ή ας πουμε υπαρχουν πολλες χωρισμενες με παιδι.
Στο ξενοδοχειο επισης θα γαμησεις 2-3 φορες σε 3 ωρες, ok. Tις υπολοιπες μερες ομως τι θα κανεις? Ποσες φορες τη βδομαδα θα πας σε ξενοδοχειο? Σε μπουρδελο με 15 ευρω μπορεις να πηγαινεις μερα παρα μερα με 45-60 ευρω τη βδομαδα. Σκεψου το λιγο. ;)
ποσο χρονων ηταν οι γκομενες?
[li][/li]
[li]κοιταχτε εδω να τρελλαθειτε...ειμαι φανατικος των στουντιο και των οικων,παντα κανονιζα τις εξορμησεις μου εκει και ουδεποτε μου ειχε δημιουργηθει οικονομικο θεμα.Ωστοσο απο συστασεις φιλων συχνα πυκνα μου ελεγαν "δεν βρισκεις μια κοπελιτσα να τσαμπα? γιατι να σκορπας λεφτα εδω και εκει" και ετσι εγινε.Μετα απο μερικες ημερες μου συστηθηκε κοπελα απο γνωστο η οποια ηταν αξιας εμφγανισης !! Το πιστευετε οτι η κοπελα 2 μηνες που ημασταν μαζι δεν χαλασε ουτε 1 !! ευρω μαζι μου ?? τιποτα καμμια κινηση !! και με δουλεια λεμε αυτη οχι ανεργη...με εβγαλε εκτος προυπολισμου και βρεθηκα στριγμωμενος στο τελος του μηνα..!!!ευτυχως για αλλους λογους η κοπελια πηρε ποδι και την θεση της πηρε μια αλλη η οποια για τον επομενο μηνα που τα ημασταν μαζι δεν εβαζε το χερι στην τσεπη και αυτη επισης !! Ε ρε λεω που επεσα στις τσιγγουνες ? 20ε τη μια μερα 40ε την αλλη 15 την αλλη κλπ,καθε μερα και απο ενα ποσο ...την εστειλα και αυτη και βρηκα την ησυχια μου ,ωστοσο αναρωτιεμαι μηπως ειναι καλυτερα με ιεροδουλες ? και οταν ερθει η ωρα, οχι να θελουμε να κανουμε σεξ αλλα να γνωρισουμε εσωτερικα καποια γυναικα τοτε να κανουμε σχεση ? [/li]
[li][/li]
[li][/li]
ΤΑ 10 Η 15 Η 20 Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.
Φιλε καποτε ειχα αρχισει να πηγαινω σε studio για να δω ποια ειναι αυτη η μεγαλη διαφορα που λενε! Οταν αρχισαν να μου ζητανε μεσα στο δωματιο 10 ευρω παραπανω για να τους φιλησω τις πατουσες καταλαβα οτι τα studio ειναι σκετο εμποριο, μια μαλακια και μιση. Στα μπουρδελα του 15-ευρου, πιστεψε το ή οχι, μπορεις να κανεις πραγματικο ερωτα ειδικα αν εισαι τακτικος πελατης και σε μαθουν οι κοπελες! Και φυσικα δεν προκειται να σου ζητησουν 10 ευρω παραπανω για να τις φιλησεις στο στομα ή τις πατουσες. Αυτο θα ερθει αυθορμητα αν γουσταρει και η αλλη και δεν θα το δει ψυχρα πελατειακα, οπως κανουν οι ψηλομυτες των studio. Mεταξι φιλε μου, τα κοριτσια εκει δεν πουλιουνται, κανουν κοινωνικο εργο!