Νέα

Μηπως ειναι καλυτερη λυση οι ιεροδουλες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μέχρι τότε γιατί να μένεις εκτός παιχνιδιού;
Να σου αντιστρεψω το ερωτημα μιας και βλεπω οτι εισαι συζητησιμος, κατι που μου αρεσει πολυ !!!!!

Για ποιον λογο να κανω κατι το οποιο δεν με εκφραζει, ουτε με τραβαει, στο ξεκαρφωτο και επι πληρωμη ?
Δεν τιθεται θεμα κοστους, ουτε ειναι θεμα τα λεφτα..... (δεν ειμαι πλουσιος αλλα δεν ειναι θεμα να χαλασω 20-300 ευρω για μια βραδια, μια στο τοσο)

Για να λεω οτι πηδηξα μια που δεν με γουσταρε ?
Μετα πιστευεις θα νιωθω καλυτερα ?
Ψυχικος βιασμος ειναι αυτος.......

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Να σου αντιστρεψω το ερωτημα μιας και βλεπω οτι εισαι συζητησιμος, κατι που μου αρεσει πολυ !!!!!

Για ποιον λογο να κανω κατι το οποιο δεν με εκφραζει, ουτε με τραβαει, στο ξεκαρφωτο και επι πληρωμη ?
Δεν τιθεται θεμα κοστους, ουτε ειναι θεμα τα λεφτα..... (δεν ειμαι πλουσιος αλλα δεν ειναι θεμα να χαλασω 20-300 ευρω για μια βραδια, μια στο τοσο)

Φίλε το κατάλαβα ότι δεν σε εκφράζει.

Αλλά είναι καλό να πηγαίνεις ούτως ή άλλως.

Απλός είναι ο λόγος. Γιατί είναι μια βασική σωματική μας ανάγκη.

Μια γυναίκα μπορεί να μείνει αγάμητη για μεγάλο διάστημα , δεν τρέχει κάτι.

Για τον άντρα όμως δεν είναι το ίδιο. Αποχή για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να του προκαλέσει και λειτουργικά προβλήματα.

Αλλά και ψυχολικά νιώθεις καλύτερα. Και όπως σου έγραψα και πριν δεν νιώθεις σεξουαλικά πεινασμένος. Το οποίο σημαίνει ότι δεν θα στηρίζεσαι σε μια οποιαδήποτε γκόμενα για να καλύψεις τις σεξουαλικές σου επιθυμίες. Και έτσι ούτε απελπισμένος θα φαίνεσαι ποτέ, ούτε λιγούρης. Θα είσαι πάντα cool.  Αν κάτσει καλώς, αν δεν κάτσει πάμε για άλλα, no problem ..... :sunglasses: και στο μεταξύ ρίχνεις και ένα  :knockinb: με μια κουκλάρα σε ένα studio..... :dancing:

Λες ότι δεν σε τραβάει και δεν το έχεις ανάγκη ..... αν δεν εκτονωθείς μόνος σου θα δεις ότι σε μερικές μέρες η τεστοστερόνη θα χτυπήσει κόκκινο. Και τότε η επιλογή του αγοραίου θα σου φαίνεται μια χαρά .....  :grin:

Όσον αφορά επί την πληρωμή; Και τι έγινε; Διασκέδαση είναι και πληρώνεται. Σιγά το πράγμα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι με τα μυαλά και τις απαιτήσεις που έχουν πολλές γκόμενες, για να γαμίσεις θα πρέπει να φέρνεις και το εκκαθαριστικό της εφορίας μαζί σου .....  :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι να σου πω ρε, τώρα που έγραψες την μαλακία σου χάρηκες;  :jerking:

Δλδ όποιος θέλει γκόμενα είναι μαμάκιας; Πας καλά;

Ξέρεις υπάρχει και κάτι που λέγεται κοινωνικότητα, έρωτας, αγάπη, σχέση, φιλίες.

Είναι βασικές ανθρώπινες ανάγκες.

Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον και χρειάζεται τους άλλους ανθρώπους για να ζήσει όμορφα.

Τώρα αν εσύ είσαι μισάνθρωπος και δεν σου χρειάζουνται όλα αυτά, πάσο.

Καλό είναι το γαμήσι χωρίς υποχρεώσεις και δεσμεύσεις , ποιος λέει το αντίθετο; Αλλά υπάρχουν και περίοδοι στη ζωή σου που θες και άλλα πράγματα.

Δεν είπε κανείς ότι αν δεν έχεις σχέση, πρέπει να νιώθεις άσχημα. Αλλά είναι κάτι που μας κάνει τη ζωή πιο όμορφη.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εδω ο αλλος
εχει παρει τα μπουρδελα παραμάζωμα ρε τυπε χειροτερος
και απο τον ακορεστο εχει γινει και καθεσαι και εσυ
και του λες για σχεσεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

σωστα τα λες αλλα ο νωντας δεν ειναι ο καταλληλος τυπος
για αυτα που λες... ο νωντας ειναι λιγο ρουφιανακος
εδω πηγε καλα καλα στα μπουρδελα και γραφει μετα κριτικες
οτι περασε γαματα και οτι ετρεμε μετα απο ευχαριστηση και επινε τσαγακι
και προχθες σε καποιο θρεντ ειπε πως δεν αναγνωριζει καμια ολες ηταν γτπ  :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φίλε το κατάλαβα ότι δεν σε εκφράζει.

Αλλά είναι καλό να πηγαίνεις ούτως ή άλλως.

Απλός είναι ο λόγος. Γιατί είναι μια βασική σωματική μας ανάγκη.

Μια γυναίκα μπορεί να μείνει αγάμητη για μεγάλο διάστημα , δεν τρέχει κάτι.

Για τον άντρα όμως δεν είναι το ίδιο. Αποχή για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να του προκαλέσει και λειτουργικά προβλήματα.

Αλλά και ψυχολικά νιώθεις καλύτερα. Και όπως σου έγραψα και πριν δεν νιώθεις σεξουαλικά πεινασμένος. Το οποίο σημαίνει ότι δεν θα στηρίζεσαι σε μια οποιαδήποτε γκόμενα για να καλύψεις τις σεξουαλικές σου επιθυμίες. Και έτσι ούτε απελπισμένος θα φαίνεσαι ποτέ, ούτε λιγούρης. Θα είσαι πάντα cool.  Αν κάτσει καλώς, αν δεν κάτσει πάμε για άλλα, no problem ..... :sunglasses: και στο μεταξύ ρίχνεις και ένα  :knockinb: με μια κουκλάρα σε ένα studio..... :dancing:

Λες ότι δεν σε τραβάει και δεν το έχεις ανάγκη ..... αν δεν εκτονωθείς μόνος σου θα δεις ότι σε μερικές μέρες η τεστοστερόνη θα χτυπήσει κόκκινο. Και τότε η επιλογή του αγοραίου θα σου φαίνεται μια χαρά .....  :grin:

Όσον αφορά επί την πληρωμή; Και τι έγινε; Διασκέδαση είναι και πληρώνεται. Σιγά το πράγμα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι με τα μυαλά και τις απαιτήσεις που έχουν πολλές γκόμενες, για να γαμίσεις θα πρέπει να φέρνεις και το εκκαθαριστικό της εφορίας μαζί σου .....  :cheesy:
Αυτο το λες σε καποιον που εχει φαει τα μπουρδελα και τα στριπτηζαδικα με το κουταλι .....
Σε αυτο κυριολεκτω χωρις υπερβολες...... Υπηρξε περιοδος οπου μονο εκει γυρνουσα .....

Ειχα ευκαιριες για σχεση και η μια και καλυτερη μου βρωμουσε, καθως ηθελα την ελευθερια που λετε..... :headbang:
Φαε ελευθερια τωρα μαλακα αχαχουχα....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μια μαλακια και μιση ειναι ολα για να μην σου πω οτι η μαλακια ειναι απειρως καλυτερη στην τελικη.....

Τα εχω δει και τα εχω δοκιμασει προ πολλου, ολα αυτα και το χειροτερο ηταν.....
..... οτι τα ειχα εξιδανικευσει κιολας !!!!!! :headbang:

Επισκέπτης
Όχι! Για να ικανοποιήσεις τις γενετήσιες ορμές σου εσύ. Δεν πας για την ιερόδουλη στο πορνείο, για τον εαυτό σου πας. Αν σε γουστάρει είναι θετικό, αν όχι, παντελώς αδιάφορο.
Σαν να λες ότι είναι κακό να τρως σε ταβέρνα επειδή η μαγείρισσα εκεί δεν είναι σαν τη μάνα μας και δεν την εδιαφέρει για 'μας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όχι! Για να ικανοποιήσεις τις γενετήσιες ορμές σου εσύ. Δεν πας για την ιερόδουλη στο πορνείο, για τον εαυτό σου πας. Αν σε γουστάρει είναι θετικό, αν όχι, παντελώς αδιάφορο.
Σαν να λες ότι είναι κακό να τρως σε ταβέρνα επειδή η μαγείρισσα εκεί δεν είναι σαν τη μάνα μας και δεν την εδιαφέρει για 'μας.

Παντελως αδιαφορο δεν ειναι.
Γιατι υπάρχουν αρκετοι που έχασαν
πολλα 20αρικα επειδη η αλλη εδειξε μια συμπεριφορα
απεχθειας που εν τελει τους ξενερωσε.

Επισκέπτης
Παντελως αδιαφορο δεν ειναι.
Γιατι υπάρχουν αρκετοι που έχασαν
πολλα 20αρικα επειδη η αλλη εδειξε μια συμπεριφορα
απεχθειας που εν τελει τους ξενερωσε.
Το γεγονός ότι η άλλη έδειξε και γαμώ τις συμπεριφορές και το 20άρικο έπιασε τόπο και ξαναπήγαμε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μας γούσταρε. Απλά ότι έκανε καλά τη δουλειά της.
Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το γεγονός ότι η άλλη έδειξε και γαμώ τις συμπεριφορές και το 20άρικο έπιασε τόπο και ξαναπήγαμε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μας γούσταρε. Απλά ότι έκανε καλά τη δουλειά της.
Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα.

Ναι αν δεν επηρεαζεται η συμπεριφορα της
τοτε ειναι παντελως αδιαφορο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Φυσικά καί είναι ......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ο αχαχουχας για να γαμησει καποια πρεπει να δεθει συναισθηματικα μαζι της :grin:
ειναι τυπος λεμε :grin:

Επισκέπτης
Ναι αν δεν επηρεαζεται η συμπεριφορα της
τοτε ειναι παντελως αδιαφορο.
Αν επηρεάζεται η συμπεριφορά της αρνητικά, τότε μιλούμε για κακή επαγγελματία.
Οι κακές επαγγελματίες ανεξαρτήτου λόγου που τις κάνει κακές υπάρχουν σε κάθε μορφή της επαγγελματικής έκφανσης και είναι λανθασμένη αντιμετώπιση το να στηρίζουμε την εκάστοτε δραστηριότητά μας βασισμένοι σ' αυτές.
Σε ό,τι αφορά τις πόρνες, βλέπουμε εδώ μέσα ποιες είναι αυτές, την παθαίνουμε και 5-6 φορές μόνοι μας και από 'κει και μαθαίνουμε ποιες να αποφεύγουμε. Αλλά αυτό είναι αντικείμενο άλλης συζήτησης.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εδω ο αλλος
εχει παρει τα μπουρδελα παραμάζωμα ρε τυπε χειροτερος
και απο τον ακορεστο εχει γινει και καθεσαι και εσυ
και του λες για σχεσεις?  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
Τυπε θες να γινεις ο διαδοχος μου στο μπόρδελινγκ?
Τώρα τελευταια τεινω να γινω ελεινιδης και ανησυχω  :grin: :grin:

Καλα ο αλλος ρε ηταν ανεκαθεν χειροτερος μπουρδελιαρης απο μενα, απλα ειναι κρυφός ρε

Επισκέπτης
τυπε ο αχαχουχας για να γαμησει καποια πρεπει να δεθει συναισθηματικα μαζι της :grin:
ειναι τυπος λεμε :grin:
Κατάλαβα, είναι απ' αυτούς που για να αγοράσουνε κρέας από το χασάπη πρέπει να έχουνε ταίσει μαζί το αρνί :2funny:

Καλα ο αλλος ρε ηταν ανεκαθεν χειροτερος μπουρδελιαρης απο μενα, απλα ειναι κρυφός ρε
Ποιος ρε τύπε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny:
Τυπε θες να γινεις ο διαδοχος μου στο μπόρδελινγκ?
Τώρα τελευταια τεινω να γινω ελεινιδης και ανησυχω  :grin: :grin:

Ε θα γινω τυπε... νιωθω μεσα μου οτι θα ερθει μια εκρηξη
σε λιγο καιρο και θα τις γραφω 10-10 τις κριτικες...
ελεινιδης? εσυ ρε μαν?  :S εσυ ουτε καν συζητουσες για γκομενες
οταν ειχαμε τετοια συζητηση πηγαινες away στο τσατ  :2funny: :2funny: :2funny:
ψησου να σου δινω εγω συμβουλες αυριο μεθαυριο για τις πουτανες που το επαιζα καμακιας
και εσυ για τα καμακια που ησουν μπουρδελιαρης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:θα τα φερουμε ολα τουμπα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειναι κρυφος ο νωντας ναι.
ΕΙναι ρουφιανακι το εχω επισημανει  :sunglasses:
αλλα χειροτερος απο τον ακορεστο δεν παιζει να ειναι
αφου ο αλλος κατεβαινε με την μια και εκανε 4 καταθεσεις μαζεμενες  :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Α μολις ειδα οτι ο αορατος αναφεροταν στον νωντοτυπο.
Φυσικα δεν εννοω αυτον, αυτος ειναι μπάι τύπος :2funny: :2funny: :2funny:
Μισος ελεινιδης και μισος μπουρδελόφιλος  :grin: :grin: :grin:

Στον αλλο αναφερομαι που κατακρινει την μπουρδελοζωη και πηγαινει με πιο πολλες πουτανες απο οτι εγω καθως φαινεται  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ειναι κρυφος ο νωντας ναι.
ΕΙναι ρουφιανακι το εχω επισημανει  :sunglasses:
αλλα χειροτερος απο τον ακορεστο δεν παιζει να ειναι
αφου ο αλλος κατεβαινε με την μια και εκανε 4 καταθεσεις μαζεμενες  :2funny: :2funny: :2funny:
Το προσωπικο μου σκορ ειναι 7 την ιδια μερα  :headbang: :headbang: :headbang:

ψησου να σου δινω εγω συμβουλες αυριο μεθαυριο για τις πουτανες που το επαιζα καμακιας
Ε το γαμησες τωρα και εσυ ειπαμε  :2funny: :2funny:

ελεινιδης? εσυ ρε μαν?  :S εσυ ουτε καν συζητουσες για γκομενες
Μου αρεσει η πρακτικη και οχι η θεωρια.
Αλλωστε δεν αποφασιζεις πότε θα παθεις τη ζημια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom