Νέα

Μήπως είμαι μισογύνης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazogamias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δε ξέρω γιατί συμβαίνει, όμως συμβαίνει. Όμως δε ξέρω αν είναι σωστό να χαρακτηριστώ έτσι. Κάποιος που μισεί τις γυναίκες (καλύτερα υποτιμάει, μισώ είναι βαριά κουβέντα) χωρίς λόγο, ίσως να είναι σωστό να χαρακτηριστεί έτσι, εγώ όμως έχω λόγο που τις υποτιμάω.

Οι γυναίκες θέλουν να το παίζουν διαφορετικές, ο,τι δεν είναι σαν τις άλλες, ο,τι ξεχωρίζουν, ο,τι είναι πιο έξυπνες, πιο πνευματώδης, πιο ελεύθερες, πιο καλές, πιο κακές, οτιδήποτε για να δείξουν ο,τι ξεχωρίζουν.

Πέρα από όλα τα πράγματα που συνεπάγονται από τα παραπάνω (extreme αθλήματα, φεμινισμός όταν δε χρειάζεται, υπερβολή κλπ), εγώ θέλω να τονίσω κάτι πολύ απλό, κάτι που με ενοχλεί στη γαμημένη την καθημερινότητα, σε καθημερινές συναναστροφές με αυτές τις μαλακισμένες.

Γιατί δεν μιλάνε ευθέως αλλά πάντα θα προσθέσουν μια μικρή δόση ηλίθιας ειρωνείας σε σχεδόν όλες τις απαντήσεις τους? Γιατί νομίζουν πως και η παραμικρή κουβέντα είναι ζήτημα γοήτρου, πως θα τους πάρει κανείς το κεφάλι? Αν απλά μιλήσουν κανονικά μια φορά και δε θίξουν ένα οποιοδήποτε θέμα με μια δόση ψευτο-πνευματικού χαρακτήρα με δανεισμένες φράσεις από αμερικάνικες ταινίες θα πάθουν τίποτα? Γιατί πρέπει να αισθάνονται πάντα πως απειλούνται και στην πιο απλή συζήτηση? ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΜΩΡΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, εντάξει, ξέρω ο,τι έχεις ευαισθησίες και σε ενδιαφέρουν τα σοβαρά πράγματα (αρχίδια, το χρώμα του κινητού και το make up σε νοιάζει) αλλά έλεος. Όταν θέλω να κάνω χαλαρή συζήτηση, δε θέλω να με πρήξεις για τα βιβλία της αναρχίας που έχεις διαβάσει.

Βαριέμαι πλέον να ανοίγω την κουβέντα.

Αυτό το thread δεν έχει σκοπό να αποπροσανατολίσει την κουβέντα από το thread με τις ελλεινήδες, είναι απλά μια έκφραση της προσωπικής μου αγανάκτησης. Δε θα ήθελα καν να μπω στη διαδικασία να υπερασπίσω αυτά που έγραψα.

Ευχαριστώ, καληνύχτα.

miros

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξέρω αν είσαι εσύ μισογύνης ή αυτές είναι προβληματικές... μάλλον όμως το δεύτερο πρέπει να ισχύει.... :cheesy:

Επισκέπτης
Φίλε αυτα που περιέγραψες είναι τα κόμπλεξ και οι ανασφάλειες των ελλεηνίδων..που ωθούν το κάθε άντρα να γίνει ή μισογύνης ή γκευ.. Εκείνο που σου προτείνω είναι να γνωρίσεις Ρωσίδες για να ξαναβρείς τη αγάπη σου για τις γυναίκες... :) Ρίξε και μια ματιά εδώ  ;)

www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36487.225]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36487.225[/url]

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε αυτα που περιέγραψες είναι τα κόμπλεξ και οι ανασφάλειες των ελλεηνίδων..που ωθούν το κάθε άντρα να γίνει ή μισογύνης ή γκευ.. Εκείνο που σου προτείνω είναι να γνωρίσεις Ρωσίδες για να ξαναβρείς τη αγάπη σου για τις γυναίκες... :)Ρίξε και μια ματία εδώ  ;)

www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36487.225]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36487.225[/url]
Κωλυμμένος σταθερά έτσι!!!! :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω δεν θα αυτοχαρακτηριζομουνα μισογυνης.αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο στο να διαλεξω μια γκομενα που να μου αρεσει πραγματικα.το ψυριζω παρα πολυ.ακομα και αν μου αρεσει στην εμφανιση.μπορει κατι να μην μου αρεσει στο χαρακτηρα της και να την αποφευγω.και υπαρχει ο νομος της αποφυγης.οσο πιο πολυ την αποφευγης τοσο πιο πολυ σε θελει!

Επισκέπτης
εγω δεν θα αυτοχαρακτηριζομουνα μισογυνης.αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο στο να διαλεξω μια γκομενα που να μου αρεσει πραγματικα.το ψυριζω παρα πολυ.ακομα και αν μου αρεσει στην εμφανιση.μπορει κατι να μην μου αρεσει στο χαρακτηρα της και να την αποφευγω.και υπαρχει ο νομος της αποφυγης.οσο πιο πολυ την αποφευγης τοσο πιο πολυ σε θελει!

Εσυ ρε Μήτσο είσαι στο παράδεισο και το ψυρίζεις..εμείς τι να πούμε που περιστοιχιζόμαστε από ελλεηνίδες...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσυ ρε Μήτσο είσαι στο παράδεισο και το ψυρίζεις..εμείς τι να πούμε που περιστοιχιζόμαστε από ελλεηνίδες...
η αρωωστια μου λεγεται Ρωσσικο συνδρομο.υπαρχει θεραπεια.θεραπευεται με μια επισκεψη για καμια 15αρια μερες στην Ελλαδα!μετα ολες εδω σου φενονται κουκλες!στην Ελλαδα σε 12 μερες που ημουνα ειδα μονο μια φορα ομορφ Ελληνιδα!σττη Ρωσσια βλεπω κουκλαρες καθε μερα!

Επισκέπτης
η αρωωστια μου λεγεται Ρωσσικο συνδρομο.υπαρχει θεραπεια.θεραπευεται με μια επισκεψη για καμια 15αρια μερες στην Ελλαδα!μετα ολες εδω σου φενονται κουκλες!στην Ελλαδα σε 12 μερες που ημουνα ειδα μονο μια φορα ομορφ Ελληνιδα!σττη Ρωσσια βλεπω κουκλαρες καθε μερα!

Έτσι πες την αλήθεια να την ακούν κάποιοι..και να ανοίξουν τα μάτια τους και τα φτερά τους...και να μη τους πιάνει απογοήτευση επιλογές υπάρχουν..

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ρωσιά είσαι παλιό κώλε!!!! :grin:
Υ.Γ.Εμείς εδώ στο Ελλάδα γμτ!!!!! :tickedoff:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φυσιολογικό είναι.. νορμάλ μου φαίνεσαι..το περιέργο θα ταν να μη σου αρέσουν..   :grin:
αν δεν μου αρεσαν η θεση μου θα ηταν στο ψυχιατρεο!δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν ακομα ανθρωποι που τους αρεσουν οι Ελλεηνιδες?αυτο ειναι ψυχασθενεια!

Επισκέπτης
αν δεν μου αρεσαν η θεση μου θα ηταν στο ψυχιατρεο!δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν ακομα ανθρωποι που τους αρεσουν οι Ελλεηνιδες?αυτο ειναι ψυχασθενεια!

Και μαζοχισμός θα λεγα...Οι μόνοι που πρέπει να χαίρονται απ τη παρουσία των ελλεηνίδων είναι οι νταβάδες και οι πουτ@νες που κάνουν χρυσές δουλειές στην Ελλάδα ...

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Κατά την άποψη μου,οι Ελληνίδες απο τη φύση τους είναι απο τις ομορφότερες κοπέλες στο κόσμο.Γι αυτό το λόγο είναι και καραψωνισμένες και φέρονται περίεργα.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Κατά την άποψη μου,οι Ελληνίδες απο τη φύση τους είναι απο τις ομορφότερες κοπέλες στο κόσμο.Γι αυτό το λόγο είναι και καραψωνισμένες και φέρονται περίεργα.
ΚΟσμογυρισμένο σε βρίσκω !  :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
ΝΑΙ! Είμαι μισογύνης με όλη την ένοια της λέξης. Δεν ήμουν μισογύνης, με έκαναν οι ίδιες! Το μόνο το οποίο με ενδιαφέρει πάνω τους είναι το "κρέας τους" και τίποτε άλλο. Πείτε με ανώμαλο, αλλά ναι πιστεύω πως οι Ελλεηνίδες αντικειμενικά είναι ωραίες γυναίκες, και ναι υπάρχουν ΣΑΦΩΣ ομορφότερες αλλά αντικειμενικά δεν είναι κακές

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.058
Πόντοι
22.785
εγο ιμε;; δε ξερο πρεπι να το ψαξο

Μέλος