Νέα

Μήνυμα(απάτη? )απο 54380...?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brad-pitt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
εχει ερθει σε καποιον τετοιο μηνυμα...? απο το 54380 μου ηρθε πριν λιγο ενα μηνυμα που λεει ...  απο τζενα10: καλησπερα! μολις μπηκα στο τσατ και βρηκα το ψευδωνυμο σου!αν επιτρεπεται για τι ψαχνεις και απο που εισαι;εστειλα απαντηση, απο ποιο τσατ? και μου εστειλε παλι απο τζενα10: αν επιτρεπεται να σου κανω μια προσωπικη ερωτηση? δεν εχω γραψει σε κανενα τσατ το κινητο μου και δεν το εχω γραψει γενικα πουθενα στο ιντερνετ. εχει τυχει σε κανεναν?(δεν ειδα και ποσο χρεωθηκα το μηνυμα).

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.130
Πόντοι
11.585
εχει ερθει σε καποιον τετοιο μηνυμα...? απο το 54380 μου ηρθε πριν λιγο ενα μηνυμα που λεει ...  απο τζενα10: καλησπερα! μολις μπηκα στο τσατ και βρηκα το ψευδωνυμο σου!αν επιτρεπεται για τι ψαχνεις και απο που εισαι;εστειλα απαντηση, απο ποιο τσατ? και μου εστειλε παλι απο τζενα10: αν επιτρεπεται να σου κανω μια προσωπικη ερωτηση? δεν εχω γραψει σε κανενα τσατ το κινητο μου και δεν το εχω γραψει γενικα πουθενα στο ιντερνετ. εχει τυχει σε κανεναν?(δεν ειδα και ποσο χρεωθηκα το μηνυμα).

Μουφα μυνηματα για να απαντας και να σε χρεωνουνε κανα 2ευρω το μυνημα, και εμενα εχουν στηλει. Κακως απαντησες λογικα τωρα ειναι σαν να εκανες καποιου ειδους εγραφη και θα σε ζαληζουν καθε λιγο με τετιου ειδος μυνηματα για παιχνιδια και κληρωσεις...

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Παίχτη, γρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηγορα επικοινωνία με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σου, γιατι κινδυνεύεις να σου ερθει λογαριασμος-εμφραγμα. Να ζητήσεις φραγή εισερχομένων από τον αριθμό αυτό

OP
OP
brad-pitt

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
το εχουν κανει επαγγελμα οι ¨κυριοι¨ :cussing: σε οποιον ερθει τετοιο μηνυμα, η εταιρια που τα στελνει ειναι η dct και αν δεν απαντησεις δεν χρεωνεσαι, αν απαντησεις ειναι 1,48 το μηνυμα. και για να ξεγραφτεις απο την υπηρεσια,(εισαι γραμμενος απο την στιγμη που σου στελνουν μηνυμα,χωρις να χρειαζεται να απαντησεις!)πρεπει να παρεις τηλεφωνο στο 2111768298 και να το ακυρωσεις.ελπιζω να βοηθησα και να μην ερθει σε κανεναν τετοιο μηνυμα ωστε να μην χρειαστει ολο αυτο.(αντε με τους μαλακες βραδιατικα :cussing: :cussing: :cussing:)

Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα είχε έρθει. Πήρα στη βονταφον έξαλλος και με παρεπεμψαν στην κωλοεταιρεία.
Τους πήρα και απείλησα με εισαγγελέα, πώς βρήκαν το τηλέφωνο μου και ότι θεωρώ το μήνυμα που δέχτηκα απειλητικό και προσβλητικό για την προσωπικότητα μου, ότι θα καταθέσω μήνυση και με ξέγραψαν. Έκτοτε δεν με ξαναενόχλησαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom