TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 43
- Like
- 22.813
- Πόντοι
- 18.496
οι βορειοελλαδιτισσες ειναι τα πιο ωραια μουνια της χωραςΣυμφωνώ και επαυξάνω! Έχω μάθει, ότι είναι από Χαλκιδική...Δε ξέρω, εάν ισχύει...
οι βορειοελλαδιτισσες ειναι τα πιο ωραια μουνια της χωραςΣυμφωνώ και επαυξάνω! Έχω μάθει, ότι είναι από Χαλκιδική...Δε ξέρω, εάν ισχύει...
Το "πρώην ζεύγος" ήταν στο ίδιο κανάλι (MEGA);Πολύ δυνατά σκόραρε ο Σωτήρης Δανέζης με Μίνα Βάρσου.
Ναι.Και παντρεμένοι και μαζί στο τμήμα Διεθνών μέχρι που έκλεισε το παλιό Mega.Το "πρώην ζεύγος" ήταν στο ίδιο κανάλι (MEGA);
Η Αλεβίζου είναι από το Πευκοχώρι Χαλκιδικής.οι βορειοελλαδιτισσες ειναι τα πιο ωραια μουνια της χωρας
Το ξέρω, ξενερώνω με "σταράκια"! Σαν τη γόβα, δεν έχει! All time classic!Δυνατό πλάνο ολόσωμο έχει καιρό να βάλει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από φωτογράφιση...
Ισχύει.Το ξέρω, ξενερώνω με "σταράκια"! Σαν τη γόβα, δεν έχει! All time classic!
ακομα καλυτερα το μαναρακι μας!Η Αλεβίζου είναι από το Πευκοχώρι Χαλκιδικής.
Αν έχεις "μέσο" ή "πρόσβαση" σ' εκείνη, ενημέρωσέ τη να μας δίνει "υλικό" στη τηλεόραση για ειδικό "σχολιασμό"...Και η ίδια η Μίνα Βάρσου θα απορούσε ,αν το ήξερε, για τη δημοφιλία και την επιτυχία της εδώ....
Ισχύει, σε υπερθετικό βαθμό.ακομα καλυτερα το μαναρακι μας!
Θέλω να τη δω από κοντά 15 χρόνια και δεν το έχω πετύχει ούτε από τύχη...Αν έχεις "μέσο" ή "πρόσβαση" σ' εκείνη, ενημέρωσέ τη να μας δίνει "υλικό" στη τηλεόραση για ειδικό "σχολιασμό"...
Ωραίες και δυνατές λήψεις!
Χθεσινές...Ωραίες και δυνατές λήψεις!
να βρουνε τα λαγωνικα του σαιτ που μενειΘέλω να τη δω από κοντά 15 χρόνια και δεν το έχω πετύχει ούτε από τύχη...
Καλό....να βρουνε τα λαγωνικα του σαιτ που μενει
ευκολακι!Καλό....
Ποτέ δεν είναι αργά...Θέλω να τη δω από κοντά 15 χρόνια και δεν το έχω πετύχει ούτε από τύχη...
Το θέμα είναι να τη δω οικειοθελώς και όχι πλαγίως...ευκολακι!
Μπορεί μετά από 15 χρόνια να το πετύχω....Ποτέ δεν είναι αργά...
να κανουμε ενα τοπικ προς συζητηση,καποιος θα κατεβασει καποια καλη ιδεα για να το καταφερειςΤο θέμα είναι να τη δω οικειοθελώς και όχι πλαγίως...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορεί μετά από 15 χρόνια να το πετύχω....
Μου έχουν πει.Η μόνη περίπτωση να τη δω είναι μέσω σόσιαλ ζητώντας το ευγενικά.Οι άλλοι τρόποι δεν ενδείκνυνται νομίζω.να κανουμε ενα τοπικ προς συζητηση,καποιος θα κατεβασει καποια καλη ιδεα για να το καταφερεις
ζητα το τοτε.Μου έχουν πει.Η μόνη περίπτωση να τη δω είναι μέσω σόσιαλ ζητώντας το ευγενικά.Οι άλλοι τρόποι δεν ενδείκνυνται νομίζω.