satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 22.075
- Πόντοι
- 5.956
Το έχω ήδη κάνει και αναμένω...Αλλά νομίζω χωρίς νόημα όσο περνάν οι μέρες....ζητα το τοτε.
περιμενω σελφι αμα τα καταφερεις αδελφε!
Το έχω ήδη κάνει και αναμένω...Αλλά νομίζω χωρίς νόημα όσο περνάν οι μέρες....ζητα το τοτε.
περιμενω σελφι αμα τα καταφερεις αδελφε!
ποτε δεν ξερεις...Το έχω ήδη κάνει και αναμένω...Αλλά νομίζω χωρίς νόημα όσο περνάν οι μέρες....
Θα περιμένω μέχρι τέλος του χρόνου αυτού...ποτε δεν ξερεις...
θα της εχουνε στειλει αρκετοιΘα περιμένω μέχρι τέλος του χρόνου αυτού...
Θα το κάνω...Αλλά αν δεν απαντήσει να δω τι μέλλει γενέσθαι...θα της εχουνε στειλει αρκετοι
δωστης λιγο χρονο
που να προλαβει ολους τους φαν...
Ευχαριστώ για τη συμβουλή...Ειδα το συζήτηση που έχετε
Δεν νομίζω ότι πρόκειται να ασχοληθεί
Εμένα δεν με δέχτηκε ούτε σσν ακολουθώ
Η μόνη πιθανότητα είναι να την πετύχεις έξω απο τον Alpha , πράγμα αδυνατο εκει που είναι
Ή στο ζαχαροπλαστείο του πατερα τής στην Κηφισιά
Εξίσου δύσκολο
Ειδα το συζήτηση που έχετε
Δεν νομίζω ότι πρόκειται να ασχοληθεί
Εμένα δεν με δέχτηκε ούτε σσν ακολουθώ
Η μόνη πιθανότητα είναι να την πετύχεις έξω απο τον Alpha , πράγμα αδυνατο εκει που είναι
Ή στο ζαχαροπλαστείο του πατερα τής στην Κηφισιά
Εξίσου δύσκολο
γενικα δεν καταλαβαινω τους ανθρωπους που θελουνε να συναντηθουνε με τα ινδαλματα τους,εγω που μια φορα συναντηθηκα με ενα ινδαλμα μου δεν ηξερα τι να του πω,παντως αν ημουν διασημος θα με κολακευε πολυ να θελει καποιος να με συναντησει απο κοντα κ να βγουμε μια σελφι,Ευχαριστώ για τη συμβουλή...
Tης έστειλα...γενικα δεν καταλαβαινω τους ανθρωπους που θελουνε να συναντηθουνε με τα ινδαλματα τους,εγω που μια φορα συναντηθηκα με ενα ινδαλμα μου δεν ηξερα τι να του πω,παντως αν ημουν διασημος θα με κολακευε πολυ να θελει καποιος να με συναντησει απο κοντα κ να βγουμε μια σελφι,
νομιζω πως αν την προσεγγισεις ευγενικα μεσω του φεισμπουκ χωρις να φανεις περιεργο κ της πεις οτι θα ηθελες να βγειτε μια φωτογραφια μαζι ρε αδελφε,θα υπηρχαν καποιες πιθανοτητες να δεχτει.
δεν την ξερω βεβαια την τυπισσα μπορει να ειναι αγενης κ να μην δεχτει οσο ομορφα κ αν το ζητησεις,υπαρχουν διαφορων ειδων ανθρωποι....
Δε κάνει να χρησιμοποιούμε τέτοιες εκφράσεις για μια κυρία σα τη Μίνα.Καύλα για χύσιμο....
Ισχύει,αλλά το προκαλεί σε πολλούς...Δε κάνει να χρησιμοποιούμε τέτοιες εκφράσεις για μια κυρία σα τη Μίνα.
Σωστό.Δε κάνει να χρησιμοποιούμε τέτοιες εκφράσεις για μια κυρία σα τη Μίνα.
Ξέφυγα στιγμιαία.Σωστό.
θα βλεπει το κοριτσι που γραφεις τετοια βρωμολογα για παρτη της κ για αυτο δεν θα σου απανταει που θελεις να τη γνωρισεις απο κονταΚαύλα για χύσιμο....