TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 43
- Like
- 22.813
- Πόντοι
- 18.496
με μπερδεψες ρε μαγκα,λεω τι γινεται σε λαθος νημα μπηκα?Εδώ είσαι μαν.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
ανοίξαμε και δεχόμαστε επισκέψεις.. καλά λόγια.. και κανένα οβολό για να σώσουμε την ομάδα...www.bourdela.com
Μίνα μουνάρα άρρωστο Παόκι
Έλα ρε,της οικογένειας Βάρσου των ζαχαροπλαστών είναι?Πριν από καμία 20αρια χρόνια, φοιτήτρια πρέπει να ήταν τότε, για μια (μεγάλη) περίοδο ψωνιζα σχεδόν κάθε μέρα από το ζαχαροπλαστείο της οικογένειας της, μήπως και την πετύχαινα…
Μαγευτικό πρόσωπο, κυριολεκτικά!!! Όποτε ήταν εκεί έκανα μεγάλη προσπάθεια να μην καρφώνομαι!
Μονιμως σοβαρή όμως, σχεδόν προς το αγέλαστο. Υποθέτω ότι δεν πρέπει να γούσταρε καθόλου την όλη φάση με το μαγαζί.
Πρεπει να μου είχε χαμογελάσει 2-3 φορές ολες κι όλες, από τις τόσες που με είχε εξυπηρετήσει, όπου είχα φύγει σαν ερωτευμένο 12χρονο!!!!
Κάποια στιγμή διαπίστωσα ποσό μου είχαν κοστίσει σε φράγκα και παραπανισια κιλά οι επισκεψεις και το έκοψα…
Όχι της Κηφισιάς. Των Βαρσων που είναι σε Χαλάνδρι - Βριλήσσια.Έλα ρε,της οικογένειας Βάσου των ζαχαροπλάστη είναι?
Εδώ πάει πλήρως το "Ζαχαροπλάστη ειναι ο πατέρας σου"?
αντι να τρως γλυκα,θα πρεπε να της πεις ποσα θες μανουλα μου να σε παρω ενα βραδυ ολοκληρο?Όχι της Κηφισιάς. Των Βαρσων που είναι σε Χαλάνδρι - Βριλήσσια.
πωπωπω,βλεπεις μινα κ καψωνεσαι δεν πα ναχει -20 εξωΤρομερό video.
Πολύ καυτή η Μίνα.πωπωπω,βλεπεις μινα κ καψωνεσαι δεν πα ναχει -20 εξω
λαβα η γκαβλαΠολύ καυτή η Μίνα.
Ελιωσε και το Σωτήρη Δανέζη.λαβα η γκαβλα
που να αντεξει τοση καψα ο ανθρωποςΕλιωσε και το Σωτήρη Δανέζη.
Ηφαίστειο Μίνα.που να αντεξει τοση καψα ο ανθρωπος
την βλεπεις κ αμεσως η πουτσα καγκελοΗφαίστειο Μίνα.
Το αξίζει η Μίνα.την βλεπεις κ αμεσως η πουτσα καγκελο
e μα αφου ειναι γκομεναρα!!Το αξίζει η Μίνα.
Πάντα θα ήταν κουκλάρα και κοπελάρα.e μα αφου ειναι γκομεναρα!!
γεννηθηκε κουκλακι η μινα μας!Πάντα θα ήταν κουκλάρα και κοπελάρα.
k κουκλακι κ σταρ!!!Και παραμένει κούκλα.