CrazyPussyLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 2.099
- Πόντοι
- 446
στείλτε κι από δω κανα μιλφάκι να δοκιμάσουμε την τύχη μας μόλις μείνουμε μπακούρια
@pelma ένα pm και από δω αν θες!!!δεν δέχεσαι μηνύματα
Πόσο είναι;μιλφάκι που το έπαιξα μπαλίτσα χθες βράδυ και δικαιώθηκα μένει Παγκράτι , δείτε εδώ τι
μου στειλε σήμερα
αδερφε δε θα γαμησεις, σορρυ που στο λεωστείλε αδερφέ
Γεια σ φιλε , μπορεις να στειλεις πμ τα στοιχεια της δεσποινιδας
50+ Η Κυρια... εχω παιξει και μπαλιτσα μαζι της
πες τα ρε φιλε.... το φβ το λες και μπορδελο μαζι με ινστα κλπ
Μάγκες ξεκολλήστε από τα social & ανοίξτε τα μάτια σας,, δεν είναι είδος προς εξαφάνιση η γυναίκα, δίπλα σας είναι όλες, παντού στο διάβα σας, στο μετρό, στο τραμ, στη λαϊκή, στο σ/μ , στο φούρνο, στην πλαζ, στο κομμωτήριο, στην τράπεζα, στη γειτονιά σας, παντού...
Τον τελευταίο μήνα γνώρισα 4-5 που ψάχνονταν,, οι δύο έχουν και inst...
Ν τα κάνεις τι ρε τύπε? Νομίζεις ότι θα την γαμήσεις έτσι απλά? Πολύ φαντασία έχετε μερικοίΓεια σ φιλε , μπορεις να στειλεις πμ τα στοιχεια της δεσποινιδας
και αν σου πουμε θα ειναι ευκολα μετα εκαλησπερα μαγκες μου καλο μηνα εχουμε τιποτα απο Γιαννενα κανενα μιλφακι ειμαι 27 χρονων γουσταρω πολυ τις μεγαλυτερες αλλα δυσκολα εδω Γιαννενα ξερει κανεις τιποτα??
Παρακαλω πολυ στέιλτε και σε μ,ένα ένα pm ~!!!Στείλε π.μ τα 2-3 να σου στείλω 4-5 από Αθήνα
Μπουγάτσες με.. ΚιμάΚαλησπέρα μαγκες,έχουμε τίποτα καλό από Θεσσαλονίκη;
αμα θελετε μην λετε δεν ειστε υποχρεωμενοι δεν ζητησα και κατι υπερβολικοκαι αν σου πουμε θα ειναι ευκολα μετα ε
Στειλε και απο εδω κανενα μιλφακι αδερφε , σε εμας τους 30αρηδες που μας αρεσουν πολυ αυτες οι καυλιαρες !!!και αν σου πουμε θα ειναι ευκολα μετα ε