You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Milfs στο Facebook
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Infected_Mushroom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 943
- Εμφανίσεις 465K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΕγινεΚαλησπερα στειλε και εδω να δουμε τι ειναι.ευχαριστω pelma
Επειδη εδω και 15 σελιδες βλεπω ενα μελος να ποσταρει μια τυχαια γκομενα ανω των 40+ στο ινστα χωρις λογο.....παρτε μια σημερινη συνομηλια με 40+ μιλφακι ανω του μετριου εμφανισιακα απο φουμπου
Για να μαθετε να καβλαντιζετε τις 40αρες+ ,οπως καταλαβαινετε θα τη γαμησω τη μιλφαρα δειτε το like που μου εκανε στο τελος επειδη εχω βρεθει σε παρομιες καταστασεις πρεπει να τα κανω ολα λαθος για να μη γαμησω
Ειδατε πως το παιζω σοβαρος και θελω να σε γνωρισω,εγω δεν παιζω ειμαι ειλικρινης κτλπ,ψοφανε τα μουνια για τετοια
Και το τσατ ειχε και συνεχεια φυσικα....
Για να μαθετε να καβλαντιζετε τις 40αρες+ ,οπως καταλαβαινετε θα τη γαμησω τη μιλφαρα δειτε το like που μου εκανε στο τελος επειδη εχω βρεθει σε παρομιες καταστασεις πρεπει να τα κανω ολα λαθος για να μη γαμησω
Ειδατε πως το παιζω σοβαρος και θελω να σε γνωρισω,εγω δεν παιζω ειμαι ειλικρινης κτλπ,ψοφανε τα μουνια για τετοια
Συνημμένα
Επειδη εδω και 15 σελιδες βλεπω ενα μελος να ποσταρει μια τυχαια γκομενα ανω των 40+ στο ινστα χωρις λογο.....παρτε μια σημερινη συνομηλια με 40+ μιλφακι ανω του μετριου εμφανισιακα απο φουμπου
Και τι έγινε τελικά;
φίλε κι εσύ τυχαία 40+ μας μοστράρεις. Είπες την ιστορία σου κι από τη μεριά μου πολλές ευχές να την φας την τύπισσα.Επειδη εδω και 15 σελιδες βλεπω ενα μελος να ποσταρει μια τυχαια γκομενα ανω των 40+ στο ινστα χωρις λογο.....παρτε μια σημερινη συνομηλια με 40+ μιλφακι ανω του μετριου εμφανισιακα απο φουμπου
και εγω σου ειχα στειλει παλιοτερα μηνυμα για αυτην αν δεν κανω λαθος,ενταξει μια ανω του μετριου εμφανισιακα κλασατη 40+ ειναι αλλα μεχρι εκει,επειδη εχει γαμηθει το θεμα τελειως με τα στειλε μου μηνυμα κτλπφίλε κι εσύ τυχαία 40+ μας μοστράρεις. Είπες την ιστορία σου κι από τη μεριά μου πολλές ευχές να την φας την τύπισσα.
ακομα δεν την εχω συναντησει μεσα στην εβδομαδαΚαι τι έγινε τελικά;
δεν τα χαλάσουμε σ' αυτό. Πάντως δεν θα πρότεινα κάποια χάλια μιλφ, αλλά μόνο κάποια που αξίζει. Το εννοώ εύχομαι να την φα τη δικιά σου. Καλή τύχηκαι εγω σου ειχα στειλει παλιοτερα μηνυμα για αυτην αν δεν κανω λαθος,ενταξει μια ανω του μετριου εμφανισιακα κλασατη 40+ ειναι αλλα μεχρι εκει,επειδη εχει γαμηθει το θεμα τελειως με τα στειλε μου μηνυμα κτλπ
ακομα δεν την εχω συναντησει μεσα στην εβδομαδα
sperman007
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2021
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Έτσι όπως γίναμε ρε χυστες, στείλτε και σε εμένα
Στείλε φίλεΕστειλα για τη μιλφαρα
χύσε χύσε κάτι θα μείνει για τις μιλφάρεςΈτσι όπως γίναμε ρε χυστες, στείλτε και σε εμένα
έγινεΣτείλε φίλε
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.588
- Πόντοι
- 1.436
Εγώ πάντως το Σάββατο γαμησα ένα μιλφονι 10 χρόνια μεγαλύτερο μου.
Δεν είναι εύκολο.
Μιλαγαμε 1 μήνα, είχαμε ξαναβγεί άλλη μια φορά χωρίς να φτάσουμε τέλος πάρα μόνο κάτι χαμουρεματα αλλά ρε μάγκες ψιλοκολλανε.
Θέλει προσοχή.
Με αυτή έφτασα σε σημείο να της πω να σταματήσουμε να μιλάμε γιατί ένιωθα ότι όσο έβλεπε ότι δεν το έβλεπα σοβαρά στεναχωριοταν.
Και τελικά μου είπε να βγούμε το Σάββατο χωρίς να πούμε το παραμικρό πάρα μόνο να περάσουμε καλα
Δεν είναι εύκολο.
Μιλαγαμε 1 μήνα, είχαμε ξαναβγεί άλλη μια φορά χωρίς να φτάσουμε τέλος πάρα μόνο κάτι χαμουρεματα αλλά ρε μάγκες ψιλοκολλανε.
Θέλει προσοχή.
Με αυτή έφτασα σε σημείο να της πω να σταματήσουμε να μιλάμε γιατί ένιωθα ότι όσο έβλεπε ότι δεν το έβλεπα σοβαρά στεναχωριοταν.
Και τελικά μου είπε να βγούμε το Σάββατο χωρίς να πούμε το παραμικρό πάρα μόνο να περάσουμε καλα
Giourkas23
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Διαγραμμένο μέλος 228662
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οποιος εχει μιλφ καλο ας στειλει πμ εχω και εγω
Εστειλα@pelma αν μπορείς στείλε και απο εδώ!θενκσ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οκστείλε και εδω ρε φίλε!!!
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Δεν έχω καταλάβει.
Παίρνετε όλοι στοιχεία μιας milf για να κάνετε τι; Να της την πέσετε στο FB?
Και οι 100 μαζί;
Άμα της σφυρίξει κάποιος τα στοιχεία αυτονού που την έβγαλε στο κλαρί στο μπου, θα τον περάσει σουβλάκι καλαμάκι μέχρι τη δευτέρα παρουσία...
Και οι 100 μαζί;
Άμα της σφυρίξει κάποιος τα στοιχεία αυτονού που την έβγαλε στο κλαρί στο μπου, θα τον περάσει σουβλάκι καλαμάκι μέχρι τη δευτέρα παρουσία...
Έλα μου ντε!Δεν έχω καταλάβει.
Και οι 100 μαζί;
Και εγώ δεν καταλαβαίνω τι γίνεται στις τελευταίες σελίδες. Δίνονται σε pm πληροφορίες για μιλφ που εκδίδονται ή γενικά και αόριστα δίνεται το facebook καυλιάρικων μιλφ;
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.181
- Πόντοι
- 1.056
Οι περισσότεροι είναι ότι να'ναι,φατε μάτια ψάρια και καυλαντισμα,είχα προτείνει πριν κάνα μήνα ανταλλαγή εδώ με κάποια που ξέρω και προσωπικά και όποιος πήγαινε συστημένος όχι στο τυχαίο και μου έστελναν άτομα που ούτε είχαν δει από κοντά αν υπηρχανΈλα μου ντε!
Και εγώ δεν καταλαβαίνω τι γίνεται στις τελευταίες σελίδες. Δίνονται σε pm πληροφορίες για μιλφ που εκδίδονται ή γενικά και αόριστα δίνεται το facebook καυλιάρικων μιλφ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις