Φίλε μου καλησπέρα, μπορείς να στείλεις κ σε μένα?Επειδή κάποιοι ενοχλούνται προτιμώ να μην απαντήσω ξανα δημόσια. Οποίος θελει με μήνυμα. Επομένως τελος απο εδώ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φίλε μου καλησπέρα, μπορείς να στείλεις κ σε μένα?Επειδή κάποιοι ενοχλούνται προτιμώ να μην απαντήσω ξανα δημόσια. Οποίος θελει με μήνυμα. Επομένως τελος απο εδώ
μα τι στέλνετε ρε παιδιά μ έχει φάει η αγωνίαΕγινε. Στελνω για τη μιλφαρα
Ανταλλάσσουν τάπεςμα τι στέλνετε ρε παιδιά μ έχει φάει η αγωνία
Πολύ σωστος!!!!Ρε μάγκες έχουμε χαζέψει με αυτά τα Facebook kai ta insta μαλθακοί αυνανιστες. Οποίος γουστάρει μιλφακια ας περιποιηθεί ας αρωματιστεί και ας πάει στο ναό του Μίλφ Σκλαβενίτη ας ρωτάει μιλφακια οδηγίες γι τίποτα προϊόντα ας πιάσει κουβέντα, επίσης θέατρα είναι γεμάτα με παρέες μόνες τους Μίλφ, επίσης εναλλακτικά μπαρ που παίζουν τζαζ η μέρη τα οποία δεν είναι ιν που πάνε φαντασμένες ξινομουνες ώστε να βγάλουν 50 φοτο για ινστα, χαλαρα καφέ επίσης της πουτανας γίνεται με μιλφακια που απολαμβάνουν μοσχάτο νταστι κ σοκολάτες βιενουα, σε διαφορεσ εκδηλώσεις δήμων εκεί να δείτε τι γίνεται , καντε βόλτες ρε μάγκες στις βιτρίνες που απευθύνονται σε μιλφακια ρωτήστε τη γνώμη της για ένα φουλάρι η οτιδιποτε που θέλετε ν πάρετε σε μια εγκάρδια φίλη δείχνει κιόλας ότι σκέφτεστε τις γυναίκες κ ενδιαφέρεστε για το καλύτερο ζητώντας τη γνώμη της . Δε ξέρω τι άλλο να πω δηλαδή τι καραγκιοζιλίκι είναι αυτό με τα fb τι περιμένετε να σας στείλε έλα καυλαρε μόλις έφυγε ο μλκς για δουλειά έλα να με σκίσεις η μήπως θεωρείται καλησπέρα κούκλα είμαι ο Γιώργος 42 από Αθήνα μόνος και πάνω όλα σοβαρός κ καθαρός με κλασική φοτο πάνω σ βράχο με θέα τη θάλασσα και μια μηχανή. Τεσπα έξω είναι τα μουνια κ αναρωτιούνται που είναι οι επιβήτορες αλλά αυτοί είναι σπίτι πληρώνουν onlyfans και αγοράζουν κάτι tokens σε σαιτ γνωριμιών .:.. Ξυπνάτε ρεεεεέ
Γαμηθηκαν στα likeΚαι τι έγινε τελικά;
Φίλε στείλε μου το και εμένα αν μπορείςΕπειδή κάποιοι ενοχλούνται προτιμώ να μην απαντήσω ξανα δημόσια. Οποίος θελει με μήνυμα. Επομένως τελος απο εδώ
Εσυ ποσο εισαι φιλος;Παιδες μια χαρα γινεται παιχνιδι με μιλφ ακομα μεσω φουμπου ορεξη για καυλαντισμα να εχεις και υπομονη....εδω με μια 50αρα+ που εχει γιο τρια χρονια μικροτερο απο εμενα σημερα,εννοειται μου ηταν αγνωστη....το θεμα σε αυτες τις ηλικιες να μιλας ωραια στην αρχη μετα ολα παιρνουν το δρομο τους....ψαχτητε και αφηστε τα στειλε μου μηνυμα για μια γκομενα ολο το θεμα....εντωμεταξυ η τυπισσα φαινεται τελειως θειτσα σε στυλ και εχει ενα σωμα για την ηλικιας της 8/10 απο τις φωτο με τα εσωρουχα που μου εστειλε,κρυμμενος θησαυρος....αντε να περιμενω εως το βραδυ...
33 αλλα ξερω να καβλαντιζω καλα....μη κοιτας αυτην την συνομιλια καθομαι και γραφω ωρες πιπες στο τσατ αλλα εχω πλεον σχετικη εμπειρια και ξερω πως να τις διαχειριστω και το σημαντικοτερο τι θελουν να ακουσουν....Εσυ ποσο εισαι φιλος;
φωτο το βραδυ θα βαλω βαριεμαι να καθομαι τωρα να τις επεξεργαζομαι....Εμεις δε βλέπουμε εσώρουχα όμως
ωραίος. Οι μιλφάρες είναι δύναμη.Παιδες μια χαρα γινεται παιχνιδι με μιλφ ακομα μεσω φουμπου ορεξη για καυλαντισμα να εχεις και υπομονη....εδω με μια 50αρα+ που εχει γιο τρια χρονια μικροτερο απο εμενα σημερα,εννοειται μου ηταν αγνωστη....το θεμα σε αυτες τις ηλικιες να μιλας ωραια στην αρχη μετα ολα παιρνουν το δρομο τους....ψαχτητε και αφηστε τα στειλε μου μηνυμα για μια γκομενα ολο το θεμα....εντωμεταξυ η τυπισσα φαινεται τελειως θειτσα σε στυλ και εχει ενα σωμα για την ηλικιας της 8/10 απο τις φωτο με τα εσωρουχα που μου εστειλε,κρυμμενος θησαυρος....αντε να περιμενω εως το βραδυ...
33 αλλα ξερω να καβλαντιζω καλα....μη κοιτας αυτην την συνομιλια καθομαι και γραφω ωρες πιπες στο τσατ αλλα εχω πλεον σχετικη εμπειρια και ξερω πως να τις διαχειριστω και το σημαντικοτερο τι θελουν να ακουσουν....
φωτο το βραδυ θα βαλω βαριεμαι να καθομαι τωρα να τις επεξεργαζομαι....
φιλε εδω μιλαμε για μιλφ αν δεν καταλαβες,προφανως δεν τα γραφω για κατορθωμα αλλα οτι μπορεις να βρεις γιατι σε αυτο το θεμα εχει γραφτει οτι δεν γινεται παιχνιδι...τύπε σόρρυ κιόλας, 30αρης να βγάλει 50άρα+ δεν το λες και μεγάλο κατόρθωμα
φιλε εδω μιλαμε για μιλφ αν δεν καταλαβες,προφανως δεν τα γραφω για κατορθωμα αλλα οτι μπορεις να βρεις γιατι σε αυτο το θεμα εχει γραφτει οτι δεν γινεται παιχνιδι...
Εγώ????Εστειλα μήνυμα
Μ' ενδιαφέρει η φάση. Παίζει, ή το 'χεις αποκλειστικότητα;Παιδες μια χαρα γινεται παιχνιδι με μιλφ ακομα μεσω φουμπου ορεξη για καυλαντισμα να εχεις και υπομονη....εδω με μια 50αρα+ που εχει γιο τρια χρονια μικροτερο απο εμενα σημερα,εννοειται μου ηταν αγνωστη....το θεμα σε αυτες τις ηλικιες να μιλας ωραια στην αρχη μετα ολα παιρνουν το δρομο τους....ψαχτητε και αφηστε τα στειλε μου μηνυμα για μια γκομενα ολο το θεμα....εντωμεταξυ η τυπισσα φαινεται τελειως θειτσα σε στυλ και εχει ενα σωμα για την ηλικιας της 8/10 απο τις φωτο με τα εσωρουχα που μου εστειλε,κρυμμενος θησαυρος....αντε να περιμενω εως το βραδυ...
Τύπε ακόμη την επεξεργασία κάνεις;φωτο το βραδυ θα βαλω βαριεμαι να καθομαι τωρα να τις επεξεργαζομαι....