staurosgmmilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
καλησπερα μαγκες μου καλο μηνα εχουμε τιποτα απο Γιαννενα κανενα μιλφακι ειμαι 27 χρονων γουσταρω πολυ τις μεγαλυτερες αλλα δυσκολα εδω Γιαννενα ξερει κανεις τιποτα??
και αν σου πουμε θα ειναι ευκολα μετα εκαλησπερα μαγκες μου καλο μηνα εχουμε τιποτα απο Γιαννενα κανενα μιλφακι ειμαι 27 χρονων γουσταρω πολυ τις μεγαλυτερες αλλα δυσκολα εδω Γιαννενα ξερει κανεις τιποτα??
Παρακαλω πολυ στέιλτε και σε μ,ένα ένα pm ~!!!Στείλε π.μ τα 2-3 να σου στείλω 4-5 από Αθήνα
Μπουγάτσες με.. ΚιμάΚαλησπέρα μαγκες,έχουμε τίποτα καλό από Θεσσαλονίκη;
αμα θελετε μην λετε δεν ειστε υποχρεωμενοι δεν ζητησα και κατι υπερβολικοκαι αν σου πουμε θα ειναι ευκολα μετα ε![]()
Στειλε και απο εδω κανενα μιλφακι αδερφε , σε εμας τους 30αρηδες που μας αρεσουν πολυ αυτες οι καυλιαρες !!!και αν σου πουμε θα ειναι ευκολα μετα ε![]()
παίκτη συμφωνώ απόλυτα. Τον τελευταίο καιρό έχω αραιώσει το Insta ενώ έχω σταματήσει να ακολουθώ καινούριες παρουσίες. Ποιο το νόημα άλλωστε;Περισσότερο "στο ντούκου" θα περνούσε αν ανέβαζες τις φωτογραφίες της κατευθείαν χωρίς πολλά-πολλά και άφηνες τους πρόθυμους να ψάχνονται, παρά αυτό το κυνήγι που ξεκίνησε.
Ειδικά απίστευτοι είναι οι τύποι που λένε στείλε να της στείλω μήνυμα απ'το πουθενά. Όπως πολύ σωστά είπε κάποιος παραπάνω, έτσι χαλάει πάντα η φάση με κάθε καυλιάρα που προσφέρει θέαμα. Της την πέφτουν σαράντα άκυροι με ξεκάρφωτο τρόπο και μαζεύεται (στην καλύτερη), ή (στην χειρότερη) θα ψάξει να βρει από πού έγινε γνωστή και θα'χει τον νου της.
Κομμώτρια μιλφ δυο στενά παρακάτω από εμένα κερνούσε καθημερινά σέξυ εμφανίσεις. Είχε την "ατυχία" να'χει το κομμωτήριο πάνω σε ήσυχο δρόμο απ'όπου προτιμούν τα παιδιά απ'το λύκειο παραδίπλα να γυρνάνε σπίτι. Την πέτυχαν μια-δυο-πέντε φορές στις ομορφιές της, την στάμπαραν, άρχισαν να κάνουν καγκουριές όποτε περνούσαν έξω απ'το μαγαζί της. "Είσαι καύλα" της έγραψαν με μαρκαδόρο στην ταμπέλα, ένας της έκανε πέσιμο κανονικό, έγινε σούσουρο στη γειτονιά.
Το'μαθε κι ένας παλιός μπουζουξής, με μούρη σκαμμένη από την νύχτα και τις καταχρήσεις, της έστελνε κάθε μέρα λουλούδια για μια βδομάδα. Του έριξε άκυρο κι εκείνου, και από τότε φοράει κάτι θείτσικα ρούχα, έβαλε και μια καλαμωτή με πράσινο δίχτυ στην γωνία όπου καθόταν και κάπνιζε, για να μισοκρύβεται.
Σκατά, μας έκοψε το μάτι ολωνών. Έξω που την πέτυχα για καφέ όμως ήταν σινιέ. Η γυναίκα το'χε δηλαδή, αλλά την έπρηξαν οι άκυροι.
φιλε αν μπορεις δωσε πληροφοριες για το κομμωτηριοΠερισσότερο "στο ντούκου" θα περνούσε αν ανέβαζες τις φωτογραφίες της κατευθείαν χωρίς πολλά-πολλά και άφηνες τους πρόθυμους να ψάχνονται, παρά αυτό το κυνήγι που ξεκίνησε.
Ειδικά απίστευτοι είναι οι τύποι που λένε στείλε να της στείλω μήνυμα απ'το πουθενά. Όπως πολύ σωστά είπε κάποιος παραπάνω, έτσι χαλάει πάντα η φάση με κάθε καυλιάρα που προσφέρει θέαμα. Της την πέφτουν σαράντα άκυροι με ξεκάρφωτο τρόπο και μαζεύεται (στην καλύτερη), ή (στην χειρότερη) θα ψάξει να βρει από πού έγινε γνωστή και θα'χει τον νου της.
Κομμώτρια μιλφ δυο στενά παρακάτω από εμένα κερνούσε καθημερινά σέξυ εμφανίσεις. Είχε την "ατυχία" να'χει το κομμωτήριο πάνω σε ήσυχο δρόμο απ'όπου προτιμούν τα παιδιά απ'το λύκειο παραδίπλα να γυρνάνε σπίτι. Την πέτυχαν μια-δυο-πέντε φορές στις ομορφιές της, την στάμπαραν, άρχισαν να κάνουν καγκουριές όποτε περνούσαν έξω απ'το μαγαζί της. "Είσαι καύλα" της έγραψαν με μαρκαδόρο στην ταμπέλα, ένας της έκανε πέσιμο κανονικό, έγινε σούσουρο στη γειτονιά.
Το'μαθε κι ένας παλιός μπουζουξής, με μούρη σκαμμένη από την νύχτα και τις καταχρήσεις, της έστελνε κάθε μέρα λουλούδια για μια βδομάδα. Του έριξε άκυρο κι εκείνου, και από τότε φοράει κάτι θείτσικα ρούχα, έβαλε και μια καλαμωτή με πράσινο δίχτυ στην γωνία όπου καθόταν και κάπνιζε, για να μισοκρύβεται.
Σκατά, μας έκοψε το μάτι ολωνών. Έξω που την πέτυχα για καφέ όμως ήταν σινιέ. Η γυναίκα το'χε δηλαδή, αλλά την έπρηξαν οι άκυροι.
Στείλε κ σε μαςH μιλφαρα κερνάει στο Instagram
Στείλε και εδώ σύντροφεαν ήταν επαγγελματίας ή του χώρου θα το έκανα. Τώρα όχι. Μονο όποιος ενδιαφέρεται.
Για πες και σε εμενα ρε συντροφε. Ψαχνομαι και εγω για μιλφακια.δες μνμ
ΟΝΣΓΒυζάρες XXL
Ξέρουμε κα΄τι για το μανουλομάνουλο;Τα μπαλκόνια της μιλφαρας
Για να σε δούμε!!!Οποίος θέλει μιλφ ας στείλει μηνυμα..
Αυτή ποια είναι;Τα μπαλκόνια της μιλφαρας
Φιλαράκι αν θες και από δωΟποίος θέλει μιλφ ας στείλει μηνυμα..