Εγώ πάντως το Σάββατο γαμησα ένα μιλφονι 10 χρόνια μεγαλύτερο μου.
Δεν είναι εύκολο.
Μιλαγαμε 1 μήνα, είχαμε ξαναβγεί άλλη μια φορά χωρίς να φτάσουμε τέλος πάρα μόνο κάτι χαμουρεματα αλλά ρε μάγκες ψιλοκολλανε.
Θέλει προσοχή.
Με αυτή έφτασα σε σημείο να της πω να σταματήσουμε να μιλάμε γιατί ένιωθα ότι όσο έβλεπε ότι δεν το έβλεπα σοβαρά στεναχωριοταν.
Και τελικά μου είπε να βγούμε το Σάββατο χωρίς να πούμε το παραμικρό πάρα μόνο να περάσουμε καλα
Ωραίος φίλε, τα έχω γράψει και εγώ.
Αν εισαι σχετικά εμφανίσιμος, ξερεις να επικοινωνείς και να φερεσαι σωστά, θα εχεις επιτυχίες και με μιλφ*.
Προσεγγίζονται με τον κατάλληλο τρόπο και μετά ανοίγει ο δρόμος αν και θέλει υπομονή...
Ειδικά για ηλικίες 30-40 ξερογλυφονται αρκετά μιλφ και gilf να ξέρετε...
Τωρα αν κυκλοφορείτε σαν λέτσοι ή μπαίνετε εδώ και ρωτάτε πως να ρίξετε γυναίκα η τους την πεφτετε με τη μία και τους λετε για σεξ με το καλημέρα, τότε παιδιά δεν κάνετε για αυτη τη δουλειά, καλύτερα μεινετε στο πληρωμένο.
Επίσης και οι αποτυχίες είναι στο πρόγραμμα, δεν ειναι παντα οτι ολες σου καθονται.... Απλα προχωράς και πας στην επόμενη.
* Μιλάμε για μιλφ και για γυναίκες γενικά που ειναι διαθέσιμες πάντα έτσι, κατα κύριο λόγο χωρισμένες/ελεύθερες....
Με παντρεμμένες θελει πολυ μεγαλη προσοχή και μόνο αν σας δωσει σημάδι η άλλη χωθείτε, αλλιώς μην στέλνετε μαλακίες μπορει να εκτεθείτε ασχημα και να τρεχετε.... Συμβουλή απλά...