Ναι!!! Καλησπερα παιδια
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ειμαι !!!! τι εχουμε εδω?
μπραβο βρε παιδι μου ετσι εισαι ωραιος και ανετος
δωσε την γυναικα στο παιδι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MILF- Παντρεμένη συνάδελφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ALHTHS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Φιλαρακο σε κωβω χλομο να γαμισεις (αν και στο ευχομαι απο καρδιας)
Δυσκολη φαση απο αποψη χρονου , τοπου , χωρου........
Μην την βλεπεις ανετη (δεν νομιζω οτι ειναι απο πουτανια) ειναι μαλον οτι εχει παραγνωριστει με ολους λογω του συζηγου........
Αυτα
Μακρυα απο την γυναικα μου ρε αλητη
Δυσκολη φαση απο αποψη χρονου , τοπου , χωρου........
Μην την βλεπεις ανετη (δεν νομιζω οτι ειναι απο πουτανια) ειναι μαλον οτι εχει παραγνωριστει με ολους λογω του συζηγου........
Αυτα
Μακρυα απο την γυναικα μου ρε αλητη
φοβερη ατακα...αμα σου δωσει το τηλ. εχω το 2 νουμερο στη σειρα...οπως βλεπεις φιλε μαλλον δεν θα γαμησεις.δεν μας στελνεις το τηλεφωνακι της μπας και γαμησουμ εμεις να σου πουμε και εντυπωσεις????
το τεστ της Καμαρας να κανεις...Ναι!!! Καλησπερα παιδια
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ειμαι !!!! τι εχουμε εδω?
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.320
- Πόντοι
- 12.056
Προσπάθησε να το ξεχάσεις. Δεν έχεις τίποτε με το μέρος σου. Τον ξέρουν όλοι!!! Επίσης είσαι ο νεότερος στη δουλειά Δεν σε ξέρει σχεδόν καθόλου. Πως θα σε εμπιστευθεί ότι δεν θα βγεις να το διατυμπανίσεις; Αλλά ακόμη και αυτή να σε εμπιστευθεί, εσύ γιατί την εμπιστέυεσαι; Εάν στραβώσει κάτι, δεν έχεις τρόπο διαφυγής. Ξέρει το κινητό σου, το σταθερό σου, που μένεις, που δουλεύεις. Και το χειρότερο!!! Μπορεί να τα μάθει ανά πάσα στιγμή ο άνδρας της. Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις άσχημες καταστάσεις στον τόπο εργασίας σου; Από μούτρα και δυσάρεστες συναντήσεις μέχρι κλάματα και φωνες; Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα. Εάν κολλήσει; Πως θα την ξεκολλήσεις μετά; Θα περιμένεις να πάρει σύνταξη;
Και τελευταίο και σημαντικότερο: Σκέψου τι απάντηση θα δόσεις στον επόμενο εργοδότη σου εάν σε ρωτήσει γιατί έφυγες από την προηγούμενη δουλειά σε περίπτωση που γίνει το χειρότερο.
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Πόσω μάλλον που δεν ξέρεις ακόμη τι παίζει εκεί μέσα.
Ή αλλιώς, όπως είπε και ο προλαλήσας: Do not buy your meat where you buy your bread!
Ένας Φυλήςυχος Πολίτης
ALHTHS...Ακου τον κυριο πιο πανω..τα λεει πολυ καλα... ;)
κ γω της ιδιας αποψης ειμαι.Προσυπογραφω στον προλαλησαντα......οχι μαλακιεs μεσα στη δουλεια.......Εχει τοσο απλετο χωρο εξω....να φαν κι οι κοτεs....
Δίκιο έχετε αλλά όπως είχε πει σε άλλο θέμα ο φίλτατος ric flair "μπορώ να αντισταθώ στα πάντα εκτός από το πειρασμό". Δύσκολα τα πράγματα φίλεκ γω της ιδιας αποψης ειμαι.
Επισκέπτης
αμα σου τριβεται και σε σταματαει οπως λες μπορει και να γουσταρει μπορει απλως να θελει να ικανοποιησει τον εγωισμο της.μαλλον το δευτερο αφου εισαι ο μικροτερος εκει μεσα και οι αλλοι τη γραφουν...σκεψου το κι ετσι...αμα ηθελε να γαμηθει δε θα στο δειχνε?η μηπως ειναι καμμια κοπελιτσα και θελει να σε ταλαιπωρησει?...Καλημέρα.
Δουλεύω σε μια μεγάλη τεχνική εταιρία που η πλειοψηφία του κόσμου είναι άντρες. Οι γυναίκες ελάχιστες. Έχουμε 3 γραμματείς στο δικό μου τμήμα οι οποίες είναι από 45-55 χρόνων. Για αυτή που ενδιαφέρομαι είναι η 45αρα,φοβερό σώμα, πολύ γλυκιά στο πρόσωπο και πάντα καλοντυμένη. Εγώ είμαι ο πιο νέος στην εταιρία και παρατήρησα ότι όχι μόνο δεν της την πέφτουνε αλλά δεν την σχολιάζει. Ο λόγος είναι ότι ο άντρας της είναι πρώην συνάδελφος και όλοι τον σέβονται. Στο ζουμί τώρα.
Θέλω να την ξεσκίσω..με αυτά που φορά!! Έχω καταλάβει ότι πάντα μπαίνει στο γραφείο μας για να μας πει ένα γεια( για να δούμε τι φορά) ,πάντα μου είναι χαμογελαστή ενώ στους άλλους όχι και όταν μιλάμε οι δύο μας όλο χαιδεύει τα μαλλιά της… αλλά δεν μου δίνει κάτι ,μια σπόντα για να πιαστώ!! Σε ότι και να συζητούμε.Με παίζει και με σταμάτα τόσο διακριτικά που μένω ….με την καύλα..
Γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο για να εκμαιεύσω διακριτικά αν γουστάρει ?
Να πάω έτσι , θα πηγαινά αν την γνώριζα από κάπου αλλού. Στην δουλειά δεν είναι έυκολο…
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δίκιο έχετε αλλά όπως είχε πει σε άλλο θέμα ο φίλτατος ric flair "μπορώ να αντισταθώ στα πάντα εκτός από το πειρασμό". Δύσκολα τα πράγματα φίλε
δεν διαφωνω......ομωs επειδη πιθανον να παιζειs με το ψωμακι σου χρειαζεται και δευτερη σκεψη....Στη δικια μου δουλεια τουs επιασαν στον καμπινε να πεοθηλαζονται....τωρα ειναι τεωs εργαζομενοι.....τεωs συναδελφοι....γι αυτο το λεω...
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
φιλε προσοχη στον χωρο της δουλειας,εκτος και αν δεν σε νοιαζει,συνηθως κατα 99% θα γινει μαλακια
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
οπως βλεπεις φιλε μαλλον δεν θα γαμησεις.δεν μας στελνεις το τηλεφωνακι της μπας και γαμησουμ εμεις να σου πουμε και εντυπωσεις????
Μιλαμε το κορυφαιο post ετσι?
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Βασικα η πραγματικοτητα ειναι αυτή:
Αν μια γυναικα θελει να γαμηθει μαζι σου, θα γαμηθει.
Ανεξαρτήτως τι κανεις ή δεν κανεις.
Αν μια γυναικα δεν θελει να γαμηει μαζι σου, δεν θα γαμηθει.
σαν παλια ελληνικη κωμωδια. . . πολυ γελιο με πολυ απλα πραγματα....Μιλαμε το κορυφαιο post ετσι?
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα,αμα θελη(γουσταρη) η γυναικα να γαμηθη θα γαμηθη,δεκα φυλακες να εχει παλι θα βρη τροποΒασικα η πραγματικοτητα ειναι αυτή:
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
αν θελει απλα να γαμηθει ενταξει ( σπανιο βεβαια ) ... το προβλημα ειναι το μετα και η σχεση στον εργασιακο χωρο.... εκει μπλεκουν τα πραγματα και αν τελικα τελειωσει η 'σχεση' τι επιπτωσεις θα εχει αυτο στην συνεργασια σας...... σκεψου τα λιγακι ολα αυτα
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
συμφωνω με λαγουδακι.το εχω παθει στη δουλεια και εγινε μαλακια
Το ίδιο έχω πάθει κι εγώ με συνάδελφο στη δουλειά, αλλά είναι παιχνίδι μόνο. Δεν υπάρχει περίπτωση για ένα πήδημα η άλλη να ρισκάρει να διαλύσει το σπίτι της. Γιατί μη μου πείτε ότι εμείς οι κουφάλες δε μιλάμε - παράρτημα θα βγει.
Μουνάρα 45άρα με τις βυζάρες της να ανεβοκατεβαίνουν σε κάθε της κίνηση που έλεγε και ο Τζίμης στο Hard core - μ' έχει πεθάνει η πουτάνα.
Μουνάρα 45άρα με τις βυζάρες της να ανεβοκατεβαίνουν σε κάθε της κίνηση που έλεγε και ο Τζίμης στο Hard core - μ' έχει πεθάνει η πουτάνα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 6K