Νέα

MILF- Παντρεμένη συνάδελφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ALHTHS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ALHTHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα.
Δουλεύω σε μια μεγάλη τεχνική εταιρία που η πλειοψηφία του κόσμου είναι άντρες. Οι γυναίκες ελάχιστες. Έχουμε 3 γραμματείς στο δικό μου τμήμα οι οποίες είναι από 45-55 χρόνων. Για αυτή που ενδιαφέρομαι είναι η 45αρα,φοβερό σώμα, πολύ γλυκιά στο πρόσωπο και πάντα καλοντυμένη. Εγώ είμαι ο πιο νέος στην εταιρία και παρατήρησα ότι όχι μόνο δεν της την πέφτουνε αλλά δεν την σχολιάζει. Ο λόγος είναι ότι ο άντρας της είναι πρώην συνάδελφος και όλοι τον σέβονται. Στο ζουμί τώρα.
Θέλω να την ξεσκίσω..με αυτά που φορά!! Έχω καταλάβει ότι πάντα μπαίνει στο γραφείο μας για να μας πει ένα γεια( για να δούμε τι φορά) ,πάντα μου είναι χαμογελαστή ενώ στους άλλους όχι και όταν μιλάμε οι δύο μας όλο χαιδεύει τα μαλλιά της… αλλά δεν μου δίνει κάτι ,μια σπόντα για να πιαστώ!! Σε ότι και να συζητούμε.Με παίζει και με σταμάτα τόσο διακριτικά που μένω ….με την καύλα..
Γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο για να εκμαιεύσω διακριτικά αν γουστάρει ?
Να πάω έτσι , θα πηγαινά αν την γνώριζα από κάπου αλλού. Στην δουλειά δεν είναι έυκολο…

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
881
Πόντοι
6.755
never get your meat where you get your bread
Καλημέρα.
Δουλεύω σε μια μεγάλη τεχνική εταιρία που η πλειοψηφία του κόσμου είναι άντρες. Οι γυναίκες ελάχιστες. Έχουμε 3 γραμματείς στο δικό μου τμήμα οι οποίες είναι από 45-55 χρόνων. Για αυτή που ενδιαφέρομαι είναι η 45αρα,φοβερό σώμα, πολύ γλυκιά στο πρόσωπο και πάντα καλοντυμένη. Εγώ είμαι ο πιο νέος στην εταιρία και παρατήρησα ότι όχι μόνο δεν της την πέφτουνε αλλά δεν την σχολιάζει. Ο λόγος είναι ότι ο άντρας της είναι πρώην συνάδελφος και όλοι τον σέβονται. Στο ζουμί τώρα.
Θέλω να την ξεσκίσω..με αυτά που φορά!! Έχω καταλάβει ότι πάντα μπαίνει στο γραφείο μας για να μας πει ένα γεια( για να δούμε τι φορά) ,πάντα μου είναι χαμογελαστή ενώ στους άλλους όχι και όταν μιλάμε οι δύο μας όλο χαιδεύει τα μαλλιά της… αλλά δεν μου δίνει κάτι ,μια σπόντα για να πιαστώ!! Σε ότι και να συζητούμε.Με παίζει και με σταμάτα τόσο διακριτικά που μένω ….με την καύλα..
Γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο για να εκμαιεύσω διακριτικά αν γουστάρει ?
Να πάω έτσι , θα πηγαινά αν την γνώριζα από κάπου αλλού. Στην δουλειά δεν είναι έυκολο…
ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΣΙ ΠΙΤΣΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
με μικρα γραμματα φορεστ να γραφεις οχι κεφαλαια,ειναι στους κανονες του φορουμ.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
να πας και να της πεις " ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΧΥΝΟΥΝ" :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
να πας και να της πεις " ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΧΥΝΟΥΝ"

:2funny: :2funny: :2funny: Λέγονται αυτά σε μία κυρία βρε? Χαχαχαχα.

OP
OP
A

ALHTHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το ξέρω αυτό. Αλλέ με τρώει μέσα ..

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
που θα παει απο  κοντα και ισως ριξει την σποντα αλλα καλητερα να την ριξεις εσυ την σποντα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Προσπάθησε να το ξεχάσεις. Δεν έχεις τίποτε με το μέρος σου. Τον ξέρουν όλοι!!! Επίσης είσαι ο νεότερος στη δουλειά Δεν σε ξέρει σχεδόν καθόλου. Πως θα σε εμπιστευθεί ότι δεν θα βγεις να το διατυμπανίσεις; Αλλά ακόμη και αυτή να σε εμπιστευθεί, εσύ γιατί την εμπιστέυεσαι; Εάν στραβώσει κάτι, δεν έχεις τρόπο διαφυγής. Ξέρει το κινητό σου, το σταθερό σου, που μένεις, που δουλεύεις. Και το χειρότερο!!! Μπορεί να τα μάθει ανά πάσα στιγμή ο άνδρας της. Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις άσχημες καταστάσεις στον τόπο εργασίας σου; Από μούτρα και δυσάρεστες συναντήσεις μέχρι κλάματα και φωνες; Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα. Εάν κολλήσει; Πως θα την ξεκολλήσεις μετά; Θα περιμένεις να πάρει σύνταξη;
Και τελευταίο και σημαντικότερο: Σκέψου τι απάντηση θα δόσεις στον επόμενο εργοδότη σου εάν σε ρωτήσει γιατί έφυγες από την προηγούμενη δουλειά σε περίπτωση που γίνει το χειρότερο.
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Πόσω μάλλον που δεν ξέρεις ακόμη τι παίζει εκεί μέσα.
Ή αλλιώς, όπως είπε και ο προλαλήσας: Do not buy your meat where you buy your bread!

Ένας Φυλήςυχος Πολίτης

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το χειροτερο σε αυτες τις περιπτωσεις δεν ειναι αν θα καταφερεις να την γαμησεις η οχι, αλλα να εισαι σιγουρος οτι δεν θα μαθευτεί στην δουλειά.
Γιατι κατα ενα περιεργο τροπο, ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ μαθευεται.
Ειμαι και προσωπικα παθων(με συναδελφο αλλα οχι παντρεμενη), αλλα και στην εταιρεια που δουλευω σε παρομοιες καταστασεις ετσι γινεται...
Ολο καποιος σε βλεπει και δεν αργει να γινει το κακο.....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
οπως βλεπεις φιλε μαλλον δεν θα γαμησεις.δεν μας στελνεις το τηλεφωνακι της μπας και γαμησουμ εμεις να σου πουμε και εντυπωσεις????

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
φιλε πεσε με τα μουτρα μεσα. ριξε εσυ τη σποντα και φροντισε να το μαθουν κι αλλες στη δουλεια αλλα οχι ευθέως. απλα φροντισε να μην εισαι κι εσυ παντρεμενος εκτος αν δεν σε ενδιαφερει τι θα πει η γυναικα σου.
Αν θες τη γνωμη μου, σου εριξε τη σποντα αλλα εσυ δεν καταλαβες τιποτα. η σποντα ειναι τα μαλια της. αντε και καλα γ.....

apati

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Φιλεε μην απελπιζεσε μπορει να ειναι καμια που το παιζει δηθεν κυρια και στην πραγματικοτητα να βαραει πολυ κερατο στον αντρα της....
Η δικη μου συμβουλη ειναι να μαθεις περισσοτερα για αυτην και γενικα τι καπνο φουμαρει και να την ψυχολογησεις σωστα για να δεις τι θα κανεις.....αυτα!

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
φιλε αλητη ακου εναν παλιο
εχεις αποφασισει οτι την γουσταρεις? αλλα σιγουρα!
τοτε σωστα ομορφα και μαγκιορα ριξε τα ρεστα σου.
αλλα προσεχε σωστα ειπαμε.
να καταλαβει οτι εχει να κανει με αρσενικο που εχει αρχιδια οχι με αρχιδια αρσενικο. θα σε μετρησει αλλιως ετσι.
αλλα μονο εαν εισαι σιγουρος οτι γουσταρεις.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ρε βουρ στον πατσα και χεσε και τις δουλειες και ολα.δουλειες βρισκονται ευκαιρα milf ομως???

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
σωστος ο μαστερ ιωαννης
αλητη θα σε μετρησει ομορφα εαν εισαι αντρας και οχι καληνυχτακιας η αιλοβιουλης.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ναι!!!  Καλησπερα παιδια

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ειμαι !!!!  τι εχουμε εδω?

Stories

Νέο!