dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
γιατι ρε...το Μοναχο ειναι φοβερο...εγω παω απο το 92 εκει....Ρε τυπε στα λογια μου ερχεσαι ομως. Εγω ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μοιραζομαι τη ζωη μου Ελλαδα - Μοναχο.
γιατι ρε...το Μοναχο ειναι φοβερο...εγω παω απο το 92 εκει....Ρε τυπε στα λογια μου ερχεσαι ομως. Εγω ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μοιραζομαι τη ζωη μου Ελλαδα - Μοναχο.
και εγωσου ευχομαι τα καλυτερα φιλε
γιατι ρε...το Μοναχο ειναι φοβερο...εγω παω απο το 92 εκει....
μονο αυτο που υπογραμισα εχει σημασια τυπε μου...η ζωη ειναι μικρη,μην χολοσκας,εχεις χρονια μπροστα σου να τα σκεφτεις κ να τα κανονισεις., τωρα το φθινοπωρο κανονιζω να παω για Oktoberfest, εχω και fuck buddy στην πολη
τι του λες;Ρε τυπε μια χαρα ειναι, τωρα το φθινοπωρο κανονιζω να παω για Oktoberfest, εχω και fuck buddy στην πολη. Αλλο ομως σου λεω εγω.
τι του λες;
τυπε τα θρεντ του μυρωνα παντα προκαλουν αντιδρασειςπαντως ο τιτλος ειναι ακυρος...γιατι ενας μεικτος γαμος χαρακτηριζεται αισχος?
τι μαλακιες του μυρωνα διαβαζουμε γαμω το φελεκι μου,τωρα το ειδα....
τυπε τα θρεντ του μυρωνα παντα προκαλουν αντιδρασεις
αμφιλεγομενη προσωπικοτητα ο μυρων.τυπε τα θρεντ του μυρωνα παντα προκαλουν αντιδρασεις
προσπαθει να βρει προγραμμα για να κρυψει τις μουτσουνες στο βιντεο τυπεΤυπε αυτος δεν ελεγε πως θα ανεβαζε κατι βιντεακια; Ανεβασε τιποτα ή αρκουδες;
αμφιλεγομενη προσωπικοτητα ο μυρων.
γιατι πρεπει να γυρισεις κ με παρεα στην Ελλαδα?
γυρνα κ μονος σου στην τελικη...
Σκουλαρίκι στο δεξι πουστης
Στο αριστερό αριστερος
Αυτά πρέπει να γινόντουσαν σε πλατείες, καφετέριες και τέτοια παρεμφερή. Αν σε σχολείο (γυμνάσιο, λύκειο τουλάχιστον) εμφανιζοταν κάποιος με σκουλαρίκι, δεν νομίζω να ξαναπατούσε μετά!Πριν από λίγο εξήγησα γιατί οι Ροκάδες φοράγαμε το σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί, κι εσύ κατάλαβες ότι στο αριστερό αυτί το φόραγαν τα μέλη της ΚΝΕ, του Ρήγα Φεραίου, οι Αριστεριστές και ίσως και της ΠΑΜΚ. Η λογική έχει κηδευθεί επίσημα.
να αραζει μονος του....
σαν τον τακη
Αυτά πρέπει να γινόντουσαν σε πλατείες, καφετέριες και τέτοια παρεμφερή. Αν σε σχολείο (γυμνάσιο, λύκειο τουλάχιστον) εμφανιζοταν κάποιος με σκουλαρίκι, δεν νομίζω να ξαναπατούσε μετά!
Για να επανέλθουμε στο θέμα, οι γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων είναι άλλη μια ολλανδική ανακάλυψη. Αυτοί ισχυρίζονται ότι είναι πενήντα χρόνια μπροστά!!!
Λάθος νομίζεις. Τόσο στο δικό μου αλλά πολύ περισσότερο απέναντι στο πολυκλαδικό δεν υπήρχε προβλημα. Στο δικό μου το πολύ απλά να ενημέρωναν τον κηδεμόνα σου. Στο δε πολυκλαδικό το ν φοράς σκουλαρίκι ήταν το λιγότερο και ούτε καν το παρατηρούσαν οι καθηγητέςΑυτά πρέπει να γινόντουσαν σε πλατείες, καφετέριες και τέτοια παρεμφερή. Αν σε σχολείο (γυμνάσιο, λύκειο τουλάχιστον) εμφανιζοταν κάποιος με σκουλαρίκι, δεν νομίζω να ξαναπατούσε μετά!
Για να επανέλθουμε στο θέμα, οι γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων είναι άλλη μια ολλανδική ανακάλυψη. Αυτοί ισχυρίζονται ότι είναι πενήντα χρόνια μπροστά!!!
Αυτά πρέπει να γινόντουσαν σε πλατείες, καφετέριες και τέτοια παρεμφερή. Αν σε σχολείο (γυμνάσιο, λύκειο τουλάχιστον) εμφανιζοταν κάποιος με σκουλαρίκι, δεν νομίζω να ξαναπατούσε μετά!