Παλαιοτερα πριν μαθω τα "κολπα" και μαθω να "διαβαζω" την περιπτωση ειχα πεσει σε περιπτωσεις που σηκωθηκα κι εφυγα. Σε μια φαση ειμαι Prive με μια "ανεξαρτητη" (του κωλου) και καλα, αρχιζει το παιχνιδι κι αρχιζει τα μη αυτο, οχι ετσι, οχι εκει, μη βαζεις δαχτυλο ετσι ... και να σημειωσω οτι μεχρι και τωρα με οσες τυπισες εχω παει ειτε cg ειτε γκομενες κανονικες μονο ασχημα δεν εχω φερθει, απεναντιας θα ελεγα εχω ακουσει και το "λιγο δυνατα βρε, αντρας εισαι!" Οποτε της λεω αντε γεια παρε 20 για τον κοπο σου και αντε σπιτι σου. Αρχισε τα "θα φωναξω το σεκιουριτι...και το φιλο μου κ.λ.π οποτε της ειπα να θυμηθει το επαγγελμα της,το ποσο ανεξαρτητη δηλωνει και αν θελει εγω θα περιμενω στο δωματιο να ερθει οποιος θελει να τα βρουμε! Διοτι αλλα ελεγε κι αλλα ηθελε να κανει, εννοειτε οτι τα μαζεψε κι εφυγε.
Σε αλλη φαση απλα η τυπισα μου ειπε οτι θελέι εξτρα για να κανουμε φιλια, γλυψιματα, δαχτυλακια κ.λ.π. οποτε της ειπα καληνυχτα πριν ακομη μπει για μπανιο.
Καλο ειναι να ρωτας πριν ξεκινησεις τιποτα,να εισαι ξεκαθαρος οτι θελεις να παιξεις ετσι αλλοιως σε πανε σε ξεπετα. οχι ολες βεβαια αλλα οι πιο πολλες θα το προσπαθησουν σιγουρα.