Νέα

Μηχανές για τους άσχετους απο μηχανές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Καλησπερα

Ξερει κανεις αν για την BMW 650 GS χρειάζεται αξιολογη εμπερια γιατι μου μπηκε στο μυαλο να παρω μια τετοια. Λεει για το καλοκαιρακι εδω να τριυρνασ easy rider. Ειναι ευκολη σε χειρισμο? Δεν ξερω τιποτε απο μηχανη γι αυτο ρωταω.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Αν δεν έχεις ξανακαβαλήσει 2τροχο άστο καλύτερα.

Είναι κρίμα να περάσεις το καλοκαίρι σου με γύψους  ;)

Cjgrove9

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κοίτα αν δεν έχεις ξαναοδηγήσει δίκυκλο όπως λέει και ο συναγωνιστής από πάνω αστο καλύτερα η αλλιώς ξεκινα με κάτι μικρό και σχετικά λίγα κυβικά μέχρι να αποκτήσεις εμπειρία.Τώρα το BMW 650 GS δεν θα το πρότεινα γιατί με λιγότερα λεφτά παίρνεις κάτι ανάλογο και ποιο έμπιστο κατά την γνώμη μου, όπως το Honda transalp 650.

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τοτε ποιο ειναι καλο για να ξεκινησω τι κυβικα επιταχυνσεις, ροπες και τετοια??

Επισκέπτης
αστο ρε φιλε..
τιποτε να μην παρεις..
αμα δεν εχεις καβαλησει μηχανη απο τα 15-16 σου,αστο..

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
α ρε κριμα αυτο που μου αρεσει πιο πολυ ειναι η εξαρτηση της BMW και βεβαια ο αερας της ελευθεριας απο το μηχανημα αυτο!

Επισκέπτης
α ρε κριμα αυτο που μου αρεσει πιο πολυ ειναι η εξαρτηση της BMW και βεβαια ο αερας της ελευθεριας απο το μηχανημα αυτο!
τραβα μια βολτα απο το κατ της βουλας,της κηφισιας να δεις αισθηση ελευθεριας να χορτασει το ματι σου..

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ναι αλλα αυτοι πηγαν και γυρευοντας.΄Δεν ξερω τωρα τα στατιστικα στοιχεια αλλα οι νεκροι απο αμαξι ειναι περισσοτεροι νομιζω! Παντως οσους ξερω εχουν πεσει τουλαχιστον μια φορα. Το λενε βαπτισμα ετσι ανηκουν στη φυλη αυτη. Μαλλον θα το αφησω τελικα με τρομαξατε ρε μαλακες!Αντι να πειτε κατι ενθαρυντικο

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Οδηγάω από τα 14, και μέχρι τώρα έχω πέσει 7-8 φορές από τις οποίες οι 2 ήταν από δικές μου μαλακίες. :sunglasses:
Έχω σπάσει χέρι, και έχω σχεδόν καταστρέψει το δεξί μου γόνατο.
Συνεχίζω όμως να οδηγώ κυρίως 2κυκλο, παρότι έχω αυτοκίνητο...

Τι συμβουλή να σου πούμε? Κατ' αρχήν δίπλωμα έχεις?
Αν όχι πήγαινε σ' ένα δάσκαλο να σου μάθει σωστά 2-3 πραγματάκια.
Αν δεν έχεις ξανακαβαλήσει μηχανή, και θες να πάρεις το 650, το πιο πιθανόν,
είναι να ξαπλώσεις κάτω πριν καλά καλά το καταλάβεις.
Πάνω στη μοτοσυκλέτα είσαι ευάλωτος ακόμα και στο πιο μικρό ατύχημα,
αν είσαι και άσχετος, τα πράγματα είναι πολύ πιο επικύνδυνα...
Ξεκίνα από κάτι πιο μικρό, 125-250 κυβικά το πολύ...και όχι αυτόματο...με συμπλέκτη και ταχύτητες!

Φιλικά

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και........τα μάτια σου 800 στους άλλους.....ξέρεις πόσοι δολοφόνοι κυκλοφορούν?........ασχετίλααααααααα κάργα.........κάτι μικρό και με προσοχη για μεγάλο χρονικό διάστημα...άσε τις μαγκιές για τους μαλάκες......άντε και νκαλώς να έρθεις στην φυλή....... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

prozac+

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κατ' αρχάς πες μας πόσο χρονών είσαι;
Αν είσαι μικρός δεν πειράζει που δεν ξέρεις, θα μάθεις.
Αν το θες μόνο για πόλη, άντε καμιά παραλία της Αττικής, πάρε ένα σκούτερ 250 (αν βρεις με ΑBS καλύτερα)

Γενικά πάρε κάτι μικρό, δες αν σου κάνει και αργότερα παίρνεις κάτι άλλο
Και απαραίτητα κράνος, μπουφάν, γάντια!!
υγ
Μην ψαρώνεις!
Αμα θες κάτι πολύ, θα το κάνεις  ;)

Επισκέπτης
ναι αλλα αυτοι πηγαν και γυρευοντας.΄Δεν ξερω τωρα τα στατιστικα στοιχεια αλλα οι νεκροι απο αμαξι ειναι περισσοτεροι νομιζω! Παντως οσους ξερω εχουν πεσει τουλαχιστον μια φορα. Το λενε βαπτισμα ετσι ανηκουν στη φυλη αυτη. Μαλλον θα το αφησω τελικα με τρομαξατε ρε μαλακες!Αντι να πειτε κατι ενθαρυντικο
καλυτερα να σε τρομαξουμε εμεις,παρα να τρομαξεις απο τα γεγονοτα που θα επακολουθησουν νομοτελειακα μετα την αγορα της οποιας μηχανης..
τι ψαχνεσαι???
ωραια καυλα οι μηχανες αλλα μεγαλο το ρισκο..
αν τελικα κανεις την μαλακια,ξεκινα απο κατι μικρο & οπως ειπε ο συναγωνιστης Gushallo μην παρεις αυτοματο..
εξυπακουεται οτι το πρωτο που πρεπει να αγορασεις ειναι ενα καλο-ακριβο κρανος..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
bordelman το να πάρεις μηχανή είναι δική σου επιλογή και μόνο. ΑΛλα ό,τι σου είπαν τα παιδιά ήδη ισχύει

Το 650 δεν ειναι η επιλογή του πρωτάρη. Για πολλούς λόγους.

Ξεκίνα με ένα τετράχρονο 250 που θα πάρεις φτηνά για να μάθεις. Να έχει δισκόφρενο μπροστά, να μην ειναι αυτόματο και να είναι φιλικό (όχι υστερικά 4κύλινδρα σε σειρά). Εντουράκι μια χαρά ειναι.

Αυτό που σου είπε ο πλέζουρ - Πάρε οπωσδήποτε το καλύτερο κράνος που μπορεις να πάρεις. Γυφτιες του τύπου μαλί ζελεδιασμένο, γυαλί ηλίου και απολαμβάνω τον άνεμο στα μαλλάκια μου μην τις κάνεις. Δειχνουν πόσο άσχετος εισαι με μηχανή αλλα ειναι και επικίνδυνο.

HammerHead

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ρε γαμωτο και 'γω θέλω να πάρω μηχανή... Εκεί που έχει φτασει βενζίνη που να χρησιμοποιήσεις αμάξι.....
Αλλά και 'γω άσχετος είμαι. Είχα οδηγήσει παπί όταν ήμουν πιτσιρικάς αλλά από τότε πέρασαν 12 χρόνια. Σκευτόμουν για κανένα ΧΤ 600άρι, έχω ακούσει ότι είναι πολύ εύκολο και φιλικό στην οδήγηση και ότι ενδείκνυται ακόμα και για αρχάριους...
Τι λέτε;

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
στα 250 κυβικά ποια ειναι καλη μαρκα? Με ενδιαφερει να ειναι σταθερη σε στροφεσ, καλα φρενα και τετοια.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
bordelman δες Yamaha, Suzuki. Καλές αντιπροσωπείες που έχουν ανταλλακτικά.

Δε μας είπες βέβαια πόσα λεφτά δίνεις - ας πούμε και ένα παλιό KLR μια χαρα σου είναι.

Τωρα καλό κράτημα, δεν υπάρχει μηχανή που να μη σε ρίξει κάτω αν κάνεις μαλακεία.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για κοίτ την honda cb250....απλό μηχανάκι χωρίς πολλά λεφτά και όχι για τρέλλες....ευπερεπές...ψαξτο...βλέπεις στα 250 ελάχιστα υπάρχουν πλέον..

Επισκέπτης
Τωρα καλό κράτημα, δεν υπάρχει μηχανή που να μη σε ρίξει κάτω αν κάνεις μαλακεία.
& εσυ να μην την κανεις,ολο & καποιο αρχιδι θα βρεθει να σε κλεισει-να το παιξει ισχυροτερος,οποτε οι σουπες ειναι αναποφευκτες..

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Και το   250 ΧΤ κανει για αρχη, πολυ αξιοπιστο μηχανακι.

EDIT: Αλλα φιλε εφοσον δεν εχεις προηγουμενη εμπειρια,
η πρωτη σου δουλεια ειναι να βγαλεις διπλωμα,
και μετα να αρχισεις να ψαχνεις για μηχανακι. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom