Διαγραμμένο μέλος 178518
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
εχεις και εξωγαμο???Καταπληκτικο !!!!!!!
εχεις και εξωγαμο???Καταπληκτικο !!!!!!!
εχεις και εξωγαμο???
μια χαρτοριχτρα μου ειπε κάποτε οτι εχω 2 παιδια....και οταν την κοιταξα απορημενος,μου ειπε με νοημα...."και τα εξώγαμα παιδια ειναι...."
Καλησπερα σε ολους,απογευματινό πέρασμα απο το μαγαζί την Τετάρτη κατα της 6 το απογευμα μετα απο ανάγνωση που έριξα εδω μεσα.στα decks η φωτεινή δυνατο κοντοπουτανο milfoni.οντως η ντιανα ειναι μουναρα απο τα λίγες.ειχε κοσμο και μου ειπε η φωτεινή οτι πρεπει να περιμένω κανα μισάωρο.ανγχωθηκα λιγο διοτι ειχα παρκάρει ψιλοπαρανομα.την επόμενη θα πάω με το μέτρο.παντως τα 60 για μιση ωρα μου φάνηκαν λιγο Πολλά,ίσως επειδή έχω συνηθίσει τα cg που πληρώνω γυρω στα 80 με 100 αλλά με άνεση χρονου και δυο μπιστολιες.οσο αφορα το μαγαζί ειδα αλλα δυο κοριτσια που μου ηταν αδιάφορα.η μια στυλιαρι και κοντή και μια άλλη μεσαίου επιπέδου και λιγο άγρια εμφανιση.στην κατηγορία των μασαρζιδικων δεν εχω πείρα εξαίρεση αποτελεί μονο η Φαίδρα που διατηρούσε παλια χωρο στην νεα Σμύρνη και στην Καλλιθέα αλλα δούλευε μονη της.και [size=19pt]αλλη μια στο Μοσχάτο γεωργιανή που δυστυχώς δεν ειναι στην ζωή πια[/size].αυτα απο μένα και sorry που βγήκα λιγο off topic
Παντως η Φαίδρα ηταν η βασίλισσα του μασαζ.κριμα που έφυγε από ελλαδα.στα 80 ευρω αυτα που προσέφερε δεν τα βρισκεις πια.δυστυχως.
Τελικά την Ντιάνα μόνο ο Τατσόπουλος δεν την έχει πάρει...
Αμα δεν τις πιάνεις δεν φταίω γω...Ο Τατσόπουλος κ ΕΣΥ τυπε που μας εχει ζαλίσει το Π. με τις ηλίθιες εξυπνάδες σου
Έφτασε!Μισό,παραγγέλνω kfc κ περιμένω Jorge
μας εχει ζαλίσει το Π. με τις ηλίθιες εξυπνάδες σου
... ελπιζω να με ακουσες και να επελεξες το σωστο δωματιο ;) ;)
... τσεκαρε μια τα πμ σου captainαν θες στειλε μου ένα πμ , η γραψε εδώ τι παιζει...
(εχω ένα θεμα με τα κρεβατια του μασαζ.....δεν.... )
σ ευχαριστω..
μια χαρτοριχτρα μου ειπε κάποτε οτι εχω 2 παιδια....και οταν την κοιταξα απορημενος,μου ειπε με νοημα...."και τα εξώγαμα παιδια ειναι...."
Και μια και ειμαστε στο θρεντ του μαγαζιου,να πω οτι τα κοριτσια που δουλευουν ειναι ολα καταπληκτικα και ανυπομονω να επανελθω.Ειδικα για τη φιλη μου τη Φωτεινη,που της εχω και μια αδυναμια.......