jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Το φίλε είναι Ελληνικά
Το φίλος είναι ξεχειλίζω μαγκιά
Το φίλος είναι ξεχειλίζω μαγκιά
Μα καλά ο audi21 είναι ο χαμένος γιός του andy51;
respect!!!Τίποτα βρε!!! Σε αυτή τι ζωή μόνο το μουνί και το καλαμπούρι μας έχουν μείνει!!!
Παντως η Φαίδρα ηταν η βασίλισσα του μασαζ.κριμα που έφυγε από ελλαδα.στα 80 ευρω αυτα που προσέφερε δεν τα βρισκεις πια.δυστυχως.
επειδή το βάζεις σε εισαγωγικά. Άψογη και στα δύο η στην... μπριζόλα πιο καλή?Αποστολή εξετελεσθη τελικά. Πέρασα με τη Ντιανα. Για την εμφάνιση της έχω να πω τύφλα να έχουν τα studioκοριτσα. Πολύ ομορφη κοπέλα με πολύ θηλυκό κορμί. Άψογη και στο "μασάζ". 10/10!
Δεν την κοβω να ειναι το δυνατο της χαρτι το μασσαζ , αλλωστε με τετοιο μουναρο στο δωματιο δεν νομιζω να αναζητα κανεις το μασσαζ απο αυτο το θεομουνο , παντως ειναι σουπερ το μωρο και πολυ αγαπησιαρικο .... pilo ρε μπας και σου εκανε εσενα μασσαζ ρε Μπουμπι ??Δεν ξέρω αν κάνει μασάζ γενικότερα καθώς ιδρώσαμε τη φανέλα όλο το μισάωρο.
Οχι χρυσε μου,της έκανα εγω όμως...Δεν την κοβω να ειναι το δυνατο της χαρτι το μασσαζ , αλλωστε με τετοιο μουναρο στο δωματιο δεν νομιζω να αναζητα κανεις το μασσαζ απο αυτο το θεομουνο , παντως ειναι σουπερ το μωρο και πολυ αγαπησιαρικο .... pilo ρε μπας και σου εκανε εσενα μασσαζ ρε Μπουμπι ??
ωραιος....!Οχι χρυσε μου,της έκανα εγω όμως...
Εισαι ωραιος Μπουμπι μου ... καλα της ξηγηθηκες ... ελπιζω να με ακουσες και να επελεξες το σωστο δωματιο ;) ;)Οχι χρυσε μου,της έκανα εγω όμως...