Σημερινή επίσκεψη αργά το μεσημέρι....γινόταν χαμός στα κουδούνια,αλλά πως τα καταφέρνει η Φωτεινή και δεν συναντιώνται οι συναγωνιστές,μυστήριο......
ενδεχομένως,στην προηγούμενη ζωή της ήταν τροχονόμος......
Ρόστερ πλούσιο και εκλεκτό.....Ντιάννα,Γιανα,Σόνια,μια κοπέλλα που δεν θυμαμαι όνομα και Κάτια......καλά,η Ντιάνα τα σπάει......πάρα πολύ ωραία και κλασσάτη γυναίκα.......φοβερό πρόσωπο και κορμί κόλαση.........
Ημουν αναμεσα στην Κάτια και στην Γιάννα,γιατι η Ντιάνα έμπαινε σε δωματιο,οπότε αφέθηκα στην Φωτεινή να επιλέξει,διότι εχω εμπιστοσύνη στις επιλογές της.Τελικώς μου έστειλε την Γιανα,αφήνοντας την Κάτια για την επόμενη φορά......
Η Γιάννα είναι ουκρανικό πιπινι,ψηλή,με μακρύ μαυρο μαλλί,κορμάρα και επιδερμίδα βελουδο.Στηθος τριάρι φυσικότατο......ωραιο και στητό.....και πως να μην είναι αφού η κοπέλλα ειναι δεν ειναι 20 χρονων.....αντε 21.......
Συνεννόηση στα Αγγλικά,πετάει όμως και καμμιά λεξούλα ελληνική,με πολύ χαριτωμενο τρόπο.Μασαζ τώρα μαθαίνει,αλλά το προσπαθεί....μου πρότεινε να της κανω εγω μασαζ για να μάθει καμμιά καινούργια τεχνική.....
Η συμμετοχή καλή,αλλά και μόνο που εισαι με τέτοιο πλάσμα ανεβαινει η διάθεσή σου......
πέρασα πολύ ωραία και φυσικά επίκειτααι νεα επίσκεψη για την Κάτια η την Ντιάνα.........