sloppy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 414
- Πόντοι
- 301
εκεί είσαι σλόππυ?
για να ξέρω να προσέχω...
οχι ρε συ αλλα την περασμενη εβδομαδα που ημουν εκει κατευθυνε την ομαδα αριστοτεχνικα
εκεί είσαι σλόππυ?
για να ξέρω να προσέχω...
ουφ... φτηνά την γλύτωσα, με την φόρα που χεις πάρει...
έχω και το μαλλί μακρύ... μες την θολούρα σου... καλύτερα να προσέχω...
τι δεν έχεις καταλάβει μέχρι τώρα?μαγκες για να καταλαβω η ντιανα ειναι μουναρα οκ !απο προγραμμα ??πιπα με προφυλακτικο μια εκτονωση στην μια ωρα και μετριο μασαζ??
Ρε πούστη αυτή την Ντιανα μόνο εγώ και ο χιχαριτο δεν την έχουμε συναντήσει! Ελπίζω μην σκάσει καμία με πελώρια βυζιά και ξενερώσω. Την έχω μοντέλο στο μυαλό μου
Ρε πούστη αυτή την Ντιανα μόνο εγώ και ο χιχαριτο δεν την έχουμε συναντήσει! Ελπίζω μην σκάσει καμία με πελώρια βυζιά και ξενερώσω. Την έχω μοντέλο στο μυαλό μου
Επίσκεψη και η αφεντιά μου.
Στην πόρτα η γλυκύτατη και ευγενέστατη Φωτεινή, μου παρουσίασε τη μελαχρινή Βίκη με τα πεταχτά δοντάκια, γνωστή από το Γ' Σεπτεμβρίου, τη Χριστίνα ψηλή γυναικάρα με κοντό μαλλί και αρκετά τατού, τη Γιάννα μελαχρινό τουμπανάκι που εξήλθε από το δωμάτιο με πετσέτα και τη Ντιάνα αγγελικό πιπίνι καστανόξανθο. Στοχοποίησα τις δύο τελευταίες αλλά λόγω του ότι προηγούνταν συναγωνιστές δεν μπορούσα να περιμένω.
Δεν νομίζω ότι πρέπει να τις έχεις δει... ιδίοις όμασι...
γιατί η Ντιάνα ουδεμία σχέση έχει με την Σόνια...
αλλά ξέχασα... απλά επαναλαμβάνεις ότι γράφουν οι άλλοι πριν από σένα...
χόρχε ο τσίκα και τις είδε και τις πήρε...
πως ειναι στο προγραμμα.. υπαρχει μονο μια κριτικη..τι δεν έχεις καταλάβει μέχρι τώρα?
πως ειναι στο προγραμμα.. υπαρχει μονο μια κριτικη..
αγνοειται εδω και αρκετο καιρο η Βικυ απο το καταστημα...ξερεις κανεις τιποτα?
η γλυκύτατη και ευγενέστατη Φωτεινή, μου παρουσίασε τη μελαχρινή Βίκη με τα πεταχτά δοντάκια, γνωστή από το Γ' Σεπτεμβρίου,
τι φίλος και μαλακίες?χαλαρωσε λιγο φιλος