Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μιχαλακοπούλου 179, 1ος όροφος, κουδούνι ΕΥΡΩΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Invisible Man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ποιά κάνει τάντρα σε αυτό το μαγαζί?

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
5
Πόντοι
1
ευχαριστω πολυ για τα π.μ σας θα ειμαι στο μαγαζι καθημερινα εως τις 7.Για επικοινωνια υπαρχει τηλ στη πρωτη σελιδα κ μπορειτε να στελνετε κ π.μ εδω ευχαριστω

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.189
Πόντοι
4.365

Κρίμα ρε με αυτό το μαγαζί.. Ρόστερ τσου-λου και γήπεδο επιπέδου Αστέρα Ραχούλας.. Κάντε κάτι, ούτε που χωράμε εκεί μέσα..

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
το σχολιο για το γηπεδο ηταν επικο!!!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Κύττα να είμαστε δίκαιοι με τα κορίτσια...
κάθε μέρα με ύπνο τρείς ώρες οι σωληνούδες... όσο και κορμάρες ναναι δεν αργούν και να καούν... μην περιμένετε λοιπόν το ίδιο σέρβις που θα πάρετε από την Βίκυ την Χριστίνα ή την Φαιδρα... βασικά νυστάζουν την περισσότερη ώρα... και περιμένουν ότι λόγω εξαιρετικής εμφάνισης θα γίνουν όλα μόνα τους.... τι να σου κάνει το κοριτσάκι που κοιμήθηκε 8:30 το πρωί... ας μην έχουμε παράλογες απαιτήσεις...
Τα δωμάτια όντως χάλια....
Να τα λέμε κι αυτά

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
αυτες οι δερματινες καρεκλες στο λαιμο μου καθονται(μου θυμιζουν λιγο οδοντιατρειο).σκεφτομαι να της παρω μια μερα να τις πεταξω και να κανω δωρεα 2 δικες μου πολυθρονες!!

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.189
Πόντοι
4.365
αυτες οι δερματινες καρεκλες στο λαιμο μου καθονται(μου θυμιζουν λιγο οδοντιατρειο).σκεφτομαι να της παρω μια μερα να τις πεταξω και να κανω δωρεα 2 δικες μου πολυθρονες!!

Αχαα, όχι ρε καλύτερα στα 3 γαμήσια, ένα σφράγισμα δώρο  :headbaning1:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Βολτούλα για καθαρισμό και λεύκανση...
Όσο ήμουν εκεί τα κουδούνια βαράγαν συνέχεια...
Πρέπει ναναι αλαφροχέρης ο οδοντογιατρός...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916
Βολτούλα για καθαρισμό και λεύκανση...
Όσο ήμουν εκεί τα κουδούνια βαράγαν συνέχεια...
Πρέπει ναναι αλαφροχέρης ο οδοντογιατρός...

πού ήσουν καλέ??? ήμουν και εγώ εκεί....χθεσινό πέρασμα όπου το ρόστερ είχε τις γνωστές σόνια, κάτια, ντιάνα, ΦΑΙΔΡΑ2018, Γιάννα, Χριστίνα και φυσικά την υπέροχη και σέξυ Φωτεινή στην υποδοχή. Κατά την παρέλαση των κορασίδων θαμπώθηκα πάλι από αυτή την ομορφούλα την Ντιάνα! τί να πώ?? είναι υπέροχη η ρουφιάνα!!!! πέρασμα στο πρόγραμμα των 30 λεπτών όπου όλα έγιναν όπως ήθελα πλην της καποτούλας...που δυστυχώς δεν την βγάζει με τίποτα από το ρημάδι το μόριο  :grin: Το μωρό φιλάει λέμε...γλωσσό τρελλό...τα χείλη της μυρίζουν χρυσάνθεμα και τα από τα μάτια της βγαίνουν ηλιαχτίδες τόσο δυνατές που με τυφλώνουν!!!!!!!το κωλαράκι της άψογα σχηματισμένο όπως και όλο το υπόλοιπο κορμί της. Χθές διαπίστωσα ότι η καλύτερη στάση μαζί της δεν είναι στα 4 αλλά να κάθεσαι στην πολυθρονίτσα και να σου ανεβοκατεβαίνει reverse cow το μωρό...σκέτη απόλαυση...δοκιμάστε το!!!!!!!! Είδα και την Φαίδρα ανανεωμένη...στα καλύτερά της!!! Αλλά επόμενος στόχος είναι η ΚΑΥΛΟΚΑΤΙΑ!!!!!!!!!! Έρχεται και η Βικτώρια με την Όλγα μαθαίνω!!!!!!!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Εύγε μπιχτη μουυυυυυυ

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Προτεινω στην σεβαστή διεύθυνση του καταστήματος να ενοικιάσει και να εξοπλίσει καταλλήλως και τον πάνω οροφο,μαζί με τον διαδρομο......!!! διότι σε λίγο θα καλείται η τροχαία να ρυθμίσει την κυκλοφορία και να απομακρύνει τους παρκαρισμένους μασαζονομάχους που περιμένουν για τάντρα.... :rockon: :rockon: :rockon:

Εξαιρετικό πράγματι το ρόστερ,οχι μονο επιπέδου CL ΠΟΥ ΛΈΕΙ Ο ΧΌΡΧΕ,αλλά θα έλεγα επιπέδου διαγαλαξιακού κυπέλλου  :dancing: :dancing: και με την παρουσία της Φαίδρας έχουμε εξασφαλίσει και εξαιρετικό μασαζ,για όσους το επιζητούν........

rolexakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Παίδες αν έχετε την ευγενή καλοσύνη,το τηλ του ιδρύματος, ευχαριστώ.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916
Επίσης το κατάστημα θα παραλάβει νέους καναπέδες για την ανανέωση του χώρου ο οποίος κακά τα ψέμματα χρήζει πολλών βελτιώσεων. Με τη καλή διάθεση όμως των ιθυνόντων :heavymetalbig: όλα θα γίνουν!

Υ.Γ. Προτείνω την υπεκμίσθωση των υπολοίπων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας και την εκδίωξη των συγκατοίκων σε πολυτελή διαμερίσματα της άνω βούλας και γλυφάδας δι εξόδων μας!!!!! Απλά αδειάστε μας τη γωνιά να εξαπλωθούν τα μανάρια καθ΄ότι δε χωρούν όλες αυτές οι κορμάρες!!!!!!! :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom