jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Α ρε Ρολεξάκια... όλα έτοιμα τα θές...
κάνε και κανα χιλιόμετρο... κάψε λίγη μπενζίνα...
κάνε και κανα χιλιόμετρο... κάψε λίγη μπενζίνα...
Το κουδούνι έχει αλλάξει??7
Επίσκεψη κι επιλογή μίας από Σερβία που δε θυμάμαι όνομα. Καλή ήταν, από μασάζ δεν ξέρω γιατί δε το επιδίωξα. Γενικώς ήταν αρκετά καυλωτική και καλό κορίτσι.
Αν ήταν μελαχρινή με κοντό μαλί και στρογγυλό πρόσωπο τότε ήταν η Χριστίνα η οποία έχει ομορφύνει τελευταία και μετάνιωσα που δεν την πήρα πρόσφατα αλλά πήγα και πήρα την Ντιάνα, παρασυρόμενος από τα εδώ σχόλια. Όμορφη δεν λέω αλλά μασάζ=0 και υπηρεσίες στούντιο, εκεί τουλάχιστον θα έδινα λιγότερα για τα 15 λεπτά που κράτησε η συνεδρία.Επίσκεψη κι επιλογή μίας από Σερβία που δε θυμάμαι όνομα. Καλή ήταν, από μασάζ δεν ξέρω γιατί δε το επιδίωξα. Γενικώς ήταν αρκετά καυλωτική και καλό κορίτσι.
Αν ήταν μελαχρινή με κοντό μαλί και στρογγυλό πρόσωπο τότε ήταν η Χριστίνα η οποία έχει ομορφύνει τελευταία και μετάνιωσα που δεν την πήρα πρόσφατα αλλά πήγα και πήρα την Ντιάνα παρασυρόμενος από τα εδώ σχόλια. Όμορφη δεν λέω αλλά μασάζ=0 και υπηρεσίες στούντιο, εκεί τουλάχιστον θα έδινα λιγότερα για τα 15 λεπτά που κράτησε η συνεδρία.
Αν ήταν μελαχρινή με κοντό μαλί και στρογγυλό πρόσωπο τότε ήταν η Χριστίνα η οποία έχει ομορφύνει τελευταία και μετάνιωσα που δεν την πήρα πρόσφατα αλλά πήγα και πήρα την Ντιάνα, παρασυρόμενος από τα εδώ σχόλια. Όμορφη δεν λέω αλλά μασάζ=0 και υπηρεσίες στούντιο, εκεί τουλάχιστον θα έδινα λιγότερα για τα 15 λεπτά που κράτησε η συνεδρία.
Δυστυχώς έτσι είναι οι περισσότερες μουνάρες...
Αξιώνουν να καυλώσεις και να χύσεις μόνο που τις κυττάς...
Αμ δε...
καλησπερα αν η χριστινα ηταν ποιο πονηρη και επαιζε αλλιωσ θα ηταν η καλυτερη εκει η ρωσσιδεσ και ουκρανεζεσ ηρθαν για αρπαχτη και σε λιγο καιρο παλι πισω θα ειναι οσοι εκλαψαν χρηματα γιατι μασαζ δεν κανουν απλα οτι πληρωνεισ πρεπει να το εχεισ
Τα μαγαζιά που αναφέρονται εσχάτως ουσιαστικά είναι στούντιο,μην κοροιδευόμαστε τώρα και μεταξύ μας.
εμεις τα εχουμε κανει στουντιο φιλε μου......διοτι,ξερω πολλές κοπέλλες που κανουν πολύ καλό μασαζ,αλλά στο 5λεπτο ο αλλος αρχίζει τα χουφτώματα......δεν φταιει η κοπέλλα μετά.......
Η Φωτεινή εχει ενα απο τα κορυφαια ροστερ της αγοράς,με πολλές και εξαιρετικες επιλογές.Οποιος θελει μασαζ,να το λεει στη Φωτεινη,οπότε αυτη να του συστηνει την πλεον κατάλληλη......
εμεις τα εχουμε κανει στουντιο φιλε μου......διοτι,ξερω πολλές κοπέλλες που κανουν πολύ καλό μασαζ,αλλά στο 5λεπτο ο αλλος αρχίζει τα χουφτώματα......δεν φταιει η κοπέλλα μετά.......
Η Φωτεινή εχει ενα απο τα κορυφαια ροστερ της αγοράς,με πολλές και εξαιρετικες επιλογές.Οποιος θελει μασαζ,να το λεει στη Φωτεινη,οπότε αυτη να του συστηνει την πλεον κατάλληλη......