Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μιχαλακοπούλου 179, 1ος όροφος, κουδούνι ΕΥΡΩΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Invisible Man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
λοιπόν για να είμαι απολύτως ειλικρινής στο 179 γνώρισα τον έρωτα των νεανικών μου χρόνων, τη συμμαθήτρια που πάντα ήθελα να ξεπατώσω αλλά τη γαμούσε ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς!!!!!!! γνώρισα την απόλυτη ΜΟΥΝΑΡΑ του Ανατολικού κόσμου...ναί την ντιάνα...καλά το καταλάβατε..άρα δεν μπορώ να είμαι και να φέρομαι αντικειμενικά...δυστυχώς...συγχωρέστε με!!!! :embarrased: :embarrased:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
φήμες επίσης λένε ότι χθές και σήμερα ο ιβάν σαββίδης είχε λάβει άσυλο από το ίδρυμα μυοχαλάρωσης και αρχιδοελάφρυνσης και από το κουζινάκι έβγαλε και τον σημερινό λόγο συγγνώμης!!!!! :happy:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ρε συ μπηχτόριους και τι κατάλαβες;
Αφού ακόμα με τον πρόεδρο του δεκαπενταμελούς γυρνοβολάει...

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
305
Πόντοι
21
λοιπόν για να είμαι απολύτως ειλικρινής στο 179 γνώρισα τον έρωτα των νεανικών μου χρόνων, τη συμμαθήτρια που πάντα ήθελα να ξεπατώσω αλλά τη γαμούσε ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς!!!!!!! γνώρισα την απόλυτη ΜΟΥΝΑΡΑ του Ανατολικού κόσμου...ναί την ντιάνα...καλά το καταλάβατε..άρα δεν μπορώ να είμαι και να φέρομαι αντικειμενικά...δυστυχώς...συγχωρέστε με!!!! :embarrased: :embarrased:
γύρισε το μωρό???

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916

nobodyelsebutme

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Κριτικές
15
Like
475
Πόντοι
291

τοσο μουνι αυτη η Νιάνα; Αδύνατη προς το μοντελοειδές;  :huh: :grin:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
Μιλάμε υπάρχει έρωτας εδώ...

ζόρζε Κωλάρες αυτός όμως είναι πρόσκαιρος έρωτας....καθότι δεν είναι συμβατά τα χνώτα μας...είναι ένας έρως εφήμερος που θα περάσει...ίσως έχει ήδη παρέλθει...ο έρωτας όμως που έρχεται από Δευτέρα στο ίδρυμα έχει μονιμότητα, εύρος, πληθωρικότητα και προσφέρει όλες τις...γεύσεις, τις ουσίες και τις ενδορφίνες που πρέπει να έχει ένα ζευγάρι....χρειάζεσαι όνομα?? δε νομίζω...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μπηχτώρια για τον Μπηχτόριους...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.907
Πόντοι
2.846
Όπως τα λες,αλλά θέλει βελτίωση στο προγραμμα!
  Δεν  θελει  και τρελη  βελτιωση  η μωρακλα , πιπα ακα να προσθεσει στο μενου και  θα τα περασουμε  ζαχαρη , αυτο και μονο διοτι cim δεν παιζει να δωσει η μικρη

bekatsas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
3
Like
198
Πόντοι
281
Ξαναπηγα σημερα για να δω την Κατερινα. Γλυκο προσωπο και αδυνατη. Ωραια παρουσια. Μπηκα δωματιο και δεν το μετανιωσα. Μασαζ πολυ καλο και στο δευτερο μερος πιπα ανευ γλωσσοφιλα ολα καλα. Για κωλο δεν ρωτησα. Μου αφησε θετικες εντυπωσεις.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom