Φουφουτος Αγραματος
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2017
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα,η Βικτωρια ξερει καποιος φιλος αν θα ερθει πριν τη Μ.εβδομαδα?
σκεφτεσαι να επιστρεψει Μ.Πααραδκευη μεσημερι??? Πιο πολυ λαο θα εχει στο 179 παρα στην εκκλησια απεναντικαλησπέρα,η Βικτωρια ξερει καποιος φιλος αν θα ερθει πριν τη Μ.εβδομαδα?
Μην ηρθε σημερα δε ξερω...αχ και ειμαι τραυματιας και δεν ημπορω να τραβηξω κουπι για κει κατω
σκεφτεσαι να επιστρεψει Μ.Πααραδκευη μεσημερι??? Πιο πολυ λαο θα εχει στο 179 παρα στην εκκλησια απεναντι
Η Κάτια ξέρουμε πότε επιστρέφει;
Έτσι είναι, το έχω αναφέρει και εγώ πιο πίσω.Καλημέρα,
Η Κάτια ξέρουμε πότε επιστρέφει;
Όσο για την Ντιάνα που αναφέρετε όλοι, πολύ ξεπέτα μου είχε φανεί, και δεν έκανε πρόγραμμα την ώρας. Όμορφη δε, αλλά υπηρεσίες τύπου studio.
κοιτα το.κορμι της δεν υπαρχει!!!!!! Το προσωπο της ειναι αγριο σαν της ρωσικης στεπας αλλα οταν στον παρει στο στομα και στον εξαφανισει απο προσωπου γης θα σου φανει το πιο ομορφο προσωπο της κοκο σανελΕκεί ήταν αλλά ηταν ηδη σε δωμάτιο οταν πηγα και περιμενε κι αλλος ενας. Καλα τοσο ομορφη ειναι;
Ξαναπηγα σημερα για να δω την Κατερινα. Γλυκο προσωπο και αδυνατη. Ωραια παρουσια. Μπηκα δωματιο και δεν το μετανιωσα. Μασαζ πολυ καλο και στο δευτερο μερος πιπα ανευ γλωσσοφιλα ολα καλα. [size=10pt]Για κωλο δεν ρωτησα.[/size] Μου αφησε θετικες εντυπωσεις.
Κατερίνα????δεν θυμάμαι τέτοια παρουσία έχω να περάσω κάνα μήνα κοντά όμως.
να προτείνουμε Καρολίνα τοτες κ Μιράντα!Το μαγαζι εναλάσσει τις θεραπευτριες ωστε και αυτες και εμεις να μην πλήττουμε.......
Εχει για ολα τα γουστα.......αν φερει και μια μαυρη ,καλή ομως οχι ξεπετατζού,θα χρειασθει επέκταση και στον πανω οροφο........
ω ναι!το ποσταρισμα ηταν ειρωνικο,οχι προς τον andy αλλα στις αδερφες γενικοτερα...η Μιράντα δεν είναι ξεπετατζού?
να προτείνουμε Καρολίνα τοτες κ Μιράντα!