pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
παλιό ίδρυμα ανοικτό και κυριακές,στον 2ο όροφο.Χειρομάλαξη,χειρομασάζ και ξεκούραση
Mια απο Καζακσταν εκει εκανε καλο μασαζ, δεν θυμαμαι ονομα.Εκει, πριν κανα χρόνο, ήταν μια που έκανε ωραίο μασαζ και σερβιρε και καλό φραπέ νομίζω την έλεγαν Αλεξάνδρα.
Είναι ακόμα εκεί? Ξέρει κανείς?
Μάλλον στη Σοφια αναφερεσε. Νομιζω η μονη που αξιζε στο συνολικο πακετο μασαζ-φραπε. Τωρα που πηγε... αγνωστοMια απο Καζακσταν εκει εκανε καλο μασαζ, δεν θυμαμαι ονομα.
φραπε ΣΙΓΟΥΡΑ?Μάλλον στη Σοφια αναφερεσε. Νομιζω η μονη που αξιζε στο συνολικο πακετο μασαζ-φραπε. Τωρα που πηγε... αγνωστο
φραπε ΣΙΓΟΥΡΑ?
Μασάζ + Φραπέςτο εν λόγω ιδρυμα 171 υπάρχει?
κάνουν φούλ πρόγραμμα?
αποοτι ξέρω ειναι μόνο μασάζ η κάνω λάθος
Η Σοφια εθεαθη πουθενα???Νομίζω ότι εσύ λες μια άλλη, την Ντέμη ή Ντέπη, που ήταν/είναι υπεύθυνη του μαγαζιού. Πολύ καλό μασάζ, εξαιρετικό θα έλεγα, αλλά κρυόκωλη. Μου ζήτησε +20 για φραπέ, δηλ. 85 στο σύνολο, και της είπα όχι.
Η Σοφία έκανε καλό φραπεδάκι. Έχει φύγει εδώ και 8 μήνες.
Η Σοφια εθεαθη πουθενα???
ειναι ανοιχτο την κυριακη?Έκλεισε αυτό;
Το τηλέφωνο δεν παίζει, και δεν βλέπω τη γνωστή αγγελία.
Ξέρει κανείς τι γίνεται;
Επέστρεψαν και οι παλιές τιμές (65) ή ζητάνε 85η σοφια εκει ειναι ειχα περασει μια βολτα!!!την σονια οπωσ εφευγα δεν την ειδα ισωσ δουλευε!!!ξερει κανεισ αν ειναι ακομα εκει??αν εχει ερθει καμια ανανεωση γιατι ετσι μου ειπε η αννα η σεριφισα!!!!
Επέστρεψαν και οι παλιές τιμές (65) ή ζητάνε 85