Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μιχαήλ Βόδα 192

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coringa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εγω θα του δωσω αλλες δυο ευκαιριες, μηπως ειναι θεμα κοπελας.

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
εγω θα του δωσω αλλες δυο ευκαιριες, μηπως ειναι θεμα κοπελας.
    να τις κερδισουν τις ευκαιριες τους με κοπο και με τροπο.οπως ευκολα πανε καλα, το ιδιο ευκολα κλεινουν.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
δεν αντιλεγω

Billi Bo

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το στουντιο μαγκες ειναι φοβερο απλα η κοπελα δε φερθηκε καλα την εχω παρει κ γω ειναι ψυχρη. μαγκες ντεση αλλη αισθηση απο 9 το πρωι. την πηρα χτες.τρομερο μωρο θα αφησει εποχη.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
το στουντιο μαγκες ειναι φοβερο απλα η κοπελα δε φερθηκε καλα την εχω παρει κ γω ειναι ψυχρη. μαγκες ντεση αλλη αισθηση απο 9 το πρωι. την πηρα χτες.τρομερο μωρο θα αφησει εποχη.
το στουντιο φιλε ειναι μπουρδελο με την μονη διαφορα οτι η πορτα ειναι κλειδωμενη. σαν εμφανιση δεν γεμιζει το ματι για στουντιο ποσο μεσα τα δωματια με το διακοσμο που εχουν. και οι προσφορα που λεει για μασαζ μουφα ειναι. σε χαϊδολογαει για πεντε δεκα λεπτα και μετα κανεις τη δουλεια σου και φευγεις. δεν εχει να προσφερει κατι δυνατο το συγκεκριμενο μαγαζι. υπαρχουν πολυ καλυτερα και στα στουντιο και στα μασαζ.

Billi Bo

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το στουντιο φιλε ειναι μπουρδελο με την μονη διαφορα οτι η πορτα ειναι κλειδωμενη. σαν εμφανιση δεν γεμιζει το ματι για στουντιο ποσο μεσα τα δωματια με το διακοσμο που εχουν. και οι προσφορα που λεει για μασαζ μουφα ειναι. σε χαϊδολογαει για πεντε δεκα λεπτα και μετα κανεις τη δουλεια σου και φευγεις. δεν εχει να προσφερει κατι δυνατο το συγκεκριμενο μαγαζι. υπαρχουν πολυ καλυτερα και στα στουντιο και στα μασαζ.
ποσο πισω εισαι ξυπνα γατουλη δεν υπαρχει καλυτερο μαγαζι

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
η Λολιτα (Τζουλια) που χαθηκε?

starbus

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
εχουμε τηλεφωνο του στουντιο
ευχαριστω

Billi Bo

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πολυ βελτιωμενη η τατιανα την επισκευτηκα χθες το απογευματακι κατα τις  7μμ.       

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
πολυ βελτιωμενη η τατιανα την επισκευτηκα χθες το απογευματακι κατα τις  7μμ.       
Να ενημερωσω για να μην την πατησει κανεις βασιζομενος στα λογια του billi-bo, ότι εως τωρα εχει 12 μηνυματα στο σαιτ και τα 12 με διθυραμβικα ποστ για το μιχαηλ βοδα 192!!!Βαλτε κανα μπανερ αμα θελετε να διαφημιστειτε,ο τζαμπας πεθανε!!

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Να ενημερωσω για να μην την πατησει κανεις βασιζομενος στα λογια του billi-bo, ότι εως τωρα εχει 12 μηνυματα στο σαιτ και τα 12 με διθυραμβικα ποστ για το μιχαηλ βοδα 192!!!Βαλτε κανα μπανερ αμα θελετε να διαφημιστειτε,ο τζαμπας πεθανε!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ρε σεις μην καταψηφιζετε τις κριτικες μου,
μου χαλατε το ποσοστο χρησιμης κριτικης!!! :s&m_1:

Billi Bo

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες σημερα και αυριο ειναι η βερονικα μεχρι της 5 πολυ καλη στο δωματιο αστερι στην εμφανιση πηγα κατα τις 3 φοβερη εμπειρια τελικα αυτο το στουντιο δεν παιζεται με τιποτα ειναι το νουμερο1 με διαφορα

Billi Bo

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φοβερο σεξ σοου απο τη βερονικα και καλο μασαζ μαγκες το κατι αλλο

SmallDick

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σιγα ρε billi bo , σιγα !!!!! 

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
φοβερο σεξ σοου απο τη βερονικα και καλο μασαζ μαγκες το κατι αλλο

Μεγάλε σε καταλάβαμε ότι κάνεις διαφήμιση. :rolleyes:
Μα όλες όσες έχει το στούντιο αυτό είναι καλές;

Billi Bo

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ποσο πισω εισαι ξυπνα γατουλη δεν υπαρχει καλυτερο μαγαζι
που ειναι τα καλυτερα μαγαζια να παω να δω.και πιο μαγαζι προσφερει μασαζ και ερωτικη εκτονωση με 50 ευρω.ολα θελουν 80 και 100 ευρω για να κανουν κατι παραπανω.κοροιδευουν τους πελατες και εκεινοι βεβαια δεν ξαναπανε.πες μου ενα μαγαζι που ειναι καλυτερο.μονο ενα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom