You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να πω και εγω δυο κουβεντες για το αυτό το ιδρυμα,στο σπορ ειμαι καινουριος,είναι μολις το τριτο στουντιο που επισκεφτομαι,τα δυο προηγουμενα ηταν από τα πολυδιαφημισμενα και προτεινομενα από εδώ μεσα,και πηρα το ακριβοτερο προγραμμα που εδιναν,σημερα λοιπον επισκεφτηκα τη λολιτα,εδωσα τα μισα λεφτα από τα προηγουμενα ιδρυματα και περασα δυο φορες καλυτερα,οι κοπελιιτσες που ειχαν τα προηγουμενα ιδρυματα μπορει να ηταν πολύ νεοτερες από τη λολιτα αλλα μπροστα της δεν πιανουν μια.Ζεστη υποδοχη καλο περιβαλλον και προπαντων τιμαει το πενηνταρικο που παιρνει,αυτά τα ολιγα…
Παντως τα κοριτσια που εχει το σάιτ του στουντιου αυτου δεν ειναι αυτες που θα δειτε εκει,
απλα μοιαζουν στα βασικα χαρακτηριστικα.
μαλλον θαχει πεσει φωτοσοπ γιατι στις κυριες των αθηνων η λολιτα δειχνει πολύ σιτεμενη με κρεμασμενο σωμα, κυρσους στα ποδια κτλ ενω στο σαιτ τους δειχνει 20 χρονια νεωτερη
καλη ειναι εμφανισιακα,οπως και η Τατιανα.μαλλον θαχει πεσει φωτοσοπ γιατι στις κυριες των αθηνων η λολιτα δειχνει πολύ σιτεμενη με κρεμασμενο σωμα, κυρσους στα ποδια κτλ ενω στο σαιτ τους δειχνει 20 χρονια νεωτερη
εβαλα και δυο κριτικες , μια για την καθεμια.
λιτες μεν , περιεκτικες δε.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
by the way...προσπαθώντας να δεις τις φωτό των κοριτσιών μεγαλύτερες σου πετάει διαρκώς ένα μήνυμα σφάλματος "oops, this link appears broken".
Οπότε σε μεγάλες φωτό τελικά δεν τις βλέπεις τις κορασίδες.
Οπότε σε μεγάλες φωτό τελικά δεν τις βλέπεις τις κορασίδες.
Πρωινη βαρδια η Βιβιαν, ξανθια, με τατουαζ στη μέση και πάνω απο το στηθος.
Συνεννοηση στα αγγλικα. Μετρια εμπειρία.
Βαριεστημένη , δεν πήρε τις κατάληλες πρωτοβουλιες
κάνωντας το πιτσιλισμα αυτο μια τυπικη διαδικασια.
Εχω την αισθηση πως οι υπηρεσιες του στουντιου αυτου εχουν πεσει
κατακορυφα, και ευχομαι να κανω λάθος.
Δε θα την ξαναπερνα.
Δε θα την ξαναπερνα.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Πού να πήγε ο δικός μας τώρα να σου απαντήσειΠρωινη βαρδια η Βιβιαν, ξανθια, με τατουαζ στη μέση και πάνω απο το στηθος.
Δε θα την ξαναπερνα.
γελαμε τωρα εμεις , αλλα κατι τετοιοι χαλανε την πιατσα.Πού να πήγε ο δικός μας τώρα να σου απαντήσει
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Στην τελευταία κριτική γι'αυτό το στούντιο διαβάζω ότι η τιμή πήγε στα 120!!!! (φουλ πρόγραμμα)
Ρε μας δουλεύουν ?????
Ρε μας δουλεύουν ?????
Γιατι ρε φιλε,τα μπουρδελα δεν εχουν ψυχη?? .Στην τελευταία κριτική γι'αυτό το στούντιο διαβάζω ότι η τιμή πήγε στα 120!!!! (φουλ πρόγραμμα)
Ρε μας δουλεύουν ?????
Καλυτερο ειναι να παρεις ενα κολ γκερλ στο δωματιο σου με αυτα τα λεφτα?
Εχει τη χαρη της η μπιχλα του μπουρδελου.Συγχαρητηρια σε αυτους που δινουν 100+ για 10-20 λεπτα σε ''σπιτακι''
παιδια η κατασταση εχει ξεφυγει , οχι απλα με ζητησαν 120 για φουλ αλλα με κοροιδεψαν κιολας .Μαυρο λοιπον και εγω . Αλλα με ειπε η τσατσα στο τηλεφωνο και αφου με εμπασε μεσα στο δωματιο και γδυθικα με τα γυρισανε .Και μη πει κανεις οτι θα επρεπε να συκοθω και να φυγω αφου ειχα ξαπλωσει..... Το χαλασανε το μαγαζι και αυτοι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις