- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.072
- Πόντοι
- 42.697
Ενα 50αρι απο μενα παντως το εχασες !
τώρα χτύπησες το ευάισθητο σημείο του!
Ενα 50αρι απο μενα παντως το εχασες !
αυτο πρεπει να γινει συλλογικα και απο τους αλλους.τώρα χτύπησες το ευάισθητο σημείο του!
ελα να σου δωσω 50ευρω για να μη κλαιςαυτο πρεπει να γινει συλλογικα και απο τους αλλους.
Εκει να δεις γλεντια μετα!
Και να παει να γαμηθει το δωρεαν παρκινγκ!
κρατα τα χυμενα 50αρικα,προτιμω τα καθαρα.Εσυ τα προσκυνας,εγω τα γαμαω.Γλειφε και αλλο τωρα κοπρεελα να σου δωσω 50ευρω για να μη κλαις
Γιατί ρε σεις κράζετε το παιδί ?
Τι διαφορετικό κάνει απο αυτό που κάνουν άλλοι σε άλλα threads με τις Κατερίνες/Ντάριες/Κωσταντίνες/Μαρίες/Λουκίες κτλ. κτλ.
Επειδή τα γράφει πιο χύμα ?????
Εεεεεε μα πια αδερφέ μου !
Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε γλυκούληδες, αγαπούληδες, χαχανούληδες να κάνουμε όλη μέρα γούτσου γούτσου με τις πουτάνες
Ήθελα να ξέρω σε όλους αυτούς τους χλεχλέδες τους κάνουν καμία έκπτωση ή τους τα παίρνουν κανονικά όπως σε εμάς τους υπόλοιπους....
αποκλειεται. για βαλε 50X 5 μερες = 250. ετσι ευκολα βγαινουν 250????οχι.τους τα περνουν πιο χοντρα.
Καλά οι αγαπούληδες είναι ανίατη περίπτωση.....
και αυτοι γαμανε την ολη κουβεντα γενικα. σε καθε thread θα κανεις και τον χαβαλε σου και αμεσως αρπαζονται και γινετε μπαχαλο γενικα
Εεεεεε μα πια αδερφέ μου !
Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε γλυκούληδες, αγαπούληδες, χαχανούληδες να κάνουμε όλη μέρα γούτσου γούτσου με τις πουτάνες
Ήθελα να ξέρω σε όλους αυτούς τους χλεχλέδες τους κάνουν καμία έκπτωση ή τους τα παίρνουν κανονικά όπως σε εμάς τους υπόλοιπους....
λεει στις 5 επισκεψεις η 6 δωρεαν πως γινεται το σκηνικο;σου δινουν κουπονια;η καρτα οπως στα καρφουρ; μπορεις να την κανεις και δωρο σε κανεναν φιλο η ειναι προσωπικη;
Επειδή ανέβηκε λίγο η πελατεία λες να επαναπαυτούν?Αλλα Τωρα Που Ανεβηκε Η Πελατεια....Δεν Το Βλεπω !!!