Χθές το μεσημέρι βρισκόμουν στην Κυψέλη για να δώ κάτι πελάτες και αφού ξεμπέρδεψα νωρίς είπα να ρίξω και έναν πούτσο.
Έπειδή δεν ήθελα όλο τα ίδια και τα ίδια είπα να πάρω τον φίλο μου τον Zero να με ξελασπώσει όπως πάντα.
Εκεί που σχημάτιζα το νούμερο του τηλεφώνου του, ξαφνικά περνάει απο το μυαλό μου το εν λόγω κατάστημα και αφού δεν το είχα επισκευθεί ποτέ μου, σκέφτηκα οτι είναι μια καλή ευκαιρία να δω πόσα απο αυτά που γράφονται είναι αλήθεια και πόσα όχι.
Κλείνω λοιπόν το τηλέφωνο και ανοίγω το laptop. Εκμεταλλέυομαι το Hot Spot του Flocafe και μπαίνω στο site τους. Δεν έγραφε ποιά κοπέλα έχει βάρδια, είχε όμως το τηλέφωνο του μαγαζιού. Τους καλώ και το σηκώνει η τσατσά η οποία μου φάνηκε πολύ λιγούρω. "Εξαιρετική κοπέλα, να έρθετε σας περιμένουμε οπωσδήποτε, δεν βιάζεται, κάθεται μισή ώρα στο δωμάτιο κτλ."
Βάζω μπροστά λοιπόν και τραβώ προς το ίδρυμα.
Παρκάρω ακριβώς μπροστά (Smart
).
Το μαγαζί ήταν άδειο και η κοπέλα εξυπηρετούσε κάποιον μέσα στο δωμάτιο.
Μόλις τελειώνει, βγαίνει έξω, την βλέπω, πληρώνω και μπαίνω με την σειρά μου στο δωμάτιο.
Ξανθιά 40άρα με πιασιματάκια, το στύλ που μου αρέσει.
Ξαπλώνω στο μασαζοκρέβατο και αρχίζει να με χαιδεύει (αν το λένε αυτό μασάζ...) όχι για περισσότερα απο 5 λεπτά.
Αφού βαρέθηκα, γυρνάω ανάσκελα και της δίνω το κοντάρι στο στόμα. Η πίπα της αρκετά καλή.
Αφού ασχολείται άλλα 2-3 λεπτά, σταματάει, με κοιτάει και μου λέει τώρα τι θές να κάνουμε ???
Της λέω κάνε εσύ κουμάντο...
Τότε μου βάζει το εργαλείο στα βυζιά της και αρχίζει μια ισπανική σε συνδιασμό με πίπα.
Έτσι τελείωσε και το πάρτυ.
Συνολικός χρόνος όχι πάνω απο 10 λεπτά.
Δεν μπορώ να πώ οτι έκλαψα τα λεφτά που έδωσα, αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας.
Σίγουρα δεν είναι το super VFM που λένε κάποιοι.
Αν το δείς σαν μια τυπική επίσκεψη σε studio δεν απογοητευεσαι.
Όποιος περιμένει τις super, truper υπηρεσίες που διαφημίζονται, τότε καλύτερα να μην πάει.