Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μιχαήλ Βόδα 192

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coringa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
που ειναι τα καλυτερα μαγαζια να παω να δω.και πιο μαγαζι προσφερει μασαζ και ερωτικη εκτονωση με 50 ευρω.ολα θελουν 80 και 100 ευρω για να κανουν κατι παραπανω.κοροιδευουν τους πελατες και εκεινοι βεβαια δεν ξαναπανε.πες μου ενα μαγαζι που ειναι καλυτερο.μονο ενα.
ωραιος ρε μπιλι. απαντας και στον εαυτο σου τωρα.... χαζεψες συνεχεια μεσα στο ρδελο. γιατι το συγκεκριμενο μαγαζι μονο μπουρδελο χαρακτηριζεταε και οχι στουντιο. πεταμενα λεφτα ειναι

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
που ειναι τα καλυτερα μαγαζια να παω να δω.και πιο μαγαζι προσφερει μασαζ και ερωτικη εκτονωση με 50 ευρω.ολα θελουν 80 και 100 ευρω για να κανουν κατι παραπανω.κοροιδευουν τους πελατες και εκεινοι βεβαια δεν ξαναπανε.πες μου ενα μαγαζι που ειναι καλυτερο.μονο ενα.

Tί έγινε αγαπητικέ?
δεν πάει καλά το μπουρδελάκι της φίλης σου της Λολίτας και σε έβαλε στην πίεση να γράφεις σύνεχεια παπαριες εδώ???
α ρε κακομοίρη...

Billi Bo

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Να ενημερωσω για να μην την πατησει κανεις βασιζομενος στα λογια του billi-bo, ότι εως τωρα εχει 12 μηνυματα στο σαιτ και τα 12 με διθυραμβικα ποστ για το μιχαηλ βοδα 192!!!Βαλτε κανα μπανερ αμα θελετε να διαφημιστειτε,ο τζαμπας πεθανε!!
και συ τι εισαι στατιστικη υπηρεσια.πες μου που υπαρχουν καλυτερα μαγαζια γιατι δε λες.ο ρομπεν των φτωχων εισαι προστατευεις τα πορτοφολια μας.
Tί έγινε αγαπητικέ?
δεν πάει καλά το μπουρδελάκι της φίλης σου της Λολίτας και σε έβαλε στην πίεση να γράφεις σύνεχεια παπαριες εδώ???
α ρε κακομοίρη..
.και σενα τι σε νοιαζει ρε μεγαλε βρες μου ενα καλυτερο μαγαζι να παω.μηπως ζηλευεις επειδη ειναι το νουμερο ενα ε αρχοντα του σκοτους.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός θα πω τα εξής: πήγα στο εν λόγω μπουρδέλο και πήρα μια κοπέλα (δεν έχει σημασία ποιά). Άκουσα το τροπάρι για το μασαζ και λέω καλή φάση θα είναι. Μπαίνω στο δωμάτιο, έρχεται η κοπέλα και ενώ κατευθύνομαι προς το μασαζοκρέβατο μου λέει η κοπέλα όχι εκεί, κατευθείαν στο κρεβάτι (μην χαλάμε και το χαρτί περιτυλίγματος του μασαζοκρέβατου) και με βάνει να ξαπλώσωσω μπρούμυτα στο κανονικό κρεβάτι με την τσουτσούνα να ακουμπάει στα χρησιμοποιημένα σεντόνια. Αυτό με χάλασε. Πάω να απολάυσω το μασαζάκι και μου κάνει λίγο χαιδολόγημα στην πλάτη  και μου λέει γύρνα. Τα υπόλοιπα ήταν τα αναμενόμενα, ένα τυπικό μαμήσι φυλής, χωρίς πολλά πολλά.  Εν κατακλείδι: όσες κοπέλες έχω δει είναι κάτω του μετρίου. Αυτό θα αντισταθμιζόταν αν οι υπηρεσίες ήταν πιο ιδιαίτερες και πιο πλούσιες αλλά δεν είναι. Απλώς πληρώνεις 50 ευρώ για να σου ξύσουν την πλάτη. Αυτό είναι το παραπάνω. Ευχαριστώ αλλά την ξ ύνω και στον τοίχο και πάω φυλής να μαμήσω με 20άρι.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σημερα ποια ειναι πρωι ??

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός θα πω τα εξής: πήγα στο εν λόγω μπουρδέλο και πήρα μια κοπέλα (δεν έχει σημασία ποιά). Άκουσα το τροπάρι για το μασαζ και λέω καλή φάση θα είναι. Μπαίνω στο δωμάτιο, έρχεται η κοπέλα και ενώ κατευθύνομαι προς το μασαζοκρέβατο μου λέει η κοπέλα όχι εκεί, κατευθείαν στο κρεβάτι (μην χαλάμε και το χαρτί περιτυλίγματος του μασαζοκρέβατου) και με βάνει να ξαπλώσωσω μπρούμυτα στο κανονικό κρεβάτι με την τσουτσούνα να ακουμπάει στα χρησιμοποιημένα σεντόνια. Αυτό με χάλασε. Πάω να απολάυσω το μασαζάκι και μου κάνει λίγο χαιδολόγημα στην πλάτη  και μου λέει γύρνα. Τα υπόλοιπα ήταν τα αναμενόμενα, ένα τυπικό μαμήσι φυλής, χωρίς πολλά πολλά.  Εν κατακλείδι: όσες κοπέλες έχω δει είναι κάτω του μετρίου. Αυτό θα αντισταθμιζόταν αν οι υπηρεσίες ήταν πιο ιδιαίτερες και πιο πλούσιες αλλά δεν είναι. Απλώς πληρώνεις 50 ευρώ για να σου ξύσουν την πλάτη. Αυτό είναι το παραπάνω. Ευχαριστώ αλλά την ξ ύνω και στον τοίχο και πάω φυλής να μαμήσω με 20άρι.
η κοπελα ηταν η ξανθια μιλφ με τα τατου?
οχι η λολιτα,το αλλο τρελο-μιλφ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
:2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.146
Πόντοι
12.056

O Heel να παρει μαζι του αλλη φορα κατι τετοιο... :2funny: :2funny: :2funny:

battery-operated-back-scratcher.jpg

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Τα Νο ένα μαθαίνονται γρήγορα, ταξιδευουν στόμα με στόμα και η ποιότητα και η εντιμότητα βρίσκουν σύντομα και την ανάλογη ανταπόδοση. Τα λαμόγια βγάζουν χρήμα για λίγο αλλά μετά μένουν στον άσσο. Εσύ είσαι κλασσικός έλληνας της αρπαχτής και όπως λέει η παροιμία ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Η ιδέα του στούντιο που προσφέρει και μασαζ ήταν ωραία σύυληψη αλλά έμεινε απλώς ιδέα, στην πράξη δεν ισχύει τίποτα. Κρίμα! Θα μπορούσες να είσαι πλούσιος αλλά με αυτή τη νοοτροπία δεν θα γίνεις ποτέ.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Χθές το μεσημέρι βρισκόμουν στην Κυψέλη για να δώ κάτι πελάτες και αφού ξεμπέρδεψα νωρίς είπα να ρίξω και έναν πούτσο.
Έπειδή δεν ήθελα όλο τα ίδια και τα ίδια είπα να πάρω τον φίλο μου τον Zero να με ξελασπώσει όπως πάντα.
Εκεί που σχημάτιζα το νούμερο του τηλεφώνου του, ξαφνικά περνάει απο το μυαλό μου το εν λόγω κατάστημα και αφού δεν το είχα επισκευθεί ποτέ μου, σκέφτηκα οτι είναι μια καλή ευκαιρία να δω πόσα απο αυτά που γράφονται είναι αλήθεια και πόσα όχι.
Κλείνω λοιπόν το τηλέφωνο και ανοίγω το laptop. Εκμεταλλέυομαι το Hot Spot του Flocafe και μπαίνω στο site τους. Δεν έγραφε ποιά κοπέλα έχει βάρδια, είχε όμως το τηλέφωνο του μαγαζιού. Τους καλώ και το σηκώνει η τσατσά η οποία μου φάνηκε πολύ λιγούρω. "Εξαιρετική κοπέλα, να έρθετε σας περιμένουμε οπωσδήποτε, δεν βιάζεται, κάθεται μισή ώρα στο δωμάτιο κτλ."
Βάζω μπροστά λοιπόν και τραβώ προς το ίδρυμα.
Παρκάρω ακριβώς μπροστά (Smart  :rockon:).
Το μαγαζί ήταν άδειο και η κοπέλα εξυπηρετούσε κάποιον μέσα στο δωμάτιο.
Μόλις τελειώνει, βγαίνει έξω, την βλέπω, πληρώνω και μπαίνω με την σειρά μου στο δωμάτιο.
Ξανθιά 40άρα με πιασιματάκια, το στύλ που μου αρέσει.
Ξαπλώνω στο μασαζοκρέβατο και αρχίζει να με χαιδεύει (αν το λένε αυτό μασάζ...) όχι για περισσότερα απο 5 λεπτά.
Αφού βαρέθηκα, γυρνάω ανάσκελα και της δίνω το κοντάρι στο στόμα. Η πίπα της αρκετά καλή.
Αφού ασχολείται άλλα 2-3 λεπτά, σταματάει, με κοιτάει και μου λέει τώρα τι θές να κάνουμε ???
Της λέω κάνε εσύ κουμάντο...
Τότε μου βάζει το εργαλείο στα βυζιά της και αρχίζει μια ισπανική σε συνδιασμό με πίπα.
Έτσι τελείωσε και το πάρτυ.
Συνολικός χρόνος όχι πάνω απο 10 λεπτά.
Δεν μπορώ να πώ οτι έκλαψα τα λεφτά που έδωσα, αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας.
Σίγουρα δεν είναι το super VFM που λένε κάποιοι.
Αν το δείς σαν μια τυπική επίσκεψη σε studio δεν απογοητευεσαι.
Όποιος περιμένει τις super, truper υπηρεσίες που διαφημίζονται, τότε καλύτερα να μην πάει.

Billi Bo

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χθές το μεσημέρι βρισκόμουν στην Κυψέλη για να δώ κάτι πελάτες και αφού ξεμπέρδεψα νωρίς είπα να ρίξω και έναν πούτσο.
Έπειδή δεν ήθελα όλο τα ίδια και τα ίδια είπα να πάρω τον φίλο μου τον Zero να με ξελασπώσει όπως πάντα.
Εκεί που σχημάτιζα το νούμερο του τηλεφώνου του, ξαφνικά περνάει απο το μυαλό μου το εν λόγω κατάστημα και αφού δεν το είχα επισκευθεί ποτέ μου, σκέφτηκα οτι είναι μια καλή ευκαιρία να δω πόσα απο αυτά που γράφονται είναι αλήθεια και πόσα όχι.
Κλείνω λοιπόν το τηλέφωνο και ανοίγω το laptop. Εκμεταλλέυομαι το Hot Spot του Flocafe και μπαίνω στο site τους. Δεν έγραφε ποιά κοπέλα έχει βάρδια, είχε όμως το τηλέφωνο του μαγαζιού. Τους καλώ και το σηκώνει η τσατσά η οποία μου φάνηκε πολύ λιγούρω. "Εξαιρετική κοπέλα, να έρθετε σας περιμένουμε οπωσδήποτε, δεν βιάζεται, κάθεται μισή ώρα στο δωμάτιο κτλ."
Βάζω μπροστά λοιπόν και τραβώ προς το ίδρυμα.
Παρκάρω ακριβώς μπροστά (Smart  :rockon:).
Το μαγαζί ήταν άδειο και η κοπέλα εξυπηρετούσε κάποιον μέσα στο δωμάτιο.
Μόλις τελειώνει, βγαίνει έξω, την βλέπω, πληρώνω και μπαίνω με την σειρά μου στο δωμάτιο.
Ξανθιά 40άρα με πιασιματάκια, το στύλ που μου αρέσει.
Ξαπλώνω στο μασαζοκρέβατο και αρχίζει να με χαιδεύει (αν το λένε αυτό μασάζ...) όχι για περισσότερα απο 5 λεπτά.
Αφού βαρέθηκα, γυρνάω ανάσκελα και της δίνω το κοντάρι στο στόμα. Η πίπα της αρκετά καλή.
Αφού ασχολείται άλλα 2-3 λεπτά, σταματάει, με κοιτάει και μου λέει τώρα τι θές να κάνουμε ???
Της λέω κάνε εσύ κουμάντο...
Τότε μου βάζει το εργαλείο στα βυζιά της και αρχίζει μια ισπανική σε συνδιασμό με πίπα.
Έτσι τελείωσε και το πάρτυ.
Συνολικός χρόνος όχι πάνω απο 10 λεπτά.
Δεν μπορώ να πώ οτι έκλαψα τα λεφτά που έδωσα, αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας.
Σίγουρα δεν είναι το super VFM που λένε κάποιοι.
Αν το δείς σαν μια τυπική επίσκεψη σε studio δεν απογοητευεσαι.
Όποιος περιμένει τις super, truper υπηρεσίες που διαφημίζονται, τότε καλύτερα να μην πάει.
και μετα ξυπνησες.μηπως μπερδευτηκες με αλλο μαγαζι.εγω μαγκες εχω δωσει πολλα λεφτα τοσα χρονια σ αυτα τα μαγαζια.τετοια περιποιηση που κανει αυτο το μαγαζι δε μου εχουν κανει πουθενα.εγω δεν εχω αναγκη να διαφημισω το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα αμα βρω κατι πολυ καλο καθομαι.οπως ολοι μας πιστευω.να ειστε σοβαροι ανθρωποι και να μη γραφετε κακοηθειες.γιατι ολα πληρωνονται σ αυτη τη ζωη.αυτο να το θυμαστε παντα οταν αποφασιζετε να γραψετε κατι.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
και μετα ξυπνησες.μηπως μπερδευτηκες με αλλο μαγαζι.εγω μαγκες εχω δωσει πολλα λεφτα τοσα χρονια σ αυτα τα μαγαζια.τετοια περιποιηση που κανει αυτο το μαγαζι δε μου εχουν κανει πουθενα.εγω δεν εχω αναγκη να διαφημισω το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα αμα βρω κατι πολυ καλο καθομαι.οπως ολοι μας πιστευω.να ειστε σοβαροι ανθρωποι και να μη γραφετε κακοηθειες.γιατι ολα πληρωνονται σ αυτη τη ζωη.αυτο να το θυμαστε παντα οταν αποφασιζετε να γραψετε κατι.
που εισαι ρε μεγαλε εσυ|??? αργησες σημερα!!!!!απαραδεκτο!!!!! θα χασει το ρδελο χρηματα. αντε εμπρος αρχισε την διαφημιση

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16

1ον η κριτική μου δεν είναι κακή για το μαγαζί. Εσύ πότε δηλαδή είσαι ευχαριστημένος ? Μόνο αν γράψει κάποιος διθυράμβους ??

2ον Ποιος σε έχει ορίσει κριτή στον πούτσο μας, δεν καταλαβαίνω. Ο κάθε ένας έχει την γνώμη του. Αμα συμφωνείς απλά κάνε τουμπέκα. Αμα πάλι δεν σου αρέσει σάλτα και γαμήσου.

3ον Γιατί δεν ρωτάς αυτήν που σε πληρώνει (δεν ξέρω πώς, με χρήμα, με τσάμπα υπηρεσίες, βάζοντας σου στον κώλο δονητή ίσως ??) αν τα πράγματα έγιναν ή όχι με τον τρόπο που περιγράφω ?? Και την ώρα γράφω που πήγα και την κοπέλα που πίπωσα.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
1ον η κριτική μου δεν είναι κακή για το μαγαζί. Εσύ πότε δηλαδή είσαι ευχαριστημένος ? Μόνο αν γράψει κάποιος διθυράμβους ??

2ον Ποιος σε έχει ορίσει κριτή στον πούτσο μας, δεν καταλαβαίνω. Ο κάθε ένας έχει την γνώμη του. Αμα συμφωνείς απλά κάνε τουμπέκα. Αμα πάλι δεν σου αρέσει σάλτα και γαμήσου.

3ον Γιατί δεν ρωτάς αυτήν που σε πληρώνει (δεν ξέρω πώς, με χρήμα, με τσάμπα υπηρεσίες, βάζοντας σου στον κώλο δονητή ίσως ??) αν τα πράγματα έγιναν ή όχι με τον τρόπο που περιγράφω ?? Και την ώρα γράφω που πήγα και την κοπέλα που πίπωσα.
ρε χεστον τον  :jerking: τα ιδια και τα ιδια λεει συνεχεια

Jonhy-21

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
84
Πόντοι
10
εδω ο ποιητης στο τελευταιο που εγραψε τι εννοει οτι ολα πληρωνονται οταν αποφασιζετε να γραψετε κατι??? Για εξηγησου ρε μεγαλε. Ποιον απειλεις?  :jerking:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505

επειδή όλα πληρώνονται, δεν μας λες κι εσύ πόσα πληρώνεσαι;
δηλαδή αμφισβητείς ότι έχουν έρθει τόσα άτομα κι έχουν περάσει από μέτρια
έως άσχημα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom