foithths22opa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μόλις γύρισα! Δε λέει και πολλά...
αν εννοεις μια ξανθια ψηλη καυλα,μαλλον τανια την λενε και πρεπει να ειναι απο 17:και μετα... ;)ξερει κανεις αμ παιζει στο εν λογο στουντιο η τατιαννα.οσες φορες εχω παρει τηλ. μονο η λολιτα παιζει. μαλον δεν εχει καθολου δουλεια "οπωσ και σε πολλα αλλα στουντιο" και δουλευει μονο αυτη δυστηχως.
οχι ρε συ..ενταξει τη λολιτα δεν τη λες και ξανθη αφου τα χει βαψει πιο σκουρα τωρα...την 1η φορα που τιμησα λολιτα την περιμενα να ρθει 5 τ απογευμα..ηταν μια τανια ψηλη σαν τη λολιτα πιο νεα μουναρος μ εκπληκτικα βυζια..αλλα ειχα παει καρφωτος για λολιτα...η λολιτα μου ειπε οτι αυτη ειναι πρωινα και απο 5 και μετα η τανια..εκεινη τη μερα ειχε δουλεια κι αλλαξανε νουμερα...δυο ξανθιες παιζουν ,
η λολιτα και μια με φακιδες
αρκετα πιο κοντη
άφιλτρο;;;;;Να ρωτησω ρε παιδες , γιατι στα ριβιου δεν εχω δει κατι , εκτος απο μασαζ και τα υπολυπα γνωστα που κανουν σε ολλα τα στουντιο , μασαζερι και μπουρδελα κανου τιποτα εξτρα και τι ενωω , κωλο και αφιλτρο ???
εσυ που χαθηκες ρε????ρε μαγκες, ξερει καποιος τις βαρδιες?
μπιλι μπο εσυ?
γαμαγα κατι περιεργους...εσυ που χαθηκες ρε????
σιγα ρε χοντρουλη. κατουρα και λιγο. μονο μην βρεξεις το παντελονακι σου.....γαμαγα κατι περιεργους...
σαλτα γαμησου ρε καραγκιοζη,σιγα ρε χοντρουλη. κατουρα και λιγο. μονο μην βρεξεις το παντελονακι σου.....
δεν νομιζω μωρη καργια. για θυμισου τοτε που εχυνα την λολιτα και εμπαινες εσυ μετα μεσα και της ζηταγες να μην πλυθει για να εχεις την χυσομυρωδια μου πανω σου. μαλακοχοντρεσαλτα γαμησου ρε καραγκιοζη,
βλακα εχεις γλυψει οτι φλοκι εχω αφησει και μιλας ηλιθιε!!!