Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μιχαήλ Βόδα 192

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coringa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία

opelastra

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
έχουμε κανένα νέο από lolita?
Οπως μου ειπε η υπηρεσια η Λολιτα δεν ξαναδουλευει.
Παίδες να ρωτήσω μήπως γνωρίζετε ποιες κοπέλες δουλεύουν τώρα που λείπει η αρχηγός Λολίτα :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
Εχει δυο κοπελες Χριστινα και Στελλα.Η Στελλα που την εχω παρει ειναι αρκετα καλη.Δουλευει αλλου σαν Μιλβα.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Οπως μου ειπε η υπηρεσια η Λολιτα δεν ξαναδουλευει.Εχει δυο κοπελες Χριστινα και Στελλα.Η Στελλα που την εχω παρει ειναι αρκετα καλη.Δουλευει αλλου σαν Μιλβα.

Αυτό ήτανε τίτλοι τέλους για την Λολίτα δεν θα την ξανα :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:????????????????????????
Η Χριστίνα που δουλεύει αλλού σαν Μίλβα ειναί η ίδια με αυτή που δουλεύει στο Αγίου Μελετίου?????????????????????????

opelastra

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό ήτανε τίτλοι τέλους για την Λολίτα δεν θα την ξανα :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:????????????????????????
Η Χριστίνα που δουλεύει αλλού σαν Μίλβα ειναί η ίδια με αυτή που δουλεύει στο Αγίου Μελετίου?????????????????????????
Για την Στελλα ειπα οτι δουλευει σαν Μιλβα και ειναι αυτη που δουλευει Αγιου Μελετιου.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Υπάρχει κανείς συναγωνιστής που να έχει δοκιμάσει την Χριστίνα να μας δώσει ποιοτικά χαρακτηριστικά????????????????????????????????????????????????????????

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
μια Τανια ψηλη ξανθια μουναρα με γαματα βυζια που δουλευε μαζι με λολιτα το καλοκαιρι μετα τις 5 τ απογευμα δεν παιζει πια???

ant87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα η Χριστίνα είναι ένα MILF που ήταν παλιά στη Σολωμού 32 (ισόγειο) και μετά πριν 2 χρόνια Μ.ΒΟΔΑ 192?

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
καλησπερα παιδεσ!γνωριζει κανεισ τι παιζει σημερα στο σπιτακι; :think:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
έχουμε καμια νέα πληροφόρηση για λολιτα?
είναι σίγουρο ότι σταμάτησε? :headbang:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
περασα σημερα να δω τι λενε οι αντικαταστατριες της λολιτα...η Λανα με την οποια συνεδριασα τιποτα το ιδιαιτερο..στις 17:00 ερχοταν η νατασσα αλλα ξενερωσα κι εφυγα....ανεβασα κριτικη..κριμα γιατι ενα καλο ιδρυμα επεσε κατηγορια...  :-

koulou

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το μαγαζακι δουλευει?Γιατι οσες φορες εχω παει τοχω πετυχει κλειστο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom