εβαλα και μια κριτικη , αλλα μεχρι να μπει σας την παραθετω κι εδω.
επειδη ειχα λιγο προβλημα με την αποστολη της, παρακαλω αν ειναι δυνατον
να μπει αυτη με τη βαθμολογια που εστειλα .
Αλλιως ας μεινει ως εχει.
Επισκεφθηκα τα καταστημα στην πρωινη βαρδια .
Χτυπησα το κουδουνι και μου ανοιξε η κυρια της υποδοχης,η οποια
με περασε στο χωρο υποδοχης, στον οποιο περιμεναν μια παρεα τριων ατομων
και ενας ηλικιωμενος σχετικα κυριος.
Αφου με ρωτησε απο που εμαθα για το μαγαζι (απο το ιντερνετ της ειπα - και ειναι η αληθεια,
εφοσον ηθελα να διαπιστωσω αν οντως η Λολιτα ειναι τοσο καλη οσο λενε), φανηκε να
την ικανοποιησε η απαντηση μου και αρχισε να ασχολειται με την παρεα των τριων παιδιων,
οι οποιοι προφανως ηταν εκει για ματι και χαβαλε.
Στριμωχτηκα λοιπον στη γωνιακη πολυθρονα κοντα στην τηλεοραση που επαιζε καποια ταινια πορνο,
και περιμενα να κανει την εμφανιση της η Λολίτα.
(...)Η Λολιτα ειναι ψηλη, ξανθια και αρκετα ζουμερη γυναικα,
και εμφανιστηκε φορωντας ενα κοκκινο κορμακι .
Η εμφανιση της ειναι ανω του μεσου ορου, ειναι μια γυναικα που θα κοιταγες στο δρομο.
Η παρεα αποχωρησε ευθυς αμεσως, και περιμενα τον κυριο, ο οποιος ειχε ενα μικρο διαλογο με την κυρια της υποδοχης. Εκεινος ηθελε να κανονισει το προγραμμα μαζι της, ενω αυτη του εξηγησε πολυ ευγενικα πως αυτο δε γινεται και θα επρεπε να το κανονισει με την κοπελα.
Αφου αποχωρησε κι αυτος , το πεδιο εμεινε ελευθερο.
Καναμε ενα-δυο αστειακια με την κυρια της υποδοχης σχετικα με το ποσο παραξενοι ειναι ορισμενοι πελατες, με ρωτησε αν θελω καφε, αναψυκτικο ή ποτο και με περασε στο δωματιο.
Εκανα το ντουζακι μου με την ανεση μου , αναψα ενα τσιγαρακι και περιμενα.
Το timing ηταν αριστο και δημιουργηθηκε αμεσως η καταληλη χημεια για μια ευχαριστη συνεδρεια.
Αφου εβαλε το ειδικο καλυμα στο κρεβατι του μασαζ, μου προτεινε να ξαπλωσω.
Η συζητηση μαζι της ηταν πολυ ευχαριστη, και το μασαζ της πολυ καλο και απαλο οπως ακριβως μου αρεσει.Τα χαδια της αρχισαν να γινονται πιο ερωτικα , και αφου η γλωσσα της αρχισε να εξερευνα τα καταληλλα σημεια της προτεινα να μεταφερθουμε στο ευρυχωρο διπλο κρεββατι.
Συνεχισαμε την πιπα με εκεινη στα γονατα, κι εμενα να θωπευω τα καλοσχηματισμενα οπισθια της,
τα οποια τιμησα δεοντως και κατα τη διαρκεια του μασαζ.Την παρακινησα να ερθει σε σταση 69,
οπου διαπιστωσα οτι διαθετει ενα πεντακαθαρο μουνακι.
Μου φορεσε το προφυλακτικο και εισχωρησα μεσα της με εκεινη απο πανω να κρατιεται απο τα ποδια μου. Αλλαγη στασης, οπου την τραβηξα πισω ωστε να κρατιεται απο τους όμους μου,και να εχω καλυτερη προσβαση στο ομολογουμενως μεγαλο και στητο στηθος της (σιλικονη).Μετα την γυρισα πλαγια και κατοπιν στα τεσσερα.Τελευταια σταση με εκεινη απο κατω, και εμενα να συνεχιζω να διεισδυω μεσα της κρατώντας ψηλα τα ποδια της. Μετα απο λιγο με σταματησε , σηκωθηκε και εφερε απο το βαλιτσακι της ενα λευκο δονητη.Αφου τον εθεσε σε λειτουργια τον εβαλε στο μουνακι της ,αυνανιζοντας με παραληλλα με τα πελματα της. Δεν ειχε αντιρρηση να εισχωρησω μεσα της μαζι με το δονητη,κατι που με χαροποιησε ιδιαιτερα! Γενικα γιναμε κουβαρι με μια φραση!
Μικρη συζητησουλα μετα, ντουζακι και αποχωρηση , μετα την απαραιτητη φιλοφρονηση στην κυρια της υποδοχης για της επιδοσεις της Λολιτας.
Αναφερω απλα οτι προσωπικα με κερδισαν με τη συμπεριφορα και τις υπηρεσιες τους,και σιγουρα θα υπαρξει συνεχεια απο μερους μου!!!
Με την τιμη στα 50 ευρω και της αψογες υπηρεσιες της η Λολίτα αποτελει την καλυτερη επιλογη οσων αφορα τη σχεση αποδοσης-τιμης αυτη τη στιγμη στο χωρο των στουντιο, και ελπιζω και αλλα στουντιο να ακολουθησουν το παραδειγμα αυτο, ωστε να υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια επιλογων .