Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μιχαήλ Βόδα 192

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coringa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία

Επισκέπτης
γεια σου μωρό τί κάνεις; θα με βάλεις και μένα στη λίστα σου από το σαϊτ; ελπίζω να σε πετύχω και να περάσουμε καλά.και να γνωριστούμε καλύτερα.φιλιά κούκλα μου

OP
OP
C

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου μωρό τί κάνεις; θα με βάλεις και μένα στη λίστα σου από το σαϊτ; ελπίζω να σε πετύχω και να περάσουμε καλά.και να γνωριστούμε καλύτερα.φιλιά κούκλα μου
:blowup: περημενω ολα τα παιδια απω το σιτε ..........θα ειμαι εδω μεχρι 12 το βραδυ κ θας περημενω....... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
πως είσαι κούκλα μου τώρα. πονάει το βυζακι? θα μπορουσαμε να τα πάμε και καλύτερα. μετά από σένα ποια είναι?

OP
OP
C

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πως είσαι κούκλα μου τώρα. πονάει το βυζακι? θα μπορουσαμε να τα πάμε και καλύτερα. μετά από σένα ποια είναι?
  Καλημερα μωρουλι μου χι δεν ποναει πια...στης 12 κληνει...τωρα ειναι η Μαρινα εγω ειμαι αριο το βραδυ παλι........

OP
OP
C

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα λοιμπον θα ειμαι στ μαγαζι απω 6μερι 12 το βραδυ..για οτι αφορα αποκλειστκα τα παιδια του σιτε υπαρχουνε τα εξις προγραματα ελ.στομ. ι 69///50 φουλ 60 αυτα δεν θα ακουσετε στο σαλονι διοτι ειναι μονο για το σιτε ...φιλια πολα Σιμονε

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
καλημερα coringa,σημερα πρωι ξερεις ποια ειναι?

maiden68

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
0
καλημερα λοιμπον θα ειμαι στ μαγαζι απω 6μερι 12 το βραδυ..για οτι αφορα αποκλειστκα τα παιδια του σιτε υπαρχουνε τα εξις προγραματα ελ.στομ. ι 69///50 φουλ 60 αυτα δεν θα ακουσετε στο σαλονι διοτι ειναι μονο για το σιτε ...φιλια πολα Σιμονε
Καλημερα corigna.Να σε ρωτησω κατι κ μου απαντας αν ξερεις φυσικα.Μια κοπελα με ονομα Βικτωρια γνωριζεις ποτε θα ξαναδουλεψει στο μαγαζι αυτο ή κ που αλλου μπορω να την βρω?Ευχαριστω κουκλα...πολλα φιλια.

OP
OP
C

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα τωρα ειναι η Μαργαριτα ......για την αλη ερωτησε που κανανε η Βιτορια δεν δουλεβει πουθενα σημερα  φιλια

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου σιμονε!!

το απλο προγραμμα ποσο εχει?

OP
OP
C

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου σιμονε!!

το απλο προγραμμα ποσο εχει?
20 το μαγαζι αλλαξε..γιαυτο εκανα ετσι μονο για το σιτε να υπαρχουνε προγραματα δεν αφηνω να λενε στο σαλονι...φιλια πολλλα

OP
OP
C

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας παιδια λοιμπον ειμαι στο μαγαζι τωρα κ θα μεχρι 12 το βραδυ.....αυριο απω της 5 μεχρι 12 θα ειναι η Αδριανα ωμορφο κοριτσακι,εχω δειαβαζι πολι νκαλο σχολιο για εκεινι...αυτα απω μενα με αγαπη ΣΙΜΟΝΕ

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειναι κοπελα η σιμονε η κατι αλλο???

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
με αφορμη την δηλωση της coringa να κανω μια εισηγηση προς τους admin,δεν πρεπει το site να προσλαβει ενα γυναικολογο ο οποιος θα πιστοποιει οτι η ταδε κοπελα ειναι οντως εκ γενετης γυναικα για να μην εχουμε και αμφιβολιες? :cheesy: :2funny:

OP
OP
C

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
με αφορμη την δηλωση της coringa να κανω μια εισηγηση προς τους admin,δεν πρεπει το site να προσλαβει ενα γυναικολογο ο οποιος θα πιστοποιει οτι η ταδε κοπελα ειναι οντως εκ γενετης γυναικα για να μην εχουμε και αμφιβολιες? :cheesy: :2funny:
ελα αγαπη μου λοιμπον το coringa εβαλα οταν πρωτο μπικα στο σιτε εχει πολυ καιρο τωρα αλα παντα βαζω την υπογραφη μου ΣΙΜΟΝΕ σκευτικα να αλαξω αλα μουαρεσει....εχεις δικαιο σε αυτο που λες ωμος...με αγαπη ΣΙΜΟΝΕ

OP
OP
C

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας σε ολοι.........λοιμπον σημερα απω 5 μεχρι της 12 θα ειναι η Αντριανα ......στην Μηχαηλ Βοδα 192.....φιλια πολα ΣΙΜΟΝΕ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom