Επισκέπτης
γεια σου μωρό τί κάνεις; θα με βάλεις και μένα στη λίστα σου από το σαϊτ; ελπίζω να σε πετύχω και να περάσουμε καλά.και να γνωριστούμε καλύτερα.φιλιά κούκλα μου
περημενω ολα τα παιδια απω το σιτε ..........θα ειμαι εδω μεχρι 12 το βραδυ κ θας περημενω....... :-* :-* :-* :-* :-* :-*γεια σου μωρό τί κάνεις; θα με βάλεις και μένα στη λίστα σου από το σαϊτ; ελπίζω να σε πετύχω και να περάσουμε καλά.και να γνωριστούμε καλύτερα.φιλιά κούκλα μου
Καλημερα μωρουλι μου χι δεν ποναει πια...στης 12 κληνει...τωρα ειναι η Μαρινα εγω ειμαι αριο το βραδυ παλι........πως είσαι κούκλα μου τώρα. πονάει το βυζακι? θα μπορουσαμε να τα πάμε και καλύτερα. μετά από σένα ποια είναι?
αυριο θα ειμαι εκει απω 6 μεχρι 12 αμα θες ελαyiasou moro.thelo na se gnoriso
Καλημερα corigna.Να σε ρωτησω κατι κ μου απαντας αν ξερεις φυσικα.Μια κοπελα με ονομα Βικτωρια γνωριζεις ποτε θα ξαναδουλεψει στο μαγαζι αυτο ή κ που αλλου μπορω να την βρω?Ευχαριστω κουκλα...πολλα φιλια.καλημερα λοιμπον θα ειμαι στ μαγαζι απω 6μερι 12 το βραδυ..για οτι αφορα αποκλειστκα τα παιδια του σιτε υπαρχουνε τα εξις προγραματα ελ.στομ. ι 69///50 φουλ 60 αυτα δεν θα ακουσετε στο σαλονι διοτι ειναι μονο για το σιτε ...φιλια πολα Σιμονε
20 το μαγαζι αλλαξε..γιαυτο εκανα ετσι μονο για το σιτε να υπαρχουνε προγραματα δεν αφηνω να λενε στο σαλονι...φιλια πολλλαγεια σου σιμονε!!
το απλο προγραμμα ποσο εχει?
γεια να μην σε κουραζω ειμαι στο αβανταρ κ ειμαι κωπελα,με ολι της σημασιες της λεξεις..........φιλακιαειναι κοπελα η σιμονε η κατι αλλο???
ελα αγαπη μου λοιμπον το coringa εβαλα οταν πρωτο μπικα στο σιτε εχει πολυ καιρο τωρα αλα παντα βαζω την υπογραφη μου ΣΙΜΟΝΕ σκευτικα να αλαξω αλα μουαρεσει....εχεις δικαιο σε αυτο που λες ωμος...με αγαπη ΣΙΜΟΝΕμε αφορμη την δηλωση της coringa να κανω μια εισηγηση προς τους admin,δεν πρεπει το site να προσλαβει ενα γυναικολογο ο οποιος θα πιστοποιει οτι η ταδε κοπελα ειναι οντως εκ γενετης γυναικα για να μην εχουμε και αμφιβολιες?
θεια σιμονννννννννννννννννννννν γεια σου!!!!!!!!!!!!!!γεια σας σε ολοι.........λοιμπον σημερα απω 5 μεχρι της 12 θα ειναι η Αντριανα ......στην Μηχαηλ Βοδα 192.....φιλια πολα ΣΙΜΟΝΕ