γεια σου ανιψιε τι κανεις...............πηγες τσαρκα χτες..........περασατε καλα??????????????θεια σιμονννννννννννννννννννννν γεια σου!!!!!!!!!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
γεια σου μωρουλι μου τι κανεις ολα καλα ειμαι οπως ειδες στο μαγαζι ....φιλια πολλαγεια σου μωρο...
...ανιψιε που εισαι??????????δεν θα ερθεις να πειης σαμπανιε με την καλη σου θεια.....φιλια παντου μα παντουθεια σιμονννννννννννννννννννννν γεια σου!!!!!!!!!!!!!!
Γεια σου σιμονε, αν ερθω θα με αφησεις να σου γλειψω τις πις πατουσες?
Μέλι έχουν???
πρεπει να ρωτησεις τον ανιψιο της αν εγκρινειΓεια σου σιμονε, αν ερθω θα με αφησεις να σου γλειψω τις πις πατουσες?
τα φιλια μου :-*
γεια σου μωρουλι μου τι κανεις ολα καλα ειμαι οπως ειδες στο μαγαζι ....φιλια πολλα
petroskal69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ποτε θα ξανα δουλεψεισ εκει μωρακι μασ εχεισ λιψει
Επισκέπτης
Οσες φορές πέρασα ήταν κλειστό...Ξέρει κανείς τι παίζει σήμερα στο studio?
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
σε αυτο το σπιτι δουλεευε μια μουναρα μελαχροινη πριν καιρο
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
νομιζω την ελεγαν αννα αλλα δεν ειμαι σιγουροσ
περασα το σαββατο το απογευμα.χωρος καθαρος και κοπελλα η λολιτα.χωρις σκεψη βρεθηκα στο δωματιο με 60 ευρω.μπαινει μεσα η λολιτα και με βαζει σε κρεβατακι μασαζ και με πλακωνει στα λαδια εν συνεχεια γλυψιμο στην πλατουλα και στο λαιμο φιλακια και γλυψιμο στα μπαλακια .δεν αντεξα πολυ και την πλακωνο σε σφυροκοπημα στα 4 πεταω την καποτα κια χυνω απεναντις.η λολιτα τωρα ειναι ρωσιδα (milf)και πολυ ευγενικη και με καλη διαθεση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις