tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Η Λολιτα μου ειπε οτι θα της μαθει να κανει μασαζ, γιατι ακομα δεν ξερει καλα, αλλα ειναι προθυμη να μαθει.
Το άλλο, το άλλο να της μάθει ,.....αρκεί !
Η Λολιτα μου ειπε οτι θα της μαθει να κανει μασαζ, γιατι ακομα δεν ξερει καλα, αλλα ειναι προθυμη να μαθει.
Το άλλο, το άλλο να της μάθει ,.....αρκεί !
Στην Αλκαμνεους δεν την ειχα πετυχει, αλλα εχω μαθει απο αλλους φιλους οτι ΝΑΙ ειναι η ιδια, αλλα με πολυ μεγαλη βελτιωση στις υπηρεσιες της.
σου εδειξε διαβατηριο φιλε τακη?η λολιτα η οπως τη λενε ειναι 56 χρονων με τη τεχνολογια ομως καταφερνη και ειναι στην επικαιροτητα ενοω λιφτιγκ σιλικονες και οτι παρεχη ο βουκιδη΄ς
αυτα τα ξερω σιγουρα εγω την ειχα τιμηση στην αλκαμενους αλλα μολις μου εδειξαν την ηληκια ξενερωσα αν και ειναι καλη μαστορισα στο κρεβατι
κι εγω τωρα που το εμαθα ψιλοξενερωσακαποιος ειδε τα εγραφα της γινετε ελενχος σε αυτες φιλε καλη πολυ καλη στο μαμισι αλλα ξενερωσα με τα χρονια της
αυτη ειναι αλλα τωρα δεν βιαζεται καθολου μεγαλη αλλαγη..Kαι από ότι άκουσα εκεί δουλεύει και η Τζούλια από το σπίτι της Αλκαμένους. ΜΟΥΝΑΡΟΣ αλλά εκνευριστικά βιαστική στην Αλκαμένους! Αν σε αυτό το σπίτι δεν υπάρχει πρόβλημα χρόνου τοτε βουρ !!!!
η λολιτα η οπως τη λενε ειναι 56 χρονων με τη τεχνολογια ομως καταφερνη και ειναι στην επικαιροτητα ενοω λιφτιγκ σιλικονες και οτι παρεχη ο βουκιδη΄ς
αυτα τα ξερω σιγουρα εγω την ειχα τιμηση στην αλκαμενους αλλα μολις μου εδειξαν την ηληκια ξενερωσα αν και ειναι καλη μαστορισα στο κρεβατι
Σαν να μου φαινεται οτι υπερβαλλεις λιγακι Μιχαηλ Βο...μαγκες τρεξτε τανια υπεροχο μωρο
μαγκες τρεξτε τανια υπεροχο μωρο μετα τις 5 πολυ καλη περιποιηση