Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μιχαήλ Βόδα 192

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coringa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Στην Αλκαμνεους δεν την ειχα πετυχει, αλλα εχω μαθει απο αλλους φιλους οτι ΝΑΙ ειναι η ιδια, αλλα με πολυ μεγαλη βελτιωση στις υπηρεσιες της.

η λολιτα-τζουλια στο αλκαμενους διαβαζω εκανε σολους ελευθερο τσιμπουκι με χυσιμο στο στομα :o :cheesy:
στο μ.βοδα το ιδιο κανει :think:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
εγω παντως ρε φιλαρακια πηγα σημερα να δω την λολιτα αλλα τι να πω? τοσο χαλια γκομενα για 50αρικο δεν εχω ξαναπετυχει. φυσικα γουστα εινα αυτα την προωπικη μου αποψη εκφραζω παντα!!

ΤΑΚΗΣ45

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:η λολιτα η οπως τη λενε ειναι 56 χρονων με τη τεχνολογια ομως καταφερνη και ειναι στην επικαιροτητα ενοω λιφτιγκ σιλικονες και οτι παρεχη ο βουκιδη΄ς

αυτα τα ξερω σιγουρα εγω την ειχα τιμηση στην αλκαμενους αλλα μολις μου εδειξαν την ηληκια ξενερωσα αν και ειναι καλη μαστορισα στο κρεβατι

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
:2funny:η λολιτα η οπως τη λενε ειναι 56 χρονων με τη τεχνολογια ομως καταφερνη και ειναι στην επικαιροτητα ενοω λιφτιγκ σιλικονες και οτι παρεχη ο βουκιδη΄ς

αυτα τα ξερω σιγουρα εγω την ειχα τιμηση στην αλκαμενους αλλα μολις μου εδειξαν την ηληκια ξενερωσα αν και ειναι καλη μαστορισα στο κρεβατι
σου εδειξε διαβατηριο φιλε τακη?

ΤΑΚΗΣ45

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:καποιος ειδε τα εγραφα της γινετε ελενχος σε αυτες φιλε καλη πολυ καλη στο μαμισι αλλα ξενερωσα με τα χρονια της

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
παντως αν λεμε παιδια για την τζουλια απο αλκαμενους εμενα με καυλωνε πολυ!!!τελειωνα δυστυχως σε 5 λεπτα!!!θα περασω να την δω παντως

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Είναι γυναικάρα. Μια από τις λίγες γυναίκες που εκπέμπουν αυτή τη θηλυκότητα. Αν δεν είχε αυτή τη σπαστική βιασύνη στο Αλκαμένους θα πήγαινα πιο συχνά.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
σωστος!!!ειναι το στυλ που μου αρεσει!!τελεια κολαρα-βυζαρες

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Kαι από ότι άκουσα εκεί δουλεύει και η Τζούλια από το σπίτι της Αλκαμένους. ΜΟΥΝΑΡΟΣ αλλά εκνευριστικά βιαστική στην Αλκαμένους! Αν σε αυτό το σπίτι δεν υπάρχει πρόβλημα χρόνου τοτε βουρ !!!!
αυτη ειναι αλλα τωρα δεν βιαζεται καθολου μεγαλη αλλαγη..

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
αρα η κοπελα που ειναι διαδεχεται τη λολιτα μετα τις 5 το απογευμα δεν κανει μασαζ ?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

επειδη τέτοια Π Ι Π Α  δε μου΄χει ματαλάχει ποτέ και πουθενά ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ κι ας είναι και 156 !
Η γυναίκα είναι τρέλλα !
Και επιπέον :
-είναι ψηλή
-είναι κορμάρα
-είναι κολάρα
-είναι σέξυ
-ΔΕΝ είναι βιαστική
-ΔΕΝ χρεώνει το κούκο αηδόνι

και επειδή είναι όλα αυτά είναι στα ΠΡΕΠΕΙ καθενός που σέβεται τ΄αρχίδια του και το πορτοφόλι του !

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αν και εχω γραψει κρητικη, θα σας πω λιγα πραγματα απο την δικη μου εμπειρια μαζι της :

Αν και ημουν ο προτελευταιος πελατης της και θεωρητικα βιαζοταν να φυγει μιας και τελειωνε το ωραριο της,μου εκανε 15 λεπτα μασαζ και σε καμια περιπτωση δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.

Στο κρεβατι ηταν δεκτικη σε οτι της ζητησα, χωρις να δυσανασχετησει σε τιποτα.

Πολλοι γραφουν για ελευθερο στοματικο. Αυτο που εκανε σε εμενα τουλαχιστον , ηταν ΠΡΙΝ βαλει την καποτα να γλυψει τον κορμο του 'περικλη" χωρις ομως να βαλει το κεφαλι μεσα στο στομα της.
Αν αυτο θεωρηται ελευθερο στοματικο, τοτε μου εκανε.....

Billi Bo

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες τρεξτε τανια υπεροχο μωρο μετα τις 5 πολυ καλη περιποιηση

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
μαγκες τρεξτε τανια υπεροχο μωρο μετα τις 5 πολυ καλη περιποιηση

ρε μπίλι μπο δεν μπορείς να κρυφτείς με τίποτα γαμώτο...
σαν τον ελέφαντα πίσω απο την καλαμιά είσαι...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Την πετυχα στην αλλαγη της βαρδιας οταν ειχα παει στην Λολιτα και δεν με ενθουσιασε εμφανησιακα.
Απο συναγωνιστες που την εχουν δοκιμασει , δεν εχουν πει τα καλυτερα, χωρις να ειναι βεβαια και μπαζο.

Η ιδια η Λολιτα μου ειπε οτι θα της κανει μαθηματα μασαζ, γιατι υστερει λιγακι εκει.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom