mixalakis321
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχωντας διαβάσει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του forum δεν έχω βρει αυτό που ψάχνω για αυτό ζητάω την βοήθεια σας με αυτό το θέμα.
Αυτό που θέλω είναι απλό. Να πάω σε ένα μπουρδέλο να με δέσουν να με μαστιγώσουν να μου ρίξουν ένα spanking και στο τέλος να μου ταβήξουν μια μαλακία.
Και εδώ έρχοντε τα πολλά ερωτήματα μου.
1) Θα είναι το μπουρδέλο αυτό αξιόπιστο? Μιας και θα είμαι σε ανήμπορη θέση θέλω να ξέρω ότι θα είμαι σε καλά χέρια.
2) Θα είναι η κοπέλα εμφανίσημη? Δεν θέλω να είναι καμιά γριέτζο.
3) Θα είναι οι χειροπέδες αυτές που θέλω? Γιατί θέλω οπωσδήποτε να είναι hinged Σε περίπτωση που δεν έχει μπορώ να φέρω εγώ δικές μου?
4) Το τι θέλω να μου κάνει θα της το πω με το που μπούμε μέσα στο δωμάτιο έτσι?
5) Πόση ώρα έχω να μου κάνει ότι έχει να μου κάνει?
6) Πόσο θα μου στοιχίσει?
7) Με την μαλακία που θα μου τραβήξει με τα χέρια της υπάρχει περίπτωση να κολήσω καμιά σεξουαλικώς μεταδηδόμενη ασθένεια? (π.χ. AIDS) Ηλίθεια ερώτηση αλλά είμαι άσχετως περί του θέματος.
Ευχαριστώ εκ των προταίρων.
Edit Για Αθήνα ενδιαφέρομαι
Αυτό που θέλω είναι απλό. Να πάω σε ένα μπουρδέλο να με δέσουν να με μαστιγώσουν να μου ρίξουν ένα spanking και στο τέλος να μου ταβήξουν μια μαλακία.
Και εδώ έρχοντε τα πολλά ερωτήματα μου.
1) Θα είναι το μπουρδέλο αυτό αξιόπιστο? Μιας και θα είμαι σε ανήμπορη θέση θέλω να ξέρω ότι θα είμαι σε καλά χέρια.
2) Θα είναι η κοπέλα εμφανίσημη? Δεν θέλω να είναι καμιά γριέτζο.
3) Θα είναι οι χειροπέδες αυτές που θέλω? Γιατί θέλω οπωσδήποτε να είναι hinged Σε περίπτωση που δεν έχει μπορώ να φέρω εγώ δικές μου?
4) Το τι θέλω να μου κάνει θα της το πω με το που μπούμε μέσα στο δωμάτιο έτσι?
5) Πόση ώρα έχω να μου κάνει ότι έχει να μου κάνει?
6) Πόσο θα μου στοιχίσει?
7) Με την μαλακία που θα μου τραβήξει με τα χέρια της υπάρχει περίπτωση να κολήσω καμιά σεξουαλικώς μεταδηδόμενη ασθένεια? (π.χ. AIDS) Ηλίθεια ερώτηση αλλά είμαι άσχετως περί του θέματος.
Ευχαριστώ εκ των προταίρων.
Edit Για Αθήνα ενδιαφέρομαι