Νέα

Μια βοήθεια?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mixalakis321
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mixalakis321

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Έχωντας διαβάσει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του forum δεν έχω βρει αυτό που ψάχνω για αυτό ζητάω την βοήθεια σας με αυτό το θέμα.

Αυτό που θέλω είναι απλό. Να πάω σε ένα μπουρδέλο να με δέσουν να με μαστιγώσουν να μου ρίξουν ένα spanking και στο τέλος να μου ταβήξουν μια μαλακία.

Και εδώ έρχοντε τα πολλά ερωτήματα μου.

1) Θα είναι το μπουρδέλο αυτό αξιόπιστο? Μιας και θα είμαι σε ανήμπορη θέση θέλω να ξέρω ότι θα είμαι σε καλά χέρια.

2) Θα είναι η κοπέλα εμφανίσημη? Δεν θέλω να είναι καμιά γριέτζο.

3) Θα είναι οι χειροπέδες αυτές που θέλω? Γιατί θέλω οπωσδήποτε να είναι hinged Σε περίπτωση που δεν έχει μπορώ να φέρω εγώ δικές μου?

4) Το τι θέλω να μου κάνει θα της το πω με το που μπούμε μέσα στο δωμάτιο έτσι?

5) Πόση ώρα έχω να μου κάνει ότι έχει να μου κάνει?

6) Πόσο θα μου στοιχίσει?

7) Με την μαλακία που θα μου τραβήξει με τα χέρια της υπάρχει περίπτωση να κολήσω καμιά σεξουαλικώς μεταδηδόμενη ασθένεια? (π.χ. AIDS) Ηλίθεια ερώτηση αλλά είμαι άσχετως περί του θέματος.

Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Edit Για Αθήνα ενδιαφέρομαι

Επισκέπτης
Έχωντας διαβάσει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του forum δεν έχω βρει αυτό που ψάχνω για αυτό ζητάω την βοήθεια σας με αυτό το θέμα.

Αυτό που θέλω είναι απλό. Να πάω σε ένα μπουρδέλο να με δέσουν να με μαστιγώσουν να μου ρίξουν ένα spanking και στο τέλος να μου ταβήξουν μια μαλακία.

Και εδώ έρχοντε τα πολλά ερωτήματα μου.

1) Θα είναι το μπουρδέλο αυτό αξιόπιστο? Μιας και θα είμαι σε ανήμπορη θέση θέλω να ξέρω ότι θα είμαι σε καλά χέρια.

2) Θα είναι η κοπέλα εμφανίσημη? Δεν θέλω να είναι καμιά γριέτζο.

3) Θα είναι οι χειροπέδες αυτές που θέλω? Γιατί θέλω οπωσδήποτε να είναι hinged Σε περίπτωση που δεν έχει μπορώ να φέρω εγώ δικές μου?

4) Το τι θέλω να μου κάνει θα της το πω με το που μπούμε μέσα στο δωμάτιο έτσι?

5) Πόση ώρα έχω να μου κάνει ότι έχει να μου κάνει?

6) Πόσο θα μου στοιχίσει?

7) Με την μαλακία που θα μου τραβήξει με τα χέρια της υπάρχει περίπτωση να κολήσω καμιά σεξουαλικώς μεταδηδόμενη ασθένεια? (π.χ. AIDS) Ηλίθεια ερώτηση αλλά είμαι άσχετως περί του θέματος.

Ευχαριστώ εκ των προταίρων.
7) ΟΧΙ,πράγματι ηλίθια ερώτηση αλλά μην σε νοιάζει συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια!!! :cheesy:

Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω...

Υ.Γ.Πες κ για ποια πόλη ενδιαφέρεσαι αν κ φαντάζομαι Αθήνα(το προφανές).

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και αμα εχει κανει βαβα το χεριτησ τοτε τι κανουμε ε :knuppel:

OP
OP
M

mixalakis321

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τυπε μου για ερασιτεχνη σε κοβω
δεν πας καλυτερα σε πιο νορμαλ πραγματα για αρχη?
και μετα κανει και αυτα που λες
Καλά με κόβεις αλλά εγώ δεν θα κάνω τίποτα οπότε το θέμα είναι να μην είναι ερασιτέχνης η κοπέλα που θα το κάνει.
Ακόμα και δίκιο να έχεις θέλω οπωσδήποτε να το κάνω γιατί είναι μια κρυφή επιθυμία με την οποία ζω για πολύ καιρό.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ε ρε με την καθε ανωμαλαρα του κερατα...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
σε ποιους αναφερεσε?

στον εαυτό του.

Μιχάλακη αυτό που ψαχνεις μαλλον θα το βρείς σε στούντιο. Κανε μια γυρα στο φόρουμ και ειδικά στα θεματα για τα στούντιο όπου εκεί είναι και τα ατομα με τα οποία θα μπορείς να συννενοηθείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom