Νέα

Μια ωδή προς τον αδικημένο Φαλμεράυερ, του Νάσου Θεοδωρίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aimilios1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Μιλάει ο πιο γνήσιος αλλά και πιο προβληματικός Τρικαλινός απόγονος του Σωκράτη και του Περικλή !! Σκατόβλαχε ψυχάκια, γαμώ το σπίτι σου !

Ένα λεπτό να κάνω αυτό που έκανες εσύ σε εμένα πριν λίγο καιρό.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Καλύτερο από αυτό.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εβαλες τον αλεξ για μυνηση τυπε??

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
εβαλες τον αλεξ για μυνηση τυπε??

Η μαλακία δεν είναι ποινικό αδίκημα σύντροφε.

Παρεμπιπτόντως, ο Λέφτης έχει ένα δίλημμα, που νομίζω θα του έδινες μια καλή συμβουλή αν διάβαζες την ιστορία.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Η μαλακία δεν είναι ποινικό αδίκημα σύντροφε.

Παρεμπιπτόντως, ο Λέφτης έχει ένα δίλημμα, που νομίζω θα του έδινες μια καλή συμβουλή αν διάβαζες την ιστορία.

του εχω απαντησει και με βρηκε συμφωνο

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Ο Νανσυ Θεοδωριδης δεν μας τα λεει καλα. Υπαρχει Μακεδονικη μειονοτητα; Και πως γινεται μονο αυτη να επιβιωσε και να διατηρησε την ταυτοτητα της οταν ολοι οι υπολοιποι Ελληνες εξαφανιστηκαν και την θεση τους πηραν οι Σλαβοι; Ετσι δεν μας ειπε ο Φαλμαραιερ; Ενω λοιπον δεχεται ακριτα τις δοξασιες του Φαλμαιραιερ, φαντασιωνεται την υπαρξη καποιας "Μακεδονικης" μειονοτητας η οποια μονο αυτη επιβιωσε μεσα στους αιωνες σε πεισμα καθε λογικης! Παντα με ενοχλουσαν οι Εθνικιστικες αποψεις των Συριζαιων: ταυτιζονται με τον Αλβανικο, τον Σκοπιανο, τον Βουλγαρικο, τον Τουρκικο εθνικισμο. Και οπως ξερουμε, ολοι οι εθνικισμοι ζεχνουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ακόμα πάντως δεν πείθει ο Φαλμεράιερ οτι οι Ελληνίδες είναι Νοτιοσλάβες.Μάλλον έπινε πολύ.

OP
OP
Aimilios1

Aimilios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Ο Νανσυ Θεοδωριδης δεν μας τα λεει καλα. Υπαρχει Μακεδονικη μειονοτητα; Και πως γινεται μονο αυτη να επιβιωσε και να διατηρησε την ταυτοτητα της οταν ολοι οι υπολοιποι Ελληνες εξαφανιστηκαν και την θεση τους πηραν οι Σλαβοι; Ετσι δεν μας ειπε ο Φαλμαραιερ; Ενω λοιπον δεχεται ακριτα τις δοξασιες του Φαλμαιραιερ, φαντασιωνεται την υπαρξη καποιας "Μακεδονικης" μειονοτητας η οποια μονο αυτη επιβιωσε μεσα στους αιωνες σε πεισμα καθε λογικης! Παντα με ενοχλουσαν οι Εθνικιστικες αποψεις των Συριζαιων: ταυτιζονται με τον Αλβανικο, τον Σκοπιανο, τον Βουλγαρικο, τον Τουρκικο εθνικισμο. Και οπως ξερουμε, ολοι οι εθνικισμοι ζεχνουν.
ντροπή σου που μιλας ετσι για τον κυριο Θεοδωριδη. ο ανθρωπος αγωνιζεται για τη δημοκρατια και την ισοτητα. οσο για το θεμα της αυτοαποκαλουμενης μακεδονικης μειονοτητας, μπες στο σαιτ του ουρανιου τοξου να δεις και τις αποψεις των ανθρωπων αυτων. σας τσουζει ο αντιεθνικιστικος οιστρος του Θεοδωριδη!!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ντροπή σου που μιλας ετσι για τον κυριο Θεοδωριδη. ο ανθρωπος αγωνιζεται για τη δημοκρατια και την ισοτητα. οσο για το θεμα της αυτοαποκαλουμενης μακεδονικης μειονοτητας, μπες στο σαιτ του ουρανιου τοξου να δεις και τις αποψεις των ανθρωπων αυτων. σας τσουζει ο αντιεθνικιστικος οιστρος του Θεοδωριδη!!

Ο Θεοδωρίδης είναι σοσιαλφασίστας με το Λαφαζάνη πλέον, ενώ ο Λιθοξόου είναι ωραίος. Δεν γράφει τίποτα που να μην το έχει τεκμηριώσει πειστικά ως συγγραφέας.

OP
OP
Aimilios1

Aimilios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Ο Θεοδωρίδης είναι σοσιαλφασίστας με το Λαφαζάνη πλέον, ενώ ο Λιθοξόου είναι ωραίος. Δεν γράφει τίποτα που να μην το έχει τεκμηριώσει πειστικά ως συγγραφέας.
ναι ο Λιθοξοου ειναι εξαιρετικος. το ξερω πως δυστυχως ο Νασος εφυγε απο το ΣΥΡΙΖΑ. εχεις ακουσει για το Γιωργο Νακρατζα;;ειμαι ψηφοφορος συριζα

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ναι ο Λιθοξοου ειναι εξαιρετικος. το ξερω πως δυστυχως εφυγε απο το ΣΥΡΙΖΑ. εχεις ακουσει για το Γιωργο Νακρατζα;;

Τον ξέρω και τον Νακρατζά. Και αυτός είναι καλός και δεν είναι ιδεολογικά επηρεασμένος από κάπου, όπως οι αριστεροί.

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
Λαθος κανεις . Ισα ισα η θρησκεια σε αυτους ηταν ο θεμελιος λιθος που εχτισαν το εθνος και την κοινωνια τους. Φανταζομαι δεν εχεις διαβασει τα Federalist papers. Oυτε ξερεις οτι ο Αυτοκρατορας στην Ιαπωνια λατρευοταν ως θεος και οι Ιαπωνες ως το 1945 θεωρουταν ο  εκλεκτος λαθος του Θεου. Δεν ηταν αντιπροσωπος του θεου, οπως οι μεσαιωνικοι βασιλιαδες, ηταν ο ιδιος θεος.
Μετα αν αυτο κοπηκε, κοπηκε μετα τα πυρηνικα που εφαγαν κατακεφαλα , οχι επειδη εγιναν "προοδευτικοι". Ωστοσο εσωτερικα στην Ιαπωνια ακομη εχουν ισχυρες θρησκευτικες πεποιθησεις.
Καλα για τους Ισραλινους δε μιλαω καν ποσο δεμενοι ειναι με τη θρησκεια .
Για ολους αυτος η θρησκεια αποτελεσε το βασικο παραγοντα που διαμορφωσε την καταλληλη κοινωνικη συμπεριφορα ωστε να αναπτυχθουν.
Για να μη σου πω για το Βεμπερ και το βιβλιο για τον καπιταλισμο του ποσο επηρεαστικε απο την θρησκεια και ουσιαστικα ειναι θρησκευτικο παραγωγο.
Η θρησκεια και η αναζητηση του υπερβατικου ειναι εμφυτη στον ανθρωπο , το θεμα πως το διαχειριζεται ειναι διαφορετικο.
Εξαλου οι δηθεν " αθρησκοι" ειναι οι πλεον φανατικοι, μισαλλοδοξοι και προκατειλημμενοι.

Το εχω ξαναποσταρει: οι λιγοτερο ανεκτικοί άνθρωποι στην Ευρώπη είναι οι άθεοι σύμφωνα με έρευνα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Το εχω ξαναποσταρει: οι λιγοτερο ανεκτικοί άνθρωποι στην Ευρώπη είναι οι άθεοι σύμφωνα με έρευνα.

Οι άθεοι μπορεί και να'ναι, γιατί άθεοι συνήθως είναι οι φανατικοί άθρησκοι. Εγώ είμαι ένθεος άλλα άθρησκος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Σε αυτό συμφωνω είναι ο αντιπρόσωπος του ανωτατου Σιωνιστικου Δικαστηρίου(εάν ξερεις τι σημαινει αυτό) και ο ανθρωπος των Ροτσιλντ  στην Ευρωπη.Ειναι αυτος που θα σου φορεσει το μικροτσίπ (ηδη το εφηρμοσαν σε 50 υπαλληλους σε μια εταιρεια στην Αμερικη πειραματικα)και είναι ο χρηματοδότης του Τσιπρα που ισως δεν ξερεις ότι είναι μογγολικης καταγωγης και Χαζαρος (εάν ξερεις βεβαια τι σημαινει αυτό) :grin: :grin: :boobies:

:rockon:  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom